Korsvoll - Abildsø 2 3-0 (W.O)

Kretsens kontor, 4.5.2015
4. serierunde 7. divisjon avdeling 1
Saksbehandler: Vidar Pettersen, Oslo fotballkrets.

 
Vedtaket: Kretsen brukte ikke lang tid på å behandle saken.

  

 

  

Tre poeng fra kretsen

Årets første trepoenger kom etter at Abildsø 2 ikke kunne stille lag grunnet skader og eksamen.


Sesonginnledningen har tæret på kreftene og stallen til Abildsø 2, som dessverre ikke kunne stille til mandagens seriekamp på Korsvollbanen. Vi fikk oss i stedet en fin treningsøkt med hele 15 mann, la oss håpe vi er like mange neste gang vi skal trene også.

Ettersom fredagen før den oppsatte kampdatoen var 1. mai, var det ikke mulig å søke om omberamming av kampen da, slik man vanligvis må gjør, og en eventuell søknad måtte blitt sendt torsdag. Sammen med Abildsø 2s lagledelse argumenterte vi med at vi i en hvilken som helst annen normal uke ville hatt mulighet til å flytte kampen på fredag, slik at vi kanskje kunne få satt opp kampen senere i vår, for eksempel den uken vi uansett har spillefri og Korsvollbanen var ledig. Kretsen stod likevel på sitt og mente at det kun var en mulig dato for denne kampen, og at det var i går.

Følgende vedtak dumpet derfor ned i inboxen på Korsvollhuset i dag:

"
”Resultatet i kamp : 03120701018 settes til 3-0. Abildsø ilegges en bot, stor kr 3000,-. Dette i henhold til Breddereglementet § 9-2 (2) og (4) og standardgebyrer for ikke møtt til kamp, vedtatt av kretsstyret for 2015”

Dette er første gang i C-lagets historie at en seriekamp ikke blir spilt. Disse tre poengene gjør at vi klatrer helt opp til 6. plass, ett mål foran Frigg 3 og Fagerborg 3. Vi skulle likevel aller helst sett at kampen mot Abildsø 2 ble avgjort på banen. 3-0-seieren betyr heller ikke at vi har nådd målet vårt om å holde nullen i minst én seriekamp i år, ettersom vi ble enige om at walkover-kamper ikke skulle telle. Vi håper vi får muligheten til å spille mot Abildsø 2 til høsten og at de greier å stille lag resten av kampene denne våren.

Mandag som kommer tar vi turen til Ekeberg, og der venter Ørn Kristiania. Avspark på bane 7 er klokken 18.30. Vel møtt!