Korsvoll - Frigg 3 3-2 (2-0)

Korsvollbanen, 25.8.2014
14. serierunde, 7. divisjon avdeling 1
Dommer: Milan Bukejlovic, VIF.
Tilskuere: 7.

Mål:

        1-0: Jostein Eidem (17.)
        2-0: Ola Jansen (39.)
        2-1: Frigg 3 (61.)
        3-1: Johannes Blåsternes (71.)
        3-2: Frigg 3 (83.)

Gule kort: Lars Eriksen, Frigg 3 2 stk.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-1-3-2):

Erik Forsén

 Jon Stavnsborg - Christian Eidsmo - Thomas Ingebretsen - Leiv Jørgen Bakkerud

Johannes Blåsternes

Magnus Jahrmann - Jostein Eidem - Martin Kloster

Andreas Kjelstrup - Ola Jansen

Innbyttere:
Lars Eriksen, Mathias Falch, Martin Nistad, Gunnar Sjølie og Åsmund Aarrestad.

 

 

 

 

 

 

Jubelgutter: Andreas Kjelstrup og Jon Stavnsborg kunne juble både for hvert sitt vellykkede comeback etter skade og at plassen i 7. divisjon ble berget.

 

 

  

Berget plassen fire runder før slutt

Vi fikk revansje for et av vårens sureste tap, og seieren gjorde i kombinasjon med de andre resultatene denne runden at vi verken kan rykke opp eller ned fra 7. divisjon idet fire kamper gjenstår - én runde tidligere enn i fjor.


I vår var vi en uheldig berøring på en ball som var på vei mot mål unna ett poeng borte mot Frigg 3, så det var ingen ting å utsette på motivasjonen foran mandagens kamp mot laget fra Majorstuen.

De var tydeligvis ganske motiverte selv, for etter bare ett og et halvt minutts spill hadde de tidenes mulighet til å få en drømmeåpning på kampen, men Erik Forsén hadde varmet opp godt, reagerte enda bedre, og vartet opp med årets beste redning på Korsvollbanen.

Etter en jevn åpning begynte vi å nærme oss gjestenes mål, og i det 17. minutt sendte Johannes Blåsternes en fin corner inn fra venstre, og i feltet headet dødballkongen Jostein Eidem inn 1-0. En flott måte å feire sin 50. C-lagskamp på! 

Vi surfet videre på ledelsen og fortsatte å angripe. Andreas Kjelstrup var omsider tilbake på banen etter et tre måneder langt skademareritt, men angriperen måtte avslutte med feil bein da han fikk muligheten fra 13 meters hold. Da halvtimen var passert fikk vi straffe etter at Ola Jansen ble lagt i bakken. Etter å ha funnet den indre straffeskytteren i seg i bortekampen mot Oslo-Ørn tidligere i høst, gikk han på ny frem til krittmerket. Frigg 3s keeper er dessverre ikke den enkleste å overliste fra ellevemeteren, noe Espen André Rødnes fikk erfare i vår, og også Ola Jansen måtte se forsøket sitt bli blokkert av Frigg 3s lange keeper.

Det gjorde egentlig ikke så mye, for bare seks minutter senere viste Jansen at bommen bare var et arbeidsuhell og at han fortsatt er en fantastisk avslutter. Blåsternes slo en fin ball inn i feltet, der Jansen dempet den på en måte som gjorde at nedtaket hadde fortjent en egen film på YouTube, før han moste den i nettet til 2-0.

 

 

 

 

 

Spent: Kjelstrup fulgte de siste minuttene av første omgang fra benken - ville ledelsen holde helt inn?
Martin Kloster, den siste tidens store Korsvoll-profil, måtte dessverre ut med skade til pause, og dermed endte driblefanten på ti kamper i år. Nå reiser han til USA for å studere ett års tid, og han vil dermed ikke være tilgjengelig for spill igjen før til sommeren igjen. Matchen mot Frigg 3 var for øvrig også hans 50. C-lagskamp.

Frigg 3 gikk hardt ut etter pause - de nektet å se oss ta innpå dem i kampen om de lukrative 5. og 6. plassene i avdelingen vår. Et kvarter ut i omgangen tuppet de inn 1-2, og vi levde farlig en stund, før Johannes Blåsternes styrte en fin pasning fra Martin Nistad opp i nettaket.

 

 

 

 


Uheldig: Gunnar Sjølie måtte ut med det som skal ha vært