Korsvoll Blå - Korsvoll Rød 2-8 (0-2)

Korsvollbanen, 12.8.2015
Internkamp 5
Dommer: Rullerende.
Tilskuere: 3.

Mål:
        0-1: Jonas Ingebretsen
        0-2: Joakim Frimann-Dahl
        1-2: Mathias Falch
        1-3: Jonas Ingebretsen
        1-4: Christian Andersson
        2-4: Mathias Falch
        2-5: Didrik Skjelland
        2-6: Didrik Skjelland
        2-7: Lasse Salicath Halvorsen
        2-8: Herman Bull 
        

Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll Blå (4-4-2):

Erik Forsén

Rinor Selmani - Åsmund Aarrestad - Oscar Karlsrud - Leiv Jørgen Bakkerud

Erlend Rognes - Jostein Eidem - Magnus Moan - Martin Kloster

Mathias Voldsnes - Håvard Hansen

Innbyttere:
Christian Brækken, Quendrim Dashi og Mathias Falch.

 

Korsvoll Rød (4-4-2):

Greger Svenn

Venn av Jonas - Lars Gjesvik - Andreas Alstad - Lasse Salicath Halvorsen

Jonas Ingebretsen - Olav Bengtson - Christian Andersson - Didrik Skjelland

Joakim Frimann-Dahl - Herman Bull

Innbyttere:
Bendik Aunan, Bård Dalhaug og venn av Håvard. 

  

 

  

Overlegen seier da de røde vant Internserien

De røde ble seriemestere etter 8-2 over de blå i femte og avgjørende kamp.


Status foran sommerens siste internkamp var at begge lag stod med to seiere og to tap. Grunnet en imponerende målforskjell ville Rødt lag bli seriemester selv med uavgjort, mens Blått lag altså trengte en triumf for å kunne løfte pokalen. Begge lag stilte sterkt med hver sin 14-mannstropp og det var mange spennende navn i begge lagoppstillingene. De første 20 minuttene var jevnspilte, men så fulgte ti uheldige minutter for de blå. Først måtte tankspissen Mathias Voldsnes gå av banen etter 20 minutter, før Rinor Selmani måtte ut med hodeskade fem minutter senere. Uflaksen ville ingen ende ta, og da halvtimen var spilte måtte også midtbanedynamoen Magnus Moan ut med skade, og dermed var de blå temmelig svekket i midtbaneleddet. Den røde G90-baserte midtbanen fikk mer tid og rom, og Jonas Ingebretsen ga dem ledelsen da han satte ballen opp i nettaket etter pasning fra den tidligere Marin-toppscoreren Joakim Frimann-Dahl. 

De røde fikk med seg en 2-0-ledelse til pause, for mot slutten av omgangen spilte høyreback Bård Dalhaug frem Christian Andersson, som fant sin tidligere Marin-lagkamerat Joakim Frimann-Dahl. Han gjorde som i studentligaen i Trondheim og satte ballen ned i hjørnet til 2-0.

Blått lag kom ikke til de store mulighetene, men en inspirert Mathias Falch hadde ikke tenkt å gi fra seg gullet uten kamp og tok tak etter pause. Etter pause løp han inn bak forsvaret da Åsmund Aarrestad slo en lang crosser fra sin høyrebackposisjon. Falch fikk venstrefoten på ballen og styrte den forbi Greger Svenn, Internseriens MVP, på volley.

De blå kom aldri nærmere. Bendik Aunan ble spilt helt alene med Erik Forsén, men i stedet for å sette inn 3-1 selv, spilte han usedvanlig uegoistisk videre til Jonas Ingebretsen, som dermed ble tomålsscorer.

4-1 kom på en kontring, der Bård Dalhaug løp fra alle på høyresiden og la inn til Christian Andersson, som enkelt satte de rødes fjerde i åpent mål.

Falch reduserte en gang til, og 2-4-målet var en skikkelig godbit. Spissen fikk ballen fra makker Håvard Hansen, før han med en serie skuddfinter og dragninger lurte tre-fire røde spillere og fant åpningen han ventet på. Fra omtrent 17 meters hold skrudde han ballen ned i venstre hjørne, og med det sikret han seg også toppscorertittelen i årets internserie med totalt seks mål.

Didrik Skjelland meldte seg på i toppscorerkampen med to raske mål, etter at han først satte en rolig avslutning alene med keeper etter å ha fått ballen fra Jonas Ingebretsen, før han deretter banket inn 6-2 med nok en presis avslutning. Flere mål ble det ikke på Skjelland, som dermed endte med fem nettkjenninger i årets internserie.

De to siste målene i årets internserie var signert spillere fra D-laget. Lasse Salicath Halvorsen var mannen bak 7-2 etter pasning fra Herman Bull, før Bull selv var sist på 8-2.

Alt i alt må det sies at Rødt lag tok en fortjent seier i Internserien 2015. Med en stabil kjerne fra gamle G90 vant de stort når de først vant, men Blått lag skal ha honnør for at de holdt liv i spenningen helt frem til de siste 45 minuttene. Det var i år fem år siden siste Internserien ble arrangert, la oss håpe det ikke blir like lenge til neste gang, og at serien sparkes i gang igjen allerede neste sommer! Takk til alle som deltok, og gratulerer til Rødt lag!


Sluttabellen:
   1. Rødt lag  3-0-2  25-13  9 poeng
   2. Blått lag  2-0-3  13-25  6 poeng