Fagerborg 3 - Korsvoll 2-1 (0-0)

Frogner stadion, 1.6.2015
7. serierunde 7. divisjon avdeling 1
Dommer: Odd-Erik Simonsen, Haslum.
Tilskuere: 11.

Mål:

        1-0: Fagerborg 3 (50.)
        1-1: Ola Jansen (84.)
        2-1: Fagerborg 3 (87.)
        

Gule kort: Thomas Ingebretsen og Johannes Blåsternes, Fagerborg 3 1 stk.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-4-2):

Erik Forsén

Magnus Jahrmann - Jon Edmunn Sæter - Thomas Ingebretsen - Erlend Rognes

Jonas Ingebretsen - Johannes Blåsternes - Christian Andersson - Martin Nistad

Andreas Kjelstrup - Mathias Falch

Innbyttere:
Lars Eriksen, Ola Jansen og Espen André Rødnes.

  

 

  

Bunnen er nådd

Noen flere scorede mål holdt oss over streken før bunnkollega Fagerborg 3, men etter en håpløs forestilling på like håpløse Frogner stadion deiset vi ned på avdelingens eneste nedrykksplass.


Førsteomgang var fæl og kjedelig. Johannes Blåsternes feiret sin 150. kamp med et gult kort, hans 66. for C-laget, men bortsett fra kortet ble det ikke det jubileet han ønsket seg.

Fagerborg 3 var tøffe i kroppen og rolige med ballen, og de kom også til et par gode muligheter. Toppscorer Christian Andersson var nærmest for oss, men spretten på Frogner er uberegnelig, og han traff ikke rent da han fikk ballen servert ute ved straffemerket.

Dommeren brukte pausen til å forklare hvordan han feiltolket reglene, og andreomgang var bare fem minutter gammel da Fagerborg 3 tok ledelsen. To minutter senere fikk vi til et av våre beste angrep, da Lars Eriksen kom oppover venstresiden og skjøt i stolpen. Han fikk slått returen inn i feltet igjen, og da en midtstopper klønet det til fikk Mathias Falch muligheten til å styre inn 1-1, men forsøket hans gikk via krysstverrliggeren og ut.

De neste ti minuttene hadde vi vår beste periode i kampen, uten at det sier så mye. Vi slet fortsatt med å ha ballen i mer enn tre trekk av gangen, og vi måtte gang på gang løpe hjemover da Fagerborg 3 vant ballen og slo langt.

Seks minutter før full tid dro Thomas Ingebretsen i gang et fint angrep, som endte med at Lars Eriksen fikk lagt inn fra venstre. Ved bakre stolpe dukket Ola Jansen opp og løp inn det vi trodde var målet som skulle berge ett poeng.

Dessverre scoret Fagerborg 3 på et langskudd som flakket over Erik Forsén og i mål bare tre minutter senere. Vi kastet alle mann i angrep, og to minutter på overtid skjøt Christian Andersson i stolpen til Martin Nistads store fortvilelse. Nistad stod nemlig alene foran mål.

Vi tapte bunnkampen 1-2 og falt ned til 9. plass, det vil si den eneste plassen som gir nedrykk etter at Abildsø 2 trakk laget sitt. Vi har rotet det til for oss selv, men det er mange kamper igjen, og allerede mandag om en uke går vi for årets første seier når Mercantile kommer på besøk. Avspark er klokken 20.15 på Korsvollbanen, vel møtt!