Bislett - Korsvoll 1-1 (0-0)

Frogner stadion, 1.9.2014
15. serierunde, 7. divisjon avdeling 1
Dommer: Mohamed Moussa Hussein, Brosundet.
Tilskuere: 8.

Mål:

        0-1: Lars Eriksen (71.)
        1-1: Bislett (Str) (80.)

Gule kort: Lars Eriksen, Johannes Blåsternes og Christian Andersson, Bislett 2 stk.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (3-5-2):

Martin Nistad

Åsmund Aarrestad - Oscar Karlsrud - Thomas Ingebretsen

Kjetil Kihlgren - Ola Jansen - Johannes Blåsternes - Christian Andersson - Jon Stavnsborg

Andreas Kjelstrup - Mathias Falch

Innbyttere:
Jostein Eidem og Lars Eriksen.

 

 
 

  

Straffet like før slutt

Vi fløy høyt etter at Lars Erikson stusset oss i ledelsen, men en merkelig straffesituasjon sørget for at opprykksjagende Bislett berget det som må sies å ha vært et fortjent poeng.


Bislett er blitt et topplag de siste årene, og med unntak av en real stjernesmell på Korsvollbanen i vår, har de jevnt over kriget helt i toppen av tabellen. Vi har kavet rundt midten, men med tanke på at vi tradisjonelt sett har hatt et greit grep om disse kampene, dro vi til byen med tro på poeng, selv om vi kun var elleve mann til start, attpåtil uten skikkelig keeper. Martin Nistad har heldigvis ikke glemt gamle kunstner fra smågutt-dagene, og viste god lagmoral da han tok på seg hanskene og tok plass i buret.

Frogner stadion var i sin tid en av byens beste baner, nå er den bare hard, nedslitt og stor, noen vil mene altfor stor. Sjelden har en omgang vært så sjansefattig som det første omgang var. Bislett hadde et par innlegg og noen lange baller Martin Nistad fanget uten problemer, mens vi sendte kantene våre på et par løp og dunket et par baller utover sidelinjen. Et par gode løp fra dypet ble aldri fanget opp av ballfører, så løpene resulterte ikke i annet enn et par forbrente kalorier.

I andre omgang var det tydelig at Bislett ville ha med seg tre poeng - før denne runden lå de på opprykksplass med like mange poeng som tre andre lag. De presset litt hardere, men spesielt Thomas Ingebretsen, Oscar Karlsrud og de tre sentralt på midten gjorde en ærlig jobb med å renske unna, og det gikk stort sett greit. Vi produserte dessuten et par langskudd og et og annet hjørnespark, så vi var ikke helt ute av det vi heller. Jostein Eidem dukket opp midtveis i omgangen og tilførte sårt tiltrengt løpskraft og friskt mot da han kom inn i det som da gikk fra å være 3-5-2 til 4-4-2.

Dagens andre sent ankomne innbytter, Lars Eriksen, var også usedvanlig pigg. Da solen senket seg over Holmenkollåsen og kastet lange skygger over Frogner stadion, steg han til værs på et frispark fra Johannes Blåsternes, og med en fin stuss styrte han ballen ned i venstre hjørne til 1-0 omtrent 20 minutter før full tid.

Bislett sendte frem flere spillere og stod kun igjen med sine to meget solide midtstoppere. Vi så ut til å forsvare oss til tre poeng, men så oppstod en merkelig situasjon etter en dødball ti minutter før slutt. Vi ropte først på offside da ballen ble slått inn i feltet, men dommeren overså oss idet ballen ble sendt ut av 16-meteren. En Bislett-spiller dro til, og Mathias Falch prøvde å blokkere, attpåtil med ryggen til, men han fikk ballen i hånda. Selv om den virket å være inntil kroppen, fikk Bislett straffe, naturlig nok til store protester. Slike situasjoner diskuteres i fotballstudioer over hele verden hver uke, og vi kom ikke nærmere fasiten i dag heller.

Straffe ble det uansett, og den fikk hjemmelaget attpåtil ta åtte meter fra mål! At dommeren ikke reagerte da han så at det var lenger fra 16-meteren og til det som i hans hode var ellevemetersmerket, enn det var fra fem-meteren og til samme imaginære straffemerke, var bare komisk. Martin Nistad, som for øvrig gjorde en kjempeinnsats i mål, var likevel etter straffen, men han var akkurat ikke lang nok.

Ingen av lagene klarte å krone sluttspurten sin med nye scoringer, og dermed endte det 1-1 på Frogner, et resultat vi kan være fornøyde med. Troppen var tynn, akkurat som i alle andre bortekamper vi har spilt i år, så vi kan ikke klage, Bislett er tross alt et topplag i år. Neste mandag møter vi en annen opprykkskandidat, for da kommer nemlig Grüner 2 til Korsvollbanen. Avspark er kl.20.15. Vel møtt!