Korsvoll - Bislett 4-1 (1-1)

Korsvollbanen, 14.5.2015
Treningskamp
Dommer: Chris Worsfold, Bøn.
Tilskuere: 1.

Mål:

        0-1: Bislett (Str)
        2-0: Johannes Blåsternes
        2-1: Christian Andersson
        3-1: Mathias Falch
        4-1: Fredrik Runar (Str)
 

Gule kort: Thomas Ingebretsen og Johannes Blåsternes, Bislett 4 stk.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-4-2):

Steffen Hånes

Halvor Sæter - Jon Edmunn Sæter - Thomas Ingebretsen - Magnus Jahrmann

Jonas Ingebretsen - Christian Andersson - Johannes Blåsternes - Fredrik Runar

Andreas Kjelstrup - Mathias Falch

Innbyttere:
Håvard Sæle.  
Gode bidrag: Gjestespillerne Håvard Sæle og Halvor Sæter jager en Bislett-spiller.

  

 

  

Vant tilbake selvtilliten

Etter en tung seriestart fikk vi igjen kjenne smaken av seier i årets andre treningskamp mot Bislett.


Abildsø 2 trakk seg fra kampen mot oss i forrige uke, før de trakk seg fra serien denne uken. Samtidig har kretsen gitt oss spillefri neste uke, ettersom de absolutt ville at vi skulle starte seriespillet to uker tidligere enn normalt. Det var dermed høyst nødvendig med en ekstra treningskamp, og Bislett fra naboavdelingen vår i 7. divisjon stilte gladelig opp til match utpå kvelden Kristi Himmelfartsdag.

Motstanderne våre benyttet anledningen til å teste ut en del prøvespillere og la de som ikke hadde spilt så mye i sesonginnledningen forsøke seg, mens vi stilte med de tolv spillerne vi fikk tak i. Jonas Ingebretsen måtte ut med skade allerede etter ti minutter, men gjestespiller Håvard Sæle stod heldigvis klar. Yngstebror Ingebretsen ble heldigvis klar igjen en halvtime senere. Innbytter Sæles egentlige lag har for øvrig feid over all motstand til nå i vår, og midtbanespilleren lovet å ta med seg et snev av vinnerkulturen fra Holter-laget sitt inn i kampen vår. 

Kampen åpnet tett og hardt med mange tøffe tak på midten. Fredrik Runar ble lagt i bakken på vei inn i Bisletts felt, men dommeren vinket spillet videre. Bislett fikk derimot straffe for det som så ut som to strake hender i ryggen på en motspiller, og vikarkeeper Steffen Hånes var dessverre ikke lang nok til å redde den godt plasserte straffen.

Utligningen vår var av den lekre sorten. Johannes Blåsternes tok et hjørnespark fra venstre, og han svingte like godt ballen over i høyre kryss, et såkalt olympisk mål - ulovlig frem til 1924, og navngitt etter at Argentinas Cesáreo Onzari scoret mot de ferske olympiske mesterne fra Uruguay i oktober samme år som slike mål ble tillatt.

 

 

 

 

 

Keepervikaren: Steffen Hånes slapp inn et straffespark, men bortsett fra det holdt han buret rent mot Bislett.1-1 stod seg til pause. Andreas Kjelstrup måtte dessverre gi seg halvveis i kampen grunnet skade, slik han så å si alltid må mot Bislett. Kjelstrup og Bislett er visst ingen god match. Heldigvis virket ikke denne skaden å være like alvorlig som tidligere smeller.

Dagen før kampen hadde vi en god, gammeldags fotballtrening 
med skudd- og innleggsøvelser på Korsvoll 7er. Et stykke ut i andreomgang scoret vi på et av trekkene vi trente på kvelden i forveien. Etter en dødball ble ballen spilt ut på kant til Jonas Ingebretsen, som la inn fint foran forsvaret, der toppscorer Christian Andersson tok ned ballen og skjøt i mål fra syv meters hold. Hans åttende scoring for sesongen!

Etter 2-1-scoringen begynte det å koke litt på midten. Det ble en del gule kort til begge lag, men det var aldri en direkte stygg kamp. 

Bislett ble etter hvert ganske slitne, og vi fikk gjøre som vi ville. Et nytt frispark ble slått inn i gjestenes felt, og den nye keeperen deres mistet ballen i duell med Christian Andersson og Jon Edmunn Sæter. Sistnevnte fikk ballen videre til Mathias Falch, som fikk gleden av å trille inn 3-1 med høyrefoten borte ved høyre stolpe.

Fredrik Runar hadde blitt klippet ned flere ganger uten å få noe, men til slutt kunne ikke dommeren unngå å dømme straffe. Runar gikk selv frem til krittmerket, og med et flott skudd avsluttet han kveldens scoringsball.

Vi tok en kjærkommen seier etter flere nedturer i serieinnledningen, og dermed fikk vi tilbake noe av den selvtilliten vi hadde før serien startet. Neste uke blir det dessverre ikke kamp, men det blir to treninger. Det kan komme godt med, for mandag 25. mai møter vi serieleder 2380 Christiania på Korsvollbanen kl.20.15, og før den tid er det duket for is, pølser og masse annen god mat og drikke på 17. mai.