Korsvoll Rød - Korsvoll Blå 7-0 (2-0)

Korsvollbanen, 1.7.2015
Internkamp 2
Dommer: Marius Andersson, Jon Edmunn Sæter, Halvor Sæter og Thomas Kjeldsberg, Korsvoll Rød.
Tilskuere: 5.

Mål:

        1-0: Didrik Skjelland
        2-0: Halvor Sæter
        3-0: Christian Andersson
        4-0: Christian Andersson
        5-0: Didrik Skjelland
        6-0: Ulrik Anderssen
        7-0: Didrik Skjelland   
        

Gule kort: Lars Gjesvik, Rødt lag.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll Rød (4-4-2):

Herman Gunnerød

Olav Olseng - Lars Gjesvik - Andreas Alstad - Jon Edmunn Sæter

Ulrik Anderssen - Halvor Sæter - Christian Andersson - Greger Svenn

Didrik Skjelland - Even Anderssen

Innbyttere:
Marius Andersson.

 

Korsvoll Rød (4-4-2):

Leiv Jørgen Bakkerud

Bernt Foss - Oscar Karlsrud - Vegard Enggrav - Jon Stavnsborg

Jonas Ingebretsen - Håvard Sæle - Magnus Olsen - Martin Kloster

Erlend Rognes - Mathias Falch

Innbyttere:
Ingen.

 

 

 

 

Avkledd: Magnus Olsen og resten av Blått lag ble rimelig nakne sammenlignet med teknikken og angrepskunsten de røde viste i årets andre internkamp.

  

 

  

Maktdemonstrasjon i Internserien

Med hjemmefansen i ryggen kjørte Rødt lag over et rekordsvakt Blått lag i onsdagens internkamp. De blå ble regelrett avkledd.


Årets andre internkamp åpnet rolig, og det stod faktisk 0-0 etter første halvdel av førsteomgang. Begge lag hadde hatt et par muligheter, men spesielt Blått lag fremstod som slappe og late etter å ha sløvet seg gjennom det som var en av årets varmeste sommerdager til nå.

Dette tempoet var ikke akseptabelt, ifølge de Rødt lags kaptein Greger Svenn, som med støtte fra de syngende supporterne på tribunen ledet mannskapet sitt til nye høyder da vi kom i gang igjen etter en liten pause og et dommerbytte. "Det er flere ingeniører på banen, og Greger er en av dem," ble det sunget på tribunen, og jammen hadde den røde fanskaren rett.

Rødt lag tok ledelsen ved Didrik Skjelland, som fikk ballen fra Even Anderssen og satte inn 1-0 på nydelig vis. Om 1-0-scoringen var vakker, var forspillet til 2-0 like vakkert. Christian Andersson dro ballen bak beinet, før han sendte den videre i en og samme bevegelse, altså med en såkalt Bakkerud-dragning, oppkalt etter Blått lags Leiv Jørgen Bakkerud, og mottageren av ballen, Halvor Sæter, styrte inn 2-0.

Martin Kloster var nærmest scoring for de blå før pause, men Olav Olseng viste hvorfor det er så viktig å ha folk på stolpene på defensive cornere da han to ganger blokkerte Klosters forsøk fra kort hold.

Rødt lag fortsatte det som etter hvert skulle vise seg å bli litt av en overkjøring tidlig i andreomgang. Marius Andersson, som i år har bestemt seg å bytte lag alt ettersom hva magefølelsen hans sier foran kampen, brukte kneet til å spille frem lillebror Christian, som scoret og dermed utlignet familierekorden på tolv mål på en sesong. Yngstebror Andersson var også sist på 4-0-målet, og dermed var rekorden hans. Didrik Skjelland slo ballen inn i feltet, og typisk nok var det nettopp Marius som var nestemann i køen om ikke Christian hadde fått ekspedert det lave innlegget videre inn i nettmaskene.

Kampen bød for øvrig på et hyggelig gjensyn med den legendariske høyrebacken, piloten og entertaineren Bernt Foss, som etter flere års fravær returnerte til Korsvollbanen. Gjensynet var dog ikke så hyggelig som ønskelig, ettersom han spilte på Blått lag, og dermed ikke fikk kjenne smaken av seier i sin første kamp i C-lagsregi på tre år.

Ulrik Anderssen har vist gryende form, og han serverte da også Didrik Skjelland foran 5-0-målet. Skjelland klistret ballen i hjørnet, slik bare spillere som er trent opp av Dag Ingvaldsen klarer. En briljant avslutning! Eldstebror Anderssen, en lege og en legende, ifølge fansens treffende sanger, viste noe senere også virkelig hvorfor han har fått legendestatus i rød drakt, da han på pasning fra Halvor Sæter banket inn 6-0. 

Denne internkampen lignet mer og mer på en formasjonstrening for Rødt lag, der det var satt ut elleve blå kjegler på banen. Didrik Skjelland fullførte hat-tricket sitt med nok en presis avslutning etter pasning fra Ulrik Anderssen. Skjelland doblet dermed sitt totale antall C-lagsmål i løpet av 90 minutter denne kvelden. En imponerende prestasjon!

Blått lag var helt ute av det, og de ble dagens mannskap ble dessuten det første som ikke klarte å score i en internkamp, noe alle andre har klart i løpet av de 47 første internkampene som er arrangert. En skrekkelig prestasjon!

Lars Gjesvik pådro seg for øvirg et gult kort mot slutten av kampen, men ellers tilhørte denne kampen de røde og deres trofaste fans, som sang og feiret seieren langt inn i sommernatten etter den imponerende maktdemonstrasjonen mot de blå på Korsvollbanen.