Korsvoll - Bækkelaget 2 3-7 (0-4)

Korsvollbanen, 28.3.2015
Treningskamp
Dommer: Dini Abbas, Skeid.
Tilskuere: 8.

Mål:

        0-1: Bækkelaget 2 (9.)
        0-2: Bækkelaget 2 (15.)
        0-3: Bækkelaget 2 (18.)
        0-4: Bækkelaget 2 (29.)
        1-4: Christian Andersson (60.)
        1-5: Bækkelaget 2 (66.)
        2-5: Lars Eriksen (77.)
        2-6: Bækkelaget 2 (84.)
        2-7: Bækkelaget 2 (86.)
        3-7: Mathias Falch (90.+1)
 

Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-4-2):

Bastian Fjeld

Gunnar Sjølie - Åsmund Aarrestad - Magnus Jahrmann - Emil Unaas

Jonas Ingebretsen - Christian Andersson - Martin Nistad - Lars Eriksen

Andreas Kjelstrup - Mathias Falch

Innbyttere:
Jostein Eidem og Håvard Sæle.

 

 

 


 

Spilt ut over sidelinjen: Resultatet av denne taklingen på Lars Eriksen oppsummerer årets tredje kamp perfekt - vi ble feid av banen. Alle foto: Blink logoservice  

  

Feid av banen av Bækkelaget 2

Vi tok påskeferie 90 minutter for tidlig, men etter pause klarte vi å spille 3-3 mot våre antatt svakere motstandere fra Bækkelaget.


Den tredje kampen siden forrige lørdag ble også den tyngste, men etter at de første minuttene var unnagjort, var det vanskelig å tro at dette skulle ende i fiasko. Tempoet var riktignok katastrofalt lavt, og vi fikk inntrykk av at det var en ganske overkommelig motstander som hadde tatt turen til Korsvollbanen. Mathias Falch og Andreas Kjelstrup fikk kampens to første skuddforsøk, men så sa det pang i den andre enden av banen. Vikarkeeper og hovedsponsor Bastian Fjeld, mannen bak Blink Logoservice, kastet seg etter ballen, men skuddet var utagbart for den gamle kretslagskeeperen.
Defensivt posisjonerte vi oss veldig dårlig, og å være Korsvoll-keeper i dag var en utakknemlig oppgave. 0-1 ble til 0-2 etter slett markering, og før det var spilt 20 minutter, stod det 0-3. Den eneste som virkelig stod på for oss i starten, var Martin Nistad, som i sin 50. C-lagsmatch ikke hadde planer om å gi seg uten kamp.

 

 

 

 

 

Satt under press: Forsvarsfireren vår, her representert ved Åsmund Aarrestad, fikk mye å gjøre i starten av kampen.

 

 Bækkelaget 2 fikk inn sitt fjerde for dagen før pause. I andreomgang la vi om til 3-5-2 på grunn av mangel på forsvarsspillere og i et forsøk på å vinne midtbanekampen. Nevnte Nistad gikk ned i treeren og fortsatte det gode spillet, mens Håvard Sæle, som stilte opp på kort varsel, selv om han måtte dra tidlig på grunn av jobb, bidro med ro og trygge pasninger på midten. Med fem på midten og en spiss dypere i banen fikk vi i større grad tatt ut Bækkelaget 2s playmaker, nummer 18, og med ett ble det mye jevnere på Korsvollbanen, som måtte måkes dagen i forveien slik at kampen kunne spilles.

 

 

 

 

 

 

Over: Sesongdebut: Magnus Jahrmann spilte sin første kamp for året. Under: Hard kamp: Jostein Eidem og resten av midtbanen slet i første omgang, men etter pause og omleggingen til 3-5-2 fikk vi bedre kontroll over midtbanen.

 

 
 

 

Bakover fikk andreomgangs burvokter Gunnar Sjølie knapt et eneste skudd på seg, mens vi nærmet oss mål i den andre enden. Dødballkombinasjonen Åsmund Aarrestad - Christian Andersson har vist seg å være farlig i år, og også i dag slo førstnevnte et presist frispark inn i feltet til Andersson, som med et velrettet og kontant spark reduserte til 1-4.

Bækkelaget 2 lurte inn et nytt mål, før Lars Eriksen ble spilt alene med keeper etter en flott ball fra Jonas Ingebretsen. Første forsøk traff keeper, men på returen gjorde han kort prosess, og med en fin avslutning satte han inn sitt første mål i 2015. Kunne vi klare å hente inn gjestenes forsprang?

 

 

 

 

 

 

 

Over: Svarte med mål: Lars Eriksen fikk hard medfart av BSK 2s forsvarsspillere, men han ga seg ikke, og i andreomgang satte han inn sitt første mål for året. Under: God etter pause: Christian Andersson hevet seg flere hakk etter hvilen.

 

 

 

 

 

 Nei, vi klarte ikke det. De siste fem minuttene sprakk det opp i forsvaret igjen. Først rundet en spiss keeper Sjølie og scoret, før enda en ball suste inn i nettmaskene. Det siste kom riktignok fra en offsideplassert spiller, men vi kan ikke stoppe opp og la ballen gå i mål likevel - fortsetter vi sånn vil det bli en tung sesong.

I kampens siste angrep driblet Jostein Eidem seg forbi et par mann, før han sendte av gårde en markkryper fra 18 meters hold. Inne i feltet satte Mathias Falch instinktivt ut høyrefoten, og med en såkalt hockeystyring sendte han ballen forbi keeper og i mål til 3-7.

 

 

 

 

 

 

Over og under: Gavepakke: Bækkelaget 2s syvende og siste mål var av det enkle slaget, kan man si.

 

 

 

 

 Nå blir det én ukes påskeferie, så venter to raske kamper, før serien starter opp 13. april. Første match etter påske går mot Akerselva, en trivelig gjeng vi spilte 2-2 mot i oppkjøringen i fjor. Kampen går tirsdag 7. april kl.20.00 på Korsvollbanen. Vel møtt - og god påske!

 

 

 

 

 

 

Over: Leken: Jonas Ingebretsen fortsetter å hoppe unna motstanderne. Nykommeren ser ut til å bli en fin tilvekst. Under: Myndig: Dagens dommer.