Korsvoll - Bislett 0-3 (0-2)

Korsvollbanen, 23.10.2014
Treningskamp
Dommer: Hans Chr. Flytøren, MS.
Tilskuere: 1.

Mål:

        0-1: Bislett
        0-2: Bislett
        0-3: Bislett

Gule kort: Bislett 1 stk.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-4-2):

Sindre Grønolen

Gunnar Sjølie - Oscar Karlsrud - Åsmund Aarrestad - John Henrik Skeie

 Magnus Olsen - Christian Andersson - Jostein Eidem - Håvard Sæle

Martin Nistad - Mathias Falch

Innbyttere:
Espen André Rødnes.

   

Mål- og trøstesløst

Vi har et mål om å score i hver kamp, men mot Bislett fikk vi ikke til stort og tapte 0-3.


I seriespillet ble det 4-0-seier hjemme og 1-1 borte mot Bislett, men i torsdagens treningskamp var det våre internasjonale motstandere som kunne juble høyest. Normalt har vi hatt grei kontroll mot det ballsikre, men trege laget, men til denne kampen hadde de faktisk med seg et par sånn passe raske og ganske tekniske angripere, som begge skapte en del trøbbel for oss i åpningen.

Bislett skuslet vekk sine første muligheter, mens Mathias Falch bommet på to av våre nesten-sjanser - først sendte han en rask avslutning over mål, før han skjøt en meter til side for mål etter et flott innlegg fra gjestespiller John Henrik Skeie, som hadde tatt turen opp fra sin venstrebackposisjon. Falch ble dessuten snytt for straffe senere i omgangen da han ble holdt igjen på vei mot mål, men den ellers meget dyktige dommeren lot spillet gå.

Det var noe søvnig og upresist over oss i dag, og denne kampen var et stort steg tilbake i forhold til det vi viste mot Dinamo Damefallet 2 for en uke siden, der vi så ut til å være inne på rett spor etter en tung serieavslutning. Bislett kjempet inn to mål før pause, og i andre omgang kom også det tredje, samt en annullert scoring. Keeper Sindre Grønolen hadde flere gode reaksjonsredninger, og han var også etter det siste målet.

John Henrik Skeie spilte godt, men ble taklet ut av kampen midtveis i andreomgang. Vi ønsker god bedring til den tidligere Start-junioren!

Vi har som mål å score i hver kamp, og om man ser bort fra den grufulle bortekampen mot Mercantile i vår, så har vi nådd målet vårt i år. Mot et i utgangspunktet ordinært Bislett-lag sa det dessverre også stopp. Martin Nistad fikk vår største sjanse i kampen et kvarter før slutt, da han tok ned en lang ball, vendte opp og skjøt i stolpen. Jostein Eidem så ut til å ha full kontroll på returen, men ballen trillet langs streken og til keeper, ti centimeter utenfor Eidems rekkevidde. Eidem var uheldig også under et hjørnespark like etter, da den glatte ballen skled av pannebrasken hans.

Det var vått og glatt denne kvelden, og det var flere som skled. Oscar Karlsrud vippet gjennom Falch og Nistad noe senere, og førstnevnte dro ballen forbi keeper, men en forsvarer fikk presset ham så han mistet fotfestet i avslutningsøyeblikket.

Nistad måtte dessverre ut med skade syv minutter før slutt, og en Christian Andersson med krampetendenser fullførte på topp da vi ble nødt til å avslutte kampen med ti mann. Tre minutter ble lagt til, uten at vi klarte å score da heller.

Mandag får vi sjansen til å revansjere forrige ukes tap for Dinamo Damefallet 2. De hvitkledde returnerer til Korsvollbanen for fjerde gang i år, idet vi skal måle krefter mot dem for femte gang denne sesongen. Avspark er kl.19.00. Vel møtt!