Korsvoll - Dinamo Damefallet 2 1-2 (0-1)

Korsvollbanen, 27.10.2014
Treningskamp
Dommer: Bernt Vold, Press.
Tilskuere: 3.

Mål:

        0-1: Dinamo Damefallet 2 (1.)
        0-2: Dinamo Damefallet 2 (75.)
        1-2: Mathias Falch (90+2)

Gule kort: Dinamo Damefallet 2 1 stk.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (3-1-4-2):

Sindre Grønolen

Åsmund Aarrestad - Jon Edmunn Sæter - Thomas Ingebretsen

 Magnus Olsen

Christian Eidsmo - Jostein Eidem - Christian Andersson - Lars Eriksen

Andreas Kjelstrup - Mathias Falch

Innbyttere:
Håvard Sæle og Halvor Sæter.

 

 

 


 

Nytt tap for naboene: For femte gang stod Dinamo Damefallet 2 på motstat banehalvdel, og for tredje gang ble det tap. 

  

Nok et tap for Damefallet 2

Vi startet med ballen, men havnet under før det var spilt ett minutt. Mandag ble nok en tung aften på Korsvollbanen.


Da Mathias Falch åpnet kampen med et hælspark til Andreas Kjelstrup sendte det signaler om at dette var en kveld hvor vi ville leke, sprudle og slå oss løs. Det ble med dette ene hælsparket, og under et halvt minutt etter at vi hadde tatt avspark, smalt det i nettet bak Erik Forsén, og 0-1-målet satte en brutal og effektiv stopper for de offensive planene våre.

Vi gikk ut i 3-1-4-2 med Magnus Olsen som et tydelig definert anker og ballsentral, men hva hjalp vel det når vi var alt annet enn rolige med ball, slik at ingen baller nådde frem til lillehamringen? Det var noe panisk over spillet vårt de første ti minuttene. Det var måk og mål og dårlig kommunikasjon.

Håvard Sæle hadde i oppgave å observere oss fra sidelinjen den første halvtimen, og etter hvert kunne han notere at det tross alt ikke var helt håpløst. Vi murte godt igjen bakover, men sendte dessverre for mange baller utover linjene eller i beina på motstanderne våre.

Etter pause fikk vi litt mer skikk på spillet vårt, selv om Christian Eidsmo dessverre måtte ut med overtråkk tidlig i omgangen etter et par opphetede dueller rundt midtstreken.

Vi slet fortsatt med å skape sjanser,  men var samtidig fortsatt flinke til å hindre Damefallet 2 i å komme til skudd. De fikk likevel sitt andre for kvelden kvarteret før slutt, og det så kjørt ut. Da hentet vi frem nye krefter, og mot slutten presset vi dem hardt tilbake. 

Målet så ut til å utebli også i denne kampen, men to minutter på overtid ble en fin stikker slått ut til Jostein Eidem på venstrekanten. Han fosset frem, så opp, og slo flatt inn foran forsvaret, der Mathias Falch kom på et lurt løp og fikk god tid til å avslutte. Han traff keeper, men hoppet frem på returen og headet ballen over keeper og i mål. Hadde vi hatt ti minutter til hadde vi tatt dem, men vi fikk bare ett. Sluttspurten startet for sent, og dermed endte det 1-2

Vi har litt å rette på foran kommende sesong. Den jobben begynner på treningen førstkommende torsdag, og lørdag går turen til Eidsvold stadion og årets tredje oppgjør mot Bøn. Avreise fra Korsvoll er kl.13.30, avspark er kl.15.00. Vel møtt!