Korsvoll - Vinderen SF 2-1 (0-1)

Korsvollbanen, 9.10.2014
Treningskamp
Dommer: Thomas Bønes, Rufus.
Tilskuere: 1.

Mål:

        0-1: Vinderen SF (39.)
        1-1: Christian Andersson (50.)
        2-1: Andreas Kjelstrup (Str) (62.)

Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-4-2):

Leiv Jørgen Bakkerud

Jon Stavnsborg - Jon Edmunn Sæter - Åsmund Aarrestad - Espen André Rødnes

Christian Eidsmo - Christian Andersson - Håvard Sæle - Martin Nistad

Andreas Kjelstrup - Mathias Falch

Innbyttere:
Lars Eriksen og Christian Wold.

 

 

 

Murte igjen: Vi snudde fra 0-1 til 2-1 og murte igjen den siste halvtimen. Her en god mur - fra venstre bestående av Martin Nistad, Andreas Kjelstrup, Christian Andersson og Håvard Sæle. I bakgrunnen: Jon Edmunn Sæter.

 
   

Snudde til seier mot VSF

Vi lå under 0-1 etter en svak førsteomgang, men etter pause kom vi sterkt tilbake og vant etter et frisparkmål og en straffescoring.


Torsdag kveld kom Vinderen til Korsvollbanen. De oransjekledde har satset hardere i år enn i de foregående sesongene, og etter å ha leid treningstid så å si hele sesongen kravlet de da til slutt også over streken i 6. divisjon, og dermed berget de plassen på ærlig vis for første gang siden 2010. Mens vår høst endte med flere tap, hadde de en omvendt formkurve, og spesielt den avsluttende rekken med fire seiere på rad vitner om et lag med stort potensial.

Foran kampen mot oss var de etter sigende noe svekket, akkurat som oss, men de tok likevel styringen fra start, og vi hadde store problemer med å stoppe den oransje angrepsbølgen. Før pause hadde vi ikke et eneste skudd på mål, og den eneste nevneverdige sjansen vi kom til var en heading fra Christian Wold etter et hjørnespark. Det var tilløp til godt spill av og til, og Christian Eidsmo åpnet positivt ute på høyrekanten, men VSF var alt i alt et par hakk over oss, og noen minutter før pause tok de ledelsen da et innlegg fra høyre gikk helt over til motstatt kantspiller, som helt umarkert kunne prikke inn 1-0.

Jon Stavnsborg feide sidelinjen for løv og granbar i pausen etter ordre fra dommeren, og kanskje var det akkurat tydelige rammer for spillet vårt som hadde manglet i førsteomgang, for da vi entret banen igjen var spillet av en helt annen kvalitet.

Christian Andersson hadde et mål om å få sitt 15. C-lagsmål før han rundet 50 kamper, men en målløs høst gjorde at han trengte fire scoringer i kveld for å nå målet sitt. Et stykke ut i kampen hadde han et tverrliggertreff, men før dette fikk han i alle fall én jubileumsscoring. Andersson ble felt 18-19 meter fra mål, og han gikk selv frem for å skyte. Via muren banket han inn 1-1, og dermed var det full kamp igjen.

Kort tid etter fikk vi corner, og uten at noen egentlig vet hva som skjedde, annet enn at det var snakk om holding, så ble vi tildelt straffe. Andreas Kjelstrup tok seg av den, og på sedvanlig iskaldt vis la han ballen i venstre hjørne, og dermed var kampen snudd!

VSF hev innpå en kamerat av Samir Nasri som driblet de aller fleste av oss, men heldigvis var han ikke like dyktig med avleveringene sine som med fintene sine.

Vi fikk flere gode overgangsmuligheter mot slutten, men skjøt stort sett over fra distanse. VSF traff heller ikke noe særlig bedre, og dermed kunne vi feire en fin 2-1-seier etter en jevn og artig kamp mot hyggelige motstandere. Seieren smakte godt, og allerede på mandag kan vi sikre oss en ny triumf når Dinamo Damefallet 2 kommer til Korsvollbanen kl.19.00. Vel møtt!