Korsvoll - Bislett 2-2 (0-0)

Korsvollbanen, 24.3.2015
Treningskamp
Dommer: Dr. Sampson Okeke, Dania.
Tilskuere: 3.

Mål:

        1-0: Mathias Falch (59.)
        1-1: Bislett (Str) (73.)
        2-1: Espen André Rødnes (75.)
        2-2: Bislett (89.)
 

Gule kort: Ingen.
Røde kort: Jonas Ingebretsen.


Korsvoll (4-4-2):

Erik Forsén

Åsmund Aarrestad - Thomas Ingebretsen - Oscar Karlsrud - Erlend Rognes

Martin Nistad - Jostein Eidem - Christian Andersson - Jonas Ingebretsen

Lars Eriksen - Mathias Falch

Innbyttere:
Magnus Olsen og Espen André Rødnes.

 

 

 


 

Ga alt: Lars Eriksen skulle egentlig gå tidlig på grunn av tidlig vakt på jobben dagen etter. Han ble hele kampen og ga alt for Korsvoll - den innstillingen liker vi! 

  

Seieren glapp i siste minutt

Som i bortekampen i fjorårets seriespill mistet vi seieren mot Bislett i sluttsekundene, denne gangen etter en markeringsglipp etter corner.


Er det en ting som er sikkert, er det at det aldri går en sesong uten minst en kamp mot Bislett. Tirsdag kastet vi oss ut i årets første oppgjør mot de engelskspråklige hardhausene. De siste årene har Bislett utviklet seg til å bli et velspillende og gjerrig lag, og årets utgave viste tidlig at disse kvalitetene er ivaretatt. I fjor kom de på 4. plass i vår pulje, kun ett poeng bak den siste opprykksplassen, og i år er planen å bygge videre på suksessen og ta steget opp i 6. divisjon. Vi slo dem 4-0 hjemme og spilte 1-1 borte i serien, men tapte 0-3 i det tredje og siste møtet i 2014, en treningskamp i oktober.

Begge lag fikk trille en del ball de første 45 minuttene, men de store sjansene uteble. Bislett styrte en god muligheten, før Lars Eriksen sendte i vei et par fine skuddforsøk. De to største sjansene kom mot slutten av omgangen, en til hvert av lagene, begge etter innlegg fra høyre. Vår mulighet kom da Mathias Falch dempet og vendte av en forsvarer i en og samme bevegelse, men forsøket ble blokkert av en oppofrende forsvarer som kastet seg frem. Bisletts sjanse kom i omgangens siste minutt, da en umarkert angriper headet ballen utenfor ved venstre stolpe.

Bortsett fra denne markeringsglippen - et frampek om hva vi hadde i vente 45 minutter senere - hadde vi veldig god kontroll bakover, hvor Thomas Ingebretsen og Oscar Karlsrud sesongdebuterte i midtforsvaret. Fremover turte vi å spille langs bakken og å legge igjen ballen, slik at vi fikk flyttet opp større deler av laget.

Det stod 0-0 til pause, men i andre omgang kom målene. Et lite kvarter ut i omgangen la Oscar Karlsrud ut på eventyr fra sin stopperposisjon. Han førte ballen oppover banen og mot høyre, før han slo et innlegg i brysthøyde. Mathias Falch hadde løpt seg fri ved bakre stolpe, og spissen kastet seg frem og styrte ballen i nettet med venstrefoten til 1-0. Falch har dermed scoret for C-laget hvert år siden oppstarten i 2008, en prestasjon kun Johannes Blåsternes og Andreas Kjelstrup har muligheten til å kopiere.

Ledelsen skulle ikke vare så altfor lenge. Et lite kvarter senere var det fullstendig kaos foran målet vårt etter at vi ikke fikk klarert. Ballen gikk til slutt i hånden på Jonas Ingebretsen, før Bislett fikk den i mål, men da hadde allerede dommeren blåst for straffe. Yngstebror Ingebretsen måtte dermed forlate banen, men akkurat som på lørdag fikk vi fortsette med elleve mann. Hyggelig gjort av hyggelige Bislett!

Erik Forsén var etter straffesparket, men det var akkurat for hardt til at han klarte å slå ballen unna. Med 1-1 var vi like langt, men bare minutter senere slo Martin Nistad en nydelig ball ut mot venstre til Espen André Rødnes, som gikk mot mål og plasserte ballen forbi keeper og i mål. 

Det gikk mot seier, men under et hjørnespark minuttet før slutt glapp markeringen fra Rødnes, slik at en umarkert Bislett-spiller fikk gå opp upresset og styre ballen i mål med låret. Som i bortekampen i serien i fjor, røk altså seieren på slutten. Dermed endte det 2-2, men vi kan likevel være fornøyde. Bislett kom nesten ikke til noen sjanser etter åpent spill, og vi turte i flere perioder å spille langs bakken og via midtbanen. Det blir fortsatt gjort mange uheldige valg og slått flere feilpasninger over hele banen, men vi prøver å spille fotball fremfor å måke ballen opp og håpe på det beste, og det er det viktigste - det er fortsatt et par uker til det står om poeng. Om vi fortsetter i samme stil, er nok heller ikke årets første seier langt unna. Vi skal i aksjon en gang til før påske, og det er mot Bækkelaget 2 på lørdag. Avspark er 14.00. Vel møtt!