Korsvoll Rød - Korsvoll Blå 2-3 (0-1)

Korsvollbanen, 6.8.2015
Internkamp 4
Dommer: Rullerende.
Tilskuere: 5.

Mål:

        0-1: Espen Bengtson
        0-2: Espen Bengtson
        1-2: Ramon Del Castillo
        2-2: Jostein Eidem
        2-3: Espen Bengtson   
        

Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll Rød (4-2-3-1):

Håvard Sæle

Rinor Selmani - Christian Brækken - Jostein Eidem - Mathias Jørgensen

Andreas Meier Strømme - Magnus Olsen

Espen André Rødnes - Ramon Del Castillo - Ole-Vidar Jensen

Lasse Salicath Halvorsen

Innbyttere:
Håvard Hansen og Christian Wold.

 

Korsvoll Blå (4-4-2):

Leiv Jørgen Bakkerud

Peter Sundgaard - Valera Kristiansen - Jon Eirik Liseth - Andreas Løvstad

Didrik Strøhm - Olav Bengtson - Erik Nordby - Martin Kloster

Espen Bengtson - Andreas Kjelstrup

Innbyttere:
Christian Andersson, Mathias Falch og Andreas Lausund.

 

 

 

 

Gamle kjenninger: Flere gamle kjenninger deltok i torsdagens internkamp, deriblant Erik Nordby og Jon Eirik Liseth (bak). Begge ga seg egentlig i fjor sommer.  

  

 

  

Hat-trick-Bengtson senket de røde

Tre mål av Espen Bengtson sikret Blått lag en ny seier, og de to lagene i Internserien står dermed med like mange poeng etter fire kamper.


Både sommerferien og Internserien er på hell, og etter at fjerde kamp ble forsøk avviklet uten hell et par ganger i andre halvdel av juli, var det endelig klart for et nytt og intenst oppgjør mellom Rødt og Blått torsdag kveld. Det norske overgangsviduet åpnet noen dager etter forrige internkamp, og da lagoppstillingene ble klare noen sekunder før lagene tuslet ut på banen, ble det klart at det har vært stor aktivitet rundt faxmaskinen på Korsvollhuset den siste tiden. Flere spillere hadde byttet lag siden sist, og etter at de røde presset hardt de ti første minuttene, viste det seg etter hvert at lagene så ut til å være jevnere enn noen gang før.

 

 

 

 

Tilbake i blått: Andreas Lausund var tilbake på Korsvollbanen etter et par sesongers opphold.Det ble som ventet mange spennende midtbanedueller. Rødt lag kjørte inn Magnus Olsen i en dyp midtbanerolle sammen med Andreas Meier Strømme, og sistnevnte viste flere ganger hvorfor han sannsynligvis er den Korsvoll-spilleren med mest komplett ferdighetsregister og mest krøller gjennom tidene. Offensivt stolte de på spanjolen Ramon Gaztelus kreativitet og raske og tekniske kantspillere. De blå svarte på dette ved å plassere grovarbeideren Olav Bengtson og veteranen Erik Nordby sentralt, mens Martin Kloster som vanlig koste seg ute på venstresiden. Begge lag virket trygge bakover, og det var ikke før nevnte Kloster giret opp minuttet før pause, at bortefansen kunne juble for kampens første mål. Kloster kom seg inn i feltet og kunne valgt å skyte selv, men han spilte i stedet på tvers til Espen Bengtson, som bredsidet ballen i mål til 1-0.

 

 

 

 

Forsterkninger: Begge lag hadde forsterket troppen i sommer, og Rødt lag hadde blant annet fått inn Andreas Meier Strømme - én av fire Andreaser på banen denne kvelden, men den eneste på Rød lag.

 


Espen Bengtson var også sist på 2-0-målet. Andreas Lausund kom inn til sin 50. C-lagskamp, den første siden 2013, midtveis i førsteomgang, og da han ble dyttet opp på topp etter pause, tok det ikke altfor lang tid før han viste frem et par triks fra glansdagene og la til rette for spissmakker Bengtson, som altså doblet Blått lags ledelse.

De røde presset på for en redusering, og til slutt var det spanske Ramon Gaztelu som banket inn 1-2 via tverrliggeren med et hardt skudd fra 17-18 meter. Jostein Eidem, som ble flyttet opp på midten etter hvilen, utlignet deretter med et velplassert skudd fra omtrent samme hold noe senere, og dermed var lagene like langt. I mellomtiden hadde Mathias Falch forsøkt seg med flere skudd, deriblant ett fra avspark etter det første baklengsmålet, men han traff ikke like rent som i årets første internkamp denne gangen.

 

 

 

 

 

Nye fjes: De to tidligere Asker-talentene Valera Kristiansen (over) og Peter Nikolai Kaasa Sundgaard (under) var blant debutantene i dagens kamp, og begge gjorde sine saker i Blått lags forsvarsrekke.

 

 

 

 

 

Andreas Kjelstrup virket piggere en på lenge i sin første fotballkamp på lang tid, men denne kvelden tilhørte Espen Bengtson, som med sin tredje scoring sendte Blått lag tilbake i føringen. Nok en gang var Martin Kloster servitør, og nok en gang var Bengtson sikker inne i boksen.

Rødt lag kjempet det de kunne for en sen utligning, men det var for sent, og dermed tok Blått lag en ny seier. Det betyr at lagene er like langt etter to spilte kamper, og til uken skal det hele avgjøres i det som blir en ren finale. Rødt lag greier seg med uavgjort, mens Blått lag må vinne på grunn av dårligere målforskjell.


Tabellen:
   1. Rødt lag  2-0-2  17-11  6 poeng
   2. Blått lag  2-0-2  11-17  6 poeng