Korsvoll D - Korsvoll 5-2 (1-2)

Korsvollbanen, 21.3.2015
Treningskamp
Dommer: Ukjent.
Tilskuere: 9.

Mål:

        0-1: Jostein Eidem (14.)
        1-1: Korsvoll D (20.)
        1-2: Christian Andersson (24.)
        2-2: Korsvoll D (52.)
        3-2: Korsvoll D (58.)
        4-2: Korsvoll D (63.)
        5-2: Korsvoll D (Str) (72.)
 

Gule kort: Christian Eidsmo 2.
Røde kort: Christian Eidsmo.


Korsvoll (4-4-2):

Erik Forsén

Gunnar Sjølie - Åsmund Aarrestad - Jon Edmunn Sæter - Erlend Rognes

Christian Eidsmo - Jostein Eidem - Christian Andersson - Jonas Ingebretsen

Martin Nistad - Mathias Falch

Innbyttere:
Johannes Blåsternes, Lars Eriksen og Andreas Kjelstrup.

 

 

 


 

I nye drakter: Kampen mot Korsvoll D ble spilt i våre nye bortedrakter - sponset av Blink Logoservice. Bak fra venstre: Andreas Kjelstrup, Mathias Falch, Christian Andersson, Åsmund Aarrestad, Erlend Rognes og Lars Eriksen. Foran fra venstre: Martin Nistad, Jon Edmunn Sæter, Johannes Blåsternes, Gunnar Sjølie, Jonas Ingebretsen, Jostein Eidem og Erik Forsén. Alle foto: Andreas Kjelstrup.  

  

Falt sammen etter pause

Vi ledet til pause mot våre nye klubbkamerater i Korsvoll D, men etter pause serverte vi dem flere mål, og dermed endte årspremieren med et stygt 2-5-tap.


En kald vind listet seg ned fra Nordmarka, men minnene fra årets skisesong forsvant idet den samme vinden virvlet opp løse gummigranulater og fanget duften av nymåket kunstgress. Korsvollbanen stod grønn og klar til årets første treningskamp, og lørdag klokken 12.00 kunne sesongen 2015 begynne for alvor!

På motsatt banehalvdel stod nystartede Korsvoll D, fjorårets Dinamo Damefallet 2. På vår egen halvdel, elleve mann ikledd nye røde trøyer rett fra trykkeriet, samt nye mørke shortser og strømper, hentet ut fra Sollands overskuddslager kvelden i forveien.


 

 

 


Ballkontroll: Johannes Blåsternes hadde grei kontroll på ballen, selv om han ikke hadde rørt en ball siden januar.

 

 

Vi hadde god kontroll i starten, for selv om vi var i undertall på midten, stod vi såpass godt med de ulike lagdelene at vi klarte å tilegne oss et lite overtak. Christian Eidsmo fikk mye rom og flere baller på venstrekanten, og ved to anledninger fikk han dratt seg inn i banen og avsluttet. De påfølgende hjørnesparkene ble slått av Gunnar Sjølie, som spilte en av sine beste Korsvoll-kamper som utespiller. Han spilte klokt og trygt, men dødballfoten var ikke stilt inn helt, og hjørnesparkene ble headet unna.

Årets første mål kom da Mathias Falch jaget en ball ute til høyre, før han på Jostein Eidems signal vippet den blindt over en motstander og mot venstre, der nevnte Eidem banket til fra 23 meters hold og sendte ballen i en flott bue over i venstre hjørne. En flott scoring fra Årets spiller 2014!

 

 

 

 

Stigende form: Martin Nistad har vist god form på treningene i det siste, og i likhet med resten av laget gjennomførte han en meget god første omgang, der han spilte både spiss og kant.

 

 

Korsvoll D utlignet med en utagbar heading etter innlegg fra vår venstreside, men heldigvis ville ikke vår andre midtbanemotor, Christian Andersson, være noe dårligere enn makkeren sin. Fire minutter etter utligningen fikk vi frispark ved midtbanen. Åsmund Aarrestad slo en flott ball helt inn i feltet, dagens eneste virkelig gode dødball - her har vi mye å jobbe med, og i duell med to motstandere klarte Andersson å få en fot på ballen, slik at han kunne styre den i mål til 2-1. Nå som han har skaffet seg de nye Messi-skoene, skal vi ikke se bort ifra at det kan bli flere scoringer fremover.

 

 

 

 

Pigg i første...: Christian Eidsmo var mye involvert før pause, og han hadde også et par gode skuddforsøk.

 


Korsvoll D fikk et mål annullert for offside, mens vi hadde en ball i tverrliggeren og mistet en gigantisk sjanse da dommeren blåste frispark vår vei etter at Falch var stusset alene gjennom.

