Korsvoll - Ullern 3 0-4 (0-3)

Korsvollbanen, 15.11.2014
Treningskamp
Dommer: Hans Chr. Flytøren, MS.
Tilskuere: 4.

Mål:

        0-1: Ullern 3
        0-2: Ullern 3
        0-3: Ullern 3
        0-4: Ullern 3

Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-4-2):

Erik Forsén

Leiv Jørgen Bakkerud - Thomas Ingebretsen - Oscar Karlsrud - Christian Karlsrud

Martin Nistad - Christian Andersson - Simen Dyb Berg - Ole-Vidar Jensen

Johannes Blåsternes - Mathias Falch

Innbyttere:
Andreas Kjelstrup og Magnus Olsen.

 

 

 


 

Ikke i toppform: Spilleren som ofte omtales som en eldre versjon av Martin Ødegaard, Simen Dyb Berg (23), fikk det i likhet med resten av laget ikke helt til mot Ullern 3. 

  

Braktap før festen

Årets siste kamp på Korsvollbanen ble også en av de svakeste, og årets sesongavslutningsfest gikk dermed av stabelen uten den ønskede seiersrusen.


Nesten to måneder etter serieslutt var det omsider duket for sesongavslutningsfest, og i ettertid er det vel liten tvil om at selve kvelden ble langt morsommere enn kampen som ble spilt tidligere på dagen.

Ullern 3 havnet under streken i 6. divisjon, riktignok med en akseptabel poengsum, men de var like fullt langt bedre enn tabellsituasjonen skulle tilsi. De tok ledelsen etter et innlegg fra venstre, der vi ikke fulgte løpene i feltet og lot en umarkert spiller sette inn 1-0 i åpent mål. 2-0 fulgte ikke mye etter, og vi hadde fortsatt til gode å skape noe nevneverdig. Da det nærmet seg pause satte Christian Karlsrud inn et mål i Zlatan-klassen da han nærmest hælsparket ballen i krysset på volley, det eneste problemet var at han gjorde det bak egen keeper, og dermed gikk gjestene fra vestkanten til pause med en solid 3-0-ledelse.

Vi spilte ganske mye bedre etter pause, men marginene gikk ikke i vår favør. En 50/50-duell på midten spratt Ullerns vei, og dermed ble det som kunne blitt en kjempeovergang for oss til de hvitkleddes fjerde scoring i stedet. Erik Forsén gjorde en god kamp til tross for fire baklengsmål, og forsvaret var også relativt godt de siste 45. Offensivt skurret det en del frem til det gjenstod 20 minutter, men selv ikke den innleide frelseren Simen "ØdeGud" Dyb Berg (23) klarte å finne veien til mål, og dermed endte det 0-4. Kampen var over, målene ble båret av banen, og med det var Korsvollbanen stengt for i år.

Resten av kvelden ble en langt hyggeligere affære, der Thomas Ingbretsen sikret seg kapteinsbindet i neste kamp etter å ha vunnet utslagsduellen mot verten Johannes Blåsternes i Åsmund Aarrestads quiz, og en dresskledd Eirik Tarberg gjorde et deilig comeback i C-lagsmiljøet - la oss håpe han er tilbake på banen snart også! Hei og hå, nå er det treningsfri frem til januar