Korsvoll - Dinamo Damefallet 2 2-3 (0-1)

Korsvollbanen, 13.10.2014
Treningskamp
Dommer: Bernt Vold, Press.
Tilskuere: 11.

Mål:

        0-1: Dinamo Damefallet 2 (40.)
        0-2: Dinamo Damefallet 2 (65.)
        1-2: Håvard Sæle (79.)
        1-3: Dinamo Damefallet 2 (85.)
        2-3: Mathias Falch (90.+3)

Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-4-2):

Åsmund Aarrestad

Fredrik Karlsrud - Oscar Karlsrud - Jon Edmunn Sæter - Jon Stavnsborg

Christian Wold - Håvard Sæle - Christian Andersson - Ole-Vidar Jensen

Thomas Ingebretsen - Mathias Falch

Innbyttere:
Ingen.

   

Vakre mål holdt ikke mot Damefallet 2

Vi spilte vår beste kamp siden august og scoret med to av årets peneste skudd på Korsvollbanen, men Damefallets rekrutter scoret flest ganger.


For fjerde gang i år var de hyggelige karene i Dinamo Damefallet 2 motstandere, og nok en gang ble det en tett og artig affære. Grunnet overvekt av forsvarsspillere og mangel på keeper og angripere, tok Åsmund Aarrestad på seg keeperhanskene, mens Thomas "Olic" Ingebretsen fikk tillit på topp. Sistnevnte var involvert i vår største sjanse før pause, da han la nydelig ut i feltet til Christian Wold, som dessverre bommet.

Utover dette hadde vi flere greie skuddforsøk, blant annet ved Christian Andersson og Ole-Vidar Jensen. Våre hvitkledde gjester var også dyktige fremover. De har utviklet et fint spill gjennom sesongen og blitt et solid 8. divisjonslag som utvilsomt kunne klart seg bra i 7. divisjon. Keeper Aarrestad var god i buret, og den ene gangen han ikke hadde kontroll, reddet tverrliggeren ham. 

Damefallet 2 skulle likevel få gleden av å gå til pause med en 1-0-ledelse. Vi hadde flyttet opp hele laget på en dødball, men da den ble klarert ut, forsøkte en ellers meget god Jon Stavnsborg, som i sine nye blå sko endelig hadde funnet noen fotballrelaterte artikler som matchet strømpene våre, å drible i stedet for å skjerme ballen ut til kast, og da Damefallet 2 stjal ballen, fikk de en enkel jobb med å kontre inn ledermålet.

Etter pause tok Oscar Karlsrud i mål, og også han måtte tåle et baklengsmål like før han skulle overlevere hanskene til Christian Wold. Ved 0-2 ble vi nok en gang straffet for egne feil, men det skortet ikke på sjanser i den andre enden av banen, så alt håp var ikke ute.

Ole-Vidar Jensen skjøt i tverrliggeren, mens Thomas Ingebretsen luktet på flere returer. Da den for anledningen omskolerte forsvareren omsider ble spilt fri selv, fikk han en alle tiders mulighet til å score sitt første mål for Korsvoll, men Damefallet 2s keeper reddet. Nevnte keeper har et vanvittig godt grep og virker ikke å være fyren som tabber seg ut - Oslos lavere divisjoners beste keeper?

Mot ekstraordinær motstand kreves ekstraordinære mål. Håvard Sæle hadde allerede ladet skuddfoten og truffet stolpen en gang, og da en klarering kom mot ham 18-20 meter fra mål, siktet og ladet han igjen. Sæle, ingen utpreget målscorer, viste utsøkt avslutningsteknikk da han traff klokkerent og presset ballen ned i høyre hjørne. En fantastisk scoring!

Mot slutten satset vi hardt fremover, men det endte i stedet med at dagens tredje keeper, Christian Wold, også måtte hente en ball ut av nettmaskene.

På overtid spilte Oscar Karlsrud, nå høyrekant, inn til Mathias Falch, som gikk langs 16-meteren, forbi et par motstandere og inn mot midten, før han la ballen tilbake og ned i de samme nettmaskene som Sæle nesten hadde skutt hull i. Vi hadde ett minutt på å utligne, men rakk det ikke, og dermed kunne Damefallet 2 strekke hendene i været og feire sin andre seier over oss.

Kort oppsummert spilte vi vår beste kamp siden vi tok vår siste seier i serien mot Frigg 3 25. august. Vi skapte flere sjanser og det begynner å bli antydninger til samspill og relasjoner mellom de som møter jevnlig, men vi sliter fortsatt med kommunikasjonen og hadde faktisk flere feilpasninger enn i de andre treningskampene etter serieslutt. Alt i alt var dette en positiv kamp, det var bare synd vi ikke hadde innbyttere. Neste match går mot Bislett torsdag om en uke, og innen den tid er det to treningsøkter. Vel møtt!