KFUM 4 - Korsvoll 1-0 (1-0)

Ekeberg kunstgress, 15.6.2015
9. serierunde 7. divisjon avdeling 1
Dommer: Øistein M. Selvåg, Bøler.
Tilskuere: 9.

Mål:

        1-0: KFUM 4 (19.)
        

Gule kort: KFUM 4 1 stk.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-4-2):

Mads Andreassen

Magnus Jahrmann - Thomas Ingebretsen - Pål Schjerven - Jon Stavnsborg

Jonas Ingebretsen - Olav Bengtson - Christian Andersson - Martin Nistad

Mathias Falch - Espen Bengtson

Innbyttere:
Adrian Aamnes og Marius Andersson.

 

 

 

 

Kunne blitt helten: Espen Bengtson fikk flere store muligheter på Ekeberg, men spissen klarte ikke å få ballen i mål. Her brenner han en stor sjanse i starten av andreomgang. 

  

 

  

Kom til sjanser, men scoret ikke

For andre kamp på rad gikk vi målløse av banen, men med normal uttelling kunne vi fort fått med oss poeng fra Ekeberg.


Ai, ai, ai, når skal det bli vår tur til å score i åpningsminuttene? Akkurat som i forrige kamp fikk vi en kjempesjanse helt i starten av kampen, denne gangen etter at Christian Andersson slo en flott stikker til Espen Bengtson, som løp fra forsvaret. Han forsøkte å runde keeper i stedet for å skyte, men fikk for skrå vinkel, og fikk heller ikke lagt inn i feltet der to lagkamerater ventet foran mål.

KFUM 4 kom seg raskt etter nesten-sjokkåpningen vår, og de viste seg tidlig som et ballsikkert lag med et par gode enkeltspillere. Bakerst hadde Mads Andreassen god kontroll og et godt grep om ballen de gangene han ble satt på prøve, men i det 19. minutt klønet forsvaret det til etter et hjørnespark. Et klareringsforsøk ble sendt via en annen Korsvoll-spiller og i beina på en KFUM 4-spiller, som enkelt satte ballen i mål til 1-0.

Hjemmelaget er på ingen måte en ukjent motstander, dette var restene av laget vi kjempet om opprykk mot i 7. divisjon i 2009. Vi tok gullet, men begge lag rykket opp, og KFUM Titans, som de liker å kalle seg, rykket etter hvert videre opp til 5. divisjon, noe vi var en liten bom på overtid fra å greie i 2011. I fjor rykket de ned fra 5. div, mens KFUM Amigos rykket opp fra 6. divisjon. Ettersom sistnevnte til slutt ble flyttet ned til 7. divisjon på grunn av Titans' nedrykk, bestemte klubben at de to lagene skulle bytte plass, og dermed var Titans plutselig tilbake i 7. divisjon sammen med oss. I år er lukter det ikke opprykk av noen av oss. I 2009 tapte vi 0-6 borte, men på hjemmebane sørget blant annet en Espen Schjerven-scoring fra midtbanen for at vi vant, i dag styrte førstnevntes bror forsvaret sammen med Thomas Ingebretsen. 

I samarbeid med keeper Andreassen var forsvaret flinke til å posisjonere seg og til å spille seg ut, og da gjorde det ikke noe at en entusiastisk Jon Stavnsborg av og til ble litt overivrig i sin sesongdebut etter flere måneder på sidelinjen.

KFUM 4 hadde overtaket de første 45, men den hardtarbeidende midtbaneduoen Christian Andersson og Olav Bengtson løp det de kunne for å stoppe hjemmelagets overganger. 

 

 

 

 

Rolig: Adrian Aamnes kom inn til sin første tellende elleverkamp siden et par opptredener for A-laget i 2011, og sin første viktige kamp siden han var med med i den prestisjefylte kampen mot Nordre Aker i 2012.

 


Andreomgang startet med nok en gigantisk sjanse, denne gangen etter en strøken pasning av Martin Nistad, som løftet ballen perfekt inn fra venstrekanten og inn i feltet til Espen Bengtson, som dessverre traff nettveggen og ikke nettmaskene. Like etter slo Jonas Ingebretsen et innlegg til Nistad, som nok en gang fikk lagt videre til eldstebror Bengtson, som heller ikke denne gangen klarte å overliste vertenes keeper. Bengtson fikk enda en mulighet til å utligne kvarteret før slutt, men heller ikke alene med keeper ville det seg for spissen.

KFUM 4 fikk et par gode overgangsmuligheter mot slutten, som da de fikk to spillere alene mot keeper åtte minutter før full tid. Heldigvis stod den tidligere Stabæk-junioren Mads Andreassen i veien!

Andreomgang bød generelt på mye bra spill fra vår side, og feilpasningsprosenten må ha vært usedvanlig lav denne mandagen. Marius Andersson kom inn midtveis i omgangen, og dermed hadde vi hele tre brødrepar i aksjon i samme kamp. Andersson har fortsatt vonde minner fra denne banen etter en uheldig straffebom tilbake i 2005, og nå, ti år senere, hadde han mulgheten til å hevne seg ved å legge opp til 1-1 på overtid, men innlegget hans gikk rett i klypene på KFUM 4s keeper.

Alt i alt hadde vi nok av sjanser til å få med oss poeng i denne kampen, men det klarte vi ikke, og etter halvspilt serie ligger vi derfor på sisteplass av de ni gjenværende lagene i avdelingen med vårt ene poeng fra serieåpningen. Mandag om en uke snur serien, og det betyr at vi har hjemmekamp mot Frigg 3. Avspark er kl.20.15 på Korsvollbanen. Vel møtt!