Korsvoll - Akerselva 3-0 (1-0)

Korsvollbanen, 7.4.2015
Treningskamp
Dommer: Dini Abbas, Skeid.
Tilskuere: 2.

Mål:

        1-0: Jostein Eidem
        2-0: Jonas Ingebretsen
        3-0: Jostein Eidem
 

Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-4-2):

Erik Forsén

Magnus Jahrmann - Oscar Karlsrud - Thomas Ingebretsen - Erlend Rognes

Jonas Ingebretsen - Jostein Eidem - Christian Andersson - Martin Nistad

Marius Andersson - Mathias Falch

Innbyttere:
Lars Eriksen, Lars Gjesvik, Ola Jansen, Jon Edmunn Sæter og Emil Unaas. 


  

 

  

Årets første seier kom mot Akerselva

En, to, tre - på det fjerde skal det skje. I årets fjerde kamp ble det endelig seier, og som om ikke det var nok, holdt vi også nullen.


Akerselva er et av de triveligste lagene i Oslo, og kampen mot dem skulle også vise seg å bli særdeles trivelig. Vi fikk uvanlig mange cornere i åpningsminuttene, men ingen av forsøkene våre resulterte i noe annet enn nye cornere. 

Corner er mål, sies det, men det virket ikke sånn da nok en corner gikk over hele feltet. Heldigvis endte ballen hos Lars Eriksen, som slo den tilbake i feltet, der Jostein Eidem styrte den i mål til 1-0. Eidem har fått en strålende start på sesongen, og han ser ut til å bli den først som virkelig klarer å følge opp med en ny fantastisk sesong året etter å ha blitt kåret til Årets spiller.

Jonas Ingebretsen har spilt bra i hele vår, men han har likevel fått en trå start på sin første fulle sesong i Korsvoll-blått. Han forårsaket straffe i de to første kampene i år, og han ble attpåtil ble utvist i den siste av dem. Mot Akerselva slo han voldsomt tilbake. I andre omgang vant han ballen ute til venstre, passerte flere motspillere idet han gikk på tvers av banen, før han la ballen kontrollert tilbake i venstre hjørne til 2-0. Yngstebror Ingebretsen kommer til å bli kanongod i år!

Storebror Thomas kunne også juble for målpoeng denne kvelden. Med sin presise fot slo han et flott frispark inn mot 16-meteren, der dagens bestemann Jostein Eidem steg til værs og stusset fra straffemerket. Ballen smøg seg under keeper og i mål, og kampen var definititvt avgjort.

Brødrene Ingebretsen var ikke det eneste brødreparet på banen denne kvelden. Endelig var også begge Andersson-brødrene på plass. Eldstebror Marius har vært ute med kneskade i over 1,5 år, men mot Akerselva fikk han sine første etterlengtede minutter siden 2013-sesongen. Mannen som er nummer 2 på C-lagets adelskalender var særdeles pigg - har vi noen gang sett ham så leken?

Spilleren med flest C-lagskamper, Mathias Falch, feiret tradisjonen tro dagen på Korsvollbanen. Dessverre er han omtrent like glad i is som han er i mål, og han forsynte seg dessverre litt for mye av isboksene under bursdagsmiddagen før kampen. Det nærmeste han kom mål var da han ble hektet inne i feltet, men av frykt for reaksjoner fra treneren valgte han å ikke legge seg, og dermed forble han målløs.

Heldigvis gjorde det ikke noe, for selv om Akerselva hadde mange fine angrep og flere store sjanser - av og til nesten på åpent mål, stod enten en kattemyk Erik Forsén eller forsvaret i veien, og dermed holdt vi nullen og cruiset inn til en utrolig 3-0-seier. Siste test før seriestart blir mot Wam-Kam 2 nå på lørdag klokken 16.00, vel møtt!