Frigg 3 - Korsvoll 2-2 (2-0)

Frogner stadion, 13.4.2015
1. serierunde 7. divisjon avdeling 1
Dommer: Ahmed Abdulle, Lyn.
Tilskuere: 3.

Mål:

        1-0: Frigg 3 (40.)
        2-0: Frigg 3 (41.)
        2-1: Ola Jansen (46.)
        2-2: Christian Andersson (77.)
 

Gule kort: Jonas Ingebretsen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-4-2):

Erik Forsén

Åsmund Aarrestad - Thomas Ingebretsen - Oscar Karlsrud - Erlend Rognes

Jonas Ingebretsen - Magnus Jahrmann - Christian Andersson - Martin Nistad

Ola Jansen - Andreas Kjelstrup

Innbyttere:
Jostein Eidem, Mathias Falch, Ole Olesen, Espen André Rødnes, Gunnar Sjølie og Jon Edmunn Sæter.   
Seriestart i nye drakter: Vi måtte bruke våre nye bortedrakter i årets første seriekamp, og til seriestarten var også nye blårøde strømpene på plass.

  

 

  

Seriestart

Ett katastrofalt minutt mot slutten av førsteomgang så ut til å ødelegge seriestarten, men etter pause kjempet vi knallhardt og hentet opp Frigg 3s 2-0-ledelse.


I fjor møtte vi Frigg 3 på nydelige Marienlyst, i år inviterte de oss til Frogner stadion. Banen var en gang i tiden en av byens beste, men slitasje og islegging om vinteren har gjort at den nå omsider er helt åpnet for byens breddefotballag også. 

17 mann stilte til start, en voldsom forbedring fra i fjor, da vi knapt var elleve mann på bortekamper. Vi åpnet best, og Andreas Kjelstrup sendte av gårde et flott skudd fra 20 meter som keeperen akkurat fikk tak i. Magnus Jahrmann slo noen gode cornere før han måtte ut med skade som følge av det harde underlaget, og etter hvert spilte også hjemmelaget seg til et par farligheter.

Fem minutter før pause fikk Frigg 3 frispark like utenfor feltet. Den innøvde manøveren deres floppet helt, men ting gikk ikke helt som planlagt med markeringen vår heller, et problem vi kjenner godt fra tidligere år, og dermed kunne spissen deres kaste seg frem og skli inn 1-0. Minuttet etter glapp markeringen nok en gang, og samme mann kunne nok en gang score uten nevneverdig press fra noen av våre forsvarere.

Dermed gikk vi til pause med 0-2 i sekken.

 

 

 

 

Jubilant og kaptein: Et uskarpt bilde av dagens 100-kampersmann Ola Jansen, som var veldig skarp da han reduserte til 1-2 tidlig i andreomgang.I andreomgang gikk vi knallhardt ut fra start, og det tok ikke lang tid før innbytter Mathias Falch slo en høy ball inn i bakrommet, der dagens kaptein Ola Jansen løp fra forsvarerne, holdt seg på beina og scoret sikkert alene med keeper. Jansen rundet 100 kamper for C-laget i dag, og målet var en fin måte å markere dette på.

Jansen kunne blitt tomålsscorer noe senere, men denne gangen traff forsøket hans stolpen.

Det ble i stedet Christian Andersson som berget det ene poenget for oss. Etter et massivt press og stort trøkk i feltet etter et frispark fikk han til slutt ballen fra Falch, og fra skrått hold banket han inn 2-2 nede ved høyre stolpe. 

Vi kunne med litt hell tatt alle poengene mot slutten, men det endte 2-2, noe som tross alt er en forbedring fra i fjor, da vi tapte borte mot samme motstander. Det som imponerte mest i seriestarten var innsatsen og moralen etter pause. Vi levde opp til mottoet vårt om høy innsats og godt humør, og spesielt defensivt spilte vi klokt, slik at Frigg 3 ble tvunget til å slå langt. Helt bakerst hadde forsvaret vårt anført av Thomas Ingebretsen og Oscar Karlsrud god kontroll, og fremover på banen turte vi å spille langs bakken. Det gjenstår enda en del rundt det å ta riktige valg, som for eksempel å vite når vi skal slå støtte eller å legge inn mens det fortsatt er rom og bevegelse å slå mot. Vi har også noe å jobbe med når det kommer til kommunikasjon, men får vi håpe kommer seg utover våren. Neste seriekamp går mandag om en uke, og i hjemmedebuten i årets serie venter Oppsal 3. Avspark er 20.15 på Korsvollbanen, vel møtt!