Bøn - Korsvoll 1-4 (0-2)

Eidsvoll stadion, 1.11.2014
Treningskamp
Dommer: Lokal dommer.
Tilskuere: 5.

Mål:

        0-1: Johannes Blåsternes (17.)
        0-2: Johannes Blåsternes (32.)
        1-2: Bøn (51.)
        1-3: Jonas Ingebretsen (73.)
        1-4: Mathias Falch (85.)

Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-4-2):

Erik Forsén

Halvor Sæter - Thomas Ingebretsen - Oscar Karlsrud - Jostein Eidem

Jonas Ingebretsen - Christian Andersson - Johannes Blåsternes - Ole-Vidar Jensen

Andreas Kjelstrup - Mathias Falch

Innbyttere:
Ingen.

 

 

 


 

Dagens mann: Johannes Blåsternes ble dagens Korsvoll-gutt takket være to mål og masse skjegg. 

  

Best i vest

På grunn av draktlikhet måtte vi ikle oss oransje vester, men lørdagsturen til Eidsvoll endte likevel med en komfortabel 4-1-seier.


På novembers første dag skulle Bøn feire at seniorlagets comebacksesong var over. De trengte en motstander til den obligatoriske før-fest-kampen, og vi stilte gladelig opp, til tross for at to av tre biler hadde problemer med å finne veien til Eidsvoll stadion. En bil havnet på Bøn stadion, en annen på en annen bane på Eidsvoll, men med dommerens velsignelse fikk vi utsatt kampen med fem minutter, og dermed kunne vi stille til start med fullt lag på banen.

Det lå en lett tåke over Eidsvoll denne lørdagen, og det var fine spilleforhold. Kampen åpnet i et særdeles rolig tempo, og det var stort sett gåfotball i åpningsminuttene. Bøn hadde stablet de to kraftigste spillerne sine i midtforsvaret, og beinknuseren med hestehale var flink til å stange unna de første hjørnesparkene våre - noe han for så vidt fortsatte med resten av kampen. Sjelden har en enkeltspiller vært så dominerende i lufta.

Dødballer var med andre ord ikke løsningen i dag, og Johannes Blåsternes prøvde like så godt lykken fra 18 meters hold. Skuddet endret retning i en motspiller, og ballen lurte seg inn i mål bak en utspilt keeper. Ole-Vidar Jensen hadde også et fint skudd, men han traff ikke like godt som Blåsternes gjorde etter en halvtimes spill. Mannen bak 1-0-målet prøvde lykken igjen, og fra minst 25 meter klinket han ballen hardt i mål. Keeperen ble så overrasket over det raske skuddet at han ikke rakk å få opp hendene engang, og dermed gikk vi til pause med en 2-0-ledelse. 

Men det var flere som kunne skyte bra på Eidsvoll denne dagen. En av Bøns fotrappe midtbanespillere fikk gå og gå mot et ryggende forsvar etter pause, og fra 20 meter prikket han inn reduseringen med det som sannsynligvis ble kåret til årets Bøn-mål senere på kvelden. Vi forsøkte å toppe det med et skudd direkte fra avspark, men forsøket ble slått til corner.

3-1-målet vårt var av høy klasse. Vi bygde opp spillet fint langs høyrekanten, der Jostein Eidem kom oppover, spilte vegg med Mathias Falch, før han slo en nydelig stikker til Jonas Ingebretsen, som var like sikker foran mål som forrige gang vi møtte Bøn. Med en kald avslutning trillet han ballen rolig til side for keeper. Yngstebror Ingebretsen trives virkelig på landet!

Vi hadde god kontroll resten av omgangen, men var litt preget av den altfor rolige starten. Det er vanskelig å komme seg opp på 100 prosent når man først har valgt å slippe seg ned, men vi var i det minste solide defensivt, og fem minutter før slutt var det dessuten endelig vår tur til å få et såkalt flaksemål. Bøns keeper rotet det til og sleivet foran mål. Vi stod høyt med flere spillere, og Jonas Ingebretsen fanget ballen ute til høyre, før han slo inn foran mål, der Mathias Falch skled inn 4-1 på åpent mål. En Bøn-forsvarer forsøkte å daske ballen unna, men endte i likhet med ballen opp inne i nettet.

Et par halvsjanser senere var kampen over, og dermed kunne vi juble for årets tredje seier over Bøn.

Bøns spillende trener, engelskmannen som tok initiativ til gjenopprettelsen av Bøns senioravdeling i fjor høst, og som også stiftet våre mangeårige rivaler Bislett, måtte dessverre forlate kampen med en kuttskade i hodet før pause, men skulle etter planen bli klar igjen til festen senere på kvelden. Vi håper det ordnet seg og at det ble en bra fest!