Vi ledet dermed 2-1 etter 45 spilte minutter, og planen for andre omgang var å fortsette i samme spor. Det klarte vi ikke.

 

 

 

 

... utvist i andre: Eidsmo fikk rødt etter pause. Her har han nettopp fått sitt første gule.

 

 

Omgangen startet med et visst Korsvoll D-press, men de måtte ha god hjelp for å få ballen i mål. Først var Jon Edmunn Sæter uheldig da han skled et innlegg i eget mål, før Erik Forsén fikk litt panikk etter et tilbakespill og trillet ballen i beina på en D-lagsspiss, som enkelt sendte de blå i ledelsen for første gang i kampen. Vi sank stadig dypere, slik at dagens blåkledde kunne flytte laget langt inn på vår halvdel.

Like etter at timen var passert ble Eidsmo taklet ute på kanten. Han fikk ikke frispark, og typisk nok gikk Korsvoll D-spilleren videre inn i banen, og angrepet endte med mål Eidsmo sa hva han mente om det, og dommeren nølte ikke med å dra opp det gule - Eidsmos andre for dagen, ettersom han allerede hadde havnet i dommerens bok etter en sen takling. Spontane utbrudd skal og må tolereres av dommeren, men det er ikke greit å fortsette, uansett hvor feil dommeren tar. Dette var årets siste kort for språkbruk.

 

 

 

 

Mye å gjøre: Stopperparet Åsmund Aarrestad og Jon Edmunn Sæter slapp nesten ingenting forbi seg før pause, men de fikk en del å gjøre etter hvilen. 

 

 

Heldigvis fikk vi fortsette med elleve mann, ettersom dette tross alt var en vennskapelig treningskamp. Hyggelig gjort av Korsvoll D å tillate det!

Dommeren påkalte seg dessverre flere spilleres irritasjon igjen like etter utvisningen. Jonas Ingebretsen vant ballen med en takling i eget felt, men det ble blåst straffe. Tilsynelatende en merkelig avgjørelse ifølge de som var oppe i situasjonen. Det ble kommentert at dommeren fikk betalt for dette og at det måtte gå an å kreve mer. Dette var det verste han hadde hørt i hele sin 20 år lange karriere, og han ville forlate banen. En beklagelse senere var han tilbake, og straffen ble tatt. Keeper Forsén, som nylig ble far til en fremtidig C-lagsspiller, kastet seg akkurat litt for høyt, slik at ballen snek seg under ham og i mål til 5-2. 

 

 

 

 

Ensom: Lars Eriksen fikk ikke mange baller å jobbe med i andre omgang.

 

 

Det kanskje største problemet vårt var at vi slapp oss ned til egen 16-meter, noe vi unnlot å gjøre før pause. Dermed kunne Korsvoll D angripe gang på gang, mens vi aldri fikk flyttet opp laget skikkelig. Når vi vant ballen, endte det stort sett i en langpasning eller klarering, det stikk motsatte av hva vi gjorde i første, og dermed måtte midtbanen ofte starte på returløpene før de hadde kommet seg opp til gul linje. Grunnen til at vi ble baktunge var nok en kombinasjon av slitne bein, større innsatsvilje hos Korsvoll D, og i stor grad også en viss usikkerhet som fikk satt seg i laget etter de uheldige baklengsmålene kort tid etter pause. 

Vi kom likevel til et par innlegg, uten at det ga tellende resultater. Christian Andersson fikk dessuten fyrt av et par langskudd, mens den eneste virkelige gode gjennombruddspasningen, fra Johannes Blåsternes til Lars Eriksen, endte i offside. 

 

 

 

 

Ny motstander: Jonas Ingebretsen har trent med oss i hele år, og han spilte også begge kampene mot Bøn i fjor. Den tidligere Kjelsås-spilleren er snart klar for klubben!

 

 

Korsvoll D hadde et frispark i stolpen, men det ble ikke flere mål, og dermed endte årets første treningskamp med et kjedelig 2-5-tap. Det var godt å spille kamp igjen, og det var et fint tenningsnivå og ålreit motstand.

Vi får lære av dagens kamp og ta med oss det positive fra de første 45 minuttene. Klarer vi å spille sånn i 90 minutter, vil det fort bli mange morsomme stunder på Korsvollbanen i år. Vi takker Korsvoll D for kampen og hjelpen med å skaffe nye bortedrakter, og ønsker dem samtidig velkommen til klubben! Tirsdag skal vi ut mot en av våre faste sparringspartnere, de internasjonale kraftkarene i Bislett. Avspark er klokken 20.00 på Korsvollbanen. Vel møtt!

 

 

 

 

Velkledde: Årets nye bortesett består av røde trøyer, marineblå shortser og mørke strømper. Draktene er skaffet og trykket av Kjetil Kirk, hovedsponor er Blink Logoservice.