Korsvoll - Wam-Kam 2 1-0 (1-0)

Korsvollbanen, 11.4.2015
Treningskamp
Dommer: Dini Abbas, Skeid.
Tilskuere: 5.

Mål:

        1-0: Andreas Kjelstrup (Str) (35.)
 

Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-4-2):

Erik Forsén

Åsmund Aarrestad - Thomas Ingebretsen - Jon Edmunn Sæter - Erlend Rognes

Jonas Ingebretsen - Jostein Eidem - Christian Andersson - Martin Nistad

Marius Andersson - Andreas Kjelstrup

Innbyttere:
Mathias Falch, Espen André Rødnes og Emil Unaas.   
Comeback: Marius Andersson fikk med seg to kamper denne våren. Nå drar han tilbake til Trondheim, men fra juni av er nok mannen med de mange kampene tilbake.

  

 

  

Kjella-straffe senket Wam-Kam 2

Som i fjor ble et straffespark utslagsgivende i vårkampen mot Wam-Kam 2.


Seriepremieren er rett rundt hjørnet, men ingen premiere uten generalprøve. Lørdag kom Wam-Kam 2 til Korsvollbanen, og som i de siste møtene med de svartoransje ble det veldig jevnt.

Wam-Kam 2 startet best og vant en rekke cornere i åpningsminuttene, men etter hvert kom vi bedre med og ganske nøyaktig midtveis i omgangen kom vendepunktet. Christian Andersson møtte et frispark med hodet, og det dirret i tverrliggeren da forsøket hans traff treverket. Det begynte så smått å dirre i beina på skremte Wam-Kam 2-forsvarere også, og en av dem ble så ivrig at han ble nødt til å stoppe kaptein Andreas Kjelstrup med ulovlige midler ti minutter før pause.

Kjelstrup tok straffen selv, og med et flott spark sendte han ballen så langt til venstre som det går. En nydelig straffe, og dermed 1-0.

 

 

 

 

Avgjørelsen: Kjella banker straffen i mål!Kjelstrup var involvert i et par andre gode angrep før pause også, blant annet etter fine kombinasjoner med spissmakker Marius Andersson.

Kampen var usedvanlig jevn og lite breddfotballaktig, men enkelte innslag av klassisk breddefotball var det, som da Wam-Kam 2s keeper nesten driblet seg bort da han ble presset av Jonas Ingebretsen.

Wam-Kam 2s midtbanetreer gjorde at våre to sentrale, Christian Andersson og Jostein Eidem, fikk en del å gjøre, men duoen vår gjorde en flott jobb, og de bidro godt i begge ender av banen. Førstnevnte hadde var flere ganger på skuddhold, som da han fikk en 45-graderspasning fra Mathias Falch, men endte opp med å trille ballen inn til keeper. Om det er noe vi skal pirke på i denne kampen, så må det være at vi jevnt over hadde for lite krutt i støvlene. Espen André Rødnes fikk forsøkt seg fra god posisjon uten å true keeper, mens Mathias Falch skled en ball fra yngstebror Andersson i stanga.

Våre svartkledde motstandere sendte heller ikke av gårde de beste avslutningene, og dermed kunne forsvaret og keeper Erik Forsén juble over å ha holdt nullen for andre kamp på rad - en imponerende prestasjon. Dette lover meget godt foran mandagens seriestart mot Frigg 3. Avspark er klokken 20.20 på Frogner stadion, vel møtt!