Korsvoll Blå - Korsvoll Rød 4-1 (0-0)

Korsvollbanen, 7.7.2015
Internkamp 3
Dommer: Brage Skaare Rist og Jørgen Mo, Korsvoll Rød.
Tilskuere: 3.

Mål:

        1-0: Mathias Falch
        2-0: Ola Jansen
        2-1: Lars Eriksen
        3-1: Mathias Falch
        4-1: Martin Kloster   
        

Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll Blå (4-3-3):

Erik Forsén

Christian Karlsrud - Oscar Karlsrud - Åsmund Aarrestad - Leiv Jørgen Bakkerud

Jostein Eidem - Magnus Olsen - Håvard Sæle

Espen André Rødnes - Ola Jansen - Martin Kloster

Innbyttere:
Marius Andersson og Mathias Falch.

 

Korsvoll Rød (4-4-2):

Herman Gunnerød

Olav Olseng - Lars Gjesvik - Andreas Alstad - Jon Edmunn Sæter

Morten Strand - Kristoffer Klakegg - Olav Bengtson - Greger Svenn

Bendik Aunan - Jørgen Mo

Innbyttere:
Lars Eriksen, Brage Skaare Rist og Stian Walle.

 

 

 

 

Dagens mann: Mathias Falch traff bedre foran mål enn med sine siste frisørbesøk i tirsdagens internkamp på Korsvollbanen. 

  

 

  

Blått lag slo tilbake etter stortapet

Mathias Falch kom inn til pause og viste vei med to fine mål da Blått lag kunne juble for sine første poeng i Internserien 2015.


Etter å ha blitt slaktet etter alle slaktekunstens regler forrige uke, var de blåkledde ute etter hevn tirsdag kveld da Blått og Rødt lag barket sammen for tredje gang denne sommeren. Blått lag la om til 4-3-3 etter forrige ukes fadese, og det tok ikke lang tid før indreløper Håvard Sæle befant seg helt alene foran Herman Gunnerød etter et godt løp. Den Holter-innleide spilleren hadde ti-femten sekunder på å avslutte, men Gunnerød, som har Rødt lags logo tatovert i sjelen sin, reddet.

Det ble i det hele tatt en spennende førsteomgang, og det var et fyrverkeri av sjanser i begge ender av banen. Blått lags debutantkeeper Erik Forsén kom seirende ut av en duell med Bendik Aunan og fikk også en hånd på en heading fra Jørgen Mo, mens Ola Jansen skjøt over fra kort hold foran det andre målet.

Det stod pussig nok 0-0 til pause, men de blå hadde et ess i ermet foran de siste 45. Mathias Falch entret banen ved halvtid og la seg ytterst til høyre som innoverkant. "Gi meg ballen, så skal jeg bøye den over i motsatt hjørne," sa han. Og som sagt, så gjort. Jostein Eidem spilte ballen ut til høyre, der Falch løp den opp med Greger Svenn i ryggen. Høyrekanten lirket ballen bak og rundt Svenn med et hælspark, før han tok igjen ballen på den andre siden, gikk innover mot midten og avsluttet presis nede til venstre for keeper Jon Edmunn Sæter fra 18 meters hold.

Like etter åpnet Martin Kloster de rødkleddes forsvar med noen stilige dragninger, før han spilte Ola Jansen alene mot keeper. Jansen satte inn 2-0 med en kontant avslutning.

De røde var ikke helt ute av det, og Lars Eriksen reduserte etter å ha fått ballen fra Kristoffer Klakegg. Eriksen kunne fort ha fått inn både ett og to mål til, men hans gode venn Erik Forsén kjenner ham nok litt for godt og stod i veien de gangene Eriksens forsøk traff mål.

 

 

 

 

Knallhard: Lars Gjesvik viste ved flere anledninger hvorfor han regnes som Kongen av Internserien, som her, da han taklet Marius Andersson, men etter to strake seiere måtte til slutt Gjesvik og co kapitulere og innse at de røde gikk på årets første tap.

 


Rødt lag slet med å stoppe Kloster, som etter hvert var meget aktiv ute på venstrekanten. Et nytt innlegg fra venstre fant Falch, som la seg over og styrte ballen hardt og lavt ned i mål til 3-1.

Flere innlegg og store sjanser fulgte, slik det seg hør og bør være i en god internkamps avsluttende fase. Et innlegg fra Falch gikk over til Håvard Sæle, som slo ballen tilbake i feltet, der Espen André Rødnes slapp ballen til Falch, som plasserte ballen perfekt nede i hjørnet, der fantomkeeperen Greger Svenn kastet seg ned og reddet. Samme mann blokkerte flere andre forsøk fra kort hold fra Blått lags angripere, og han var dessuten nær ved å heade inn en redusering for de røde mot slutten da han ble med opp på corner. Greger Svenn er virkelig en av årets store profiler i årets internserie!

I stedet for en keeperscoring fra Svenn, fikk Blått lags Kloster i stedet gleden av å punktere kampen med et strålende skudd i krysset etter at han fikk ballen fra Marius Andersson, som i dag var tilbake i blå drakt, og som dermed nok en gang kunne juble for seier ved kampslutt.