Korsvoll - Ørn Kristiania 1-1 (1-0)

Korsvollbanen, 31.8.2015
14. serierunde 7. divisjon avdeling 1
Dommer: Jan Kåre Sørlie, Oppegård.
Tilskuere: 5.

Mål:

        1-0: Erlend Rognes (32.)
        1-1: Ørn Kristiania (Str) (64.)       
        

Gule kort: Ørn Kristiania 1 stk.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-4-2):

Erik Forsén

Jonas Ingebretsen - Thomas Ingebretsen - Oscar Karlsrud - Jon Edmunn Sæter

Gunnar Sjølie - Christian Andersson - Erlend Rognes - Espen André Rødnes

Andreas Kjelstrup - Lars Eriksen

Innbyttere:
Jostein Eidem, Mathias Falch og Magnus Olsen.

 

 
 

Kjempescoring var nok til ett poeng mot Ørn

Erlend Rognes lobbet inn sitt første mål for Korsvoll fra 40 meter da vi tok et fortjent poeng hjemme mot tabelltreer Ørn Kristiania.


Ørn Kristiania moste oss 8-2 i serieavslutningen på Korsvollbanen i fjor da de trengte et titalls plussmål for å rykke opp, og de slo oss 5-3 på Ekeberg i fjor, og 5-2 i vår. Ut fra serietabellen lå det an til å bli stygt også denne gangen, men om man sjekket formtabellen for de tre siste kampene, hadde vi faktisk mer å vise til enn hva Ørn Kristiania hadde. Kunne vi ta en overraskende seier mot de tredjeplasserte gjestene?

Bortelaget var piggest i åpningsminuttene, men de traff ikke mål de to gangene de fikk avsluttet. Etter hvert fikk vi muret igjen, og like før halvtimen var spilt la Thomas Ingebretsen ut på et fantastisk raid fra eget forsvar etter å ha snappet ballen fra en motspiller. Han forserte to ledd alene, før han slo en flott stikker inn bak Ørns forsvar, der Lars Eriksen fosset frem. En uheldig touch gjorde dessverre at han ikke traff helt rent i avslutningsøyeblikket, og ballen føk utenfor.

En som ikke hadde grunn til å klage på touchen i dag, var Erlend Rognes. Trønderen ble flyttet opp og inn sentralt fra start, og han takket for tilliten med hardt arbeid og ærlig duellspill, og ikke minst - med et fantastisk mål. I det 32. minutt fikk han ballen på spretten rundt 40 meter fra mål. Han så at Ørns keeper stod langt ute, og med fantastisk presisjon lobbet han inn 1-0. Når Rognes' første mål for klubben først kom, var det virkelig av den vakre sorten.

Ørn Kristiania så ut til å takle motgang dårlig, og de kjeftet mye både på hverandre og dommeren, noe som førte til ett gult kort og flere sure fjes. To minutter før pause gikk en av de brunkledde inn i en hodeduell med Christian Andersson med voldsom kraft. Andersson fikk en albue i hodet og måtte forlate banen. Rapportene fra legevakten forteller at han heldigvis sannsynligvis er tilbake om en ukes tid.

Drøye ti minutter ut i andreomgang trodde Lars Eriksen at han hadde økt til 2-0 etter et frispark fra Magnus Olsen, men dommeren annullerte for offside. Det så tvilsomt ut fra sidelinjen, men rapportene fra motsatt side kunne fortelle at dommeren gjorde rett i å blåse.

Ørn Kristiania hadde en stor sjanse i det 62. minutt, men Jon Edmunn Sæter, som så ut til å nærme seg 2013-formen i kveld, reddet på streken. To minutter senere var vi ikke like heldige, da en Ørn-spiller la seg i duell med Thomas Ingebretsen på 16-meterstreken. Om det var innenfor eller utenfor er vanskelig å si, og å blåse straffe var uansett temmelig strengt, men Ørn-spilleren fikk muligheten til å legge seg, og da falt han for fristelsen til å gjøre det. Straffen ble satt sikkert i mål, og dermed stod det 1-1.

De siste 25 minuttene var spennende, men de store sjansene uteble, og dermed endte det 1-1. Isolert sett et veldig godt resultat for oss, men dessverre vant Fagerborg 3 mot Mercantile tidligere samme kveld, og dermed har vi to poeng opp til trygg plass. Vi møter Fagerborg 3 på hjemmebane om to uker, men før den tid skal vi ut mot serietoer 2380 Christiania på Jordal. Avspark er kl.20.15. Vel møtt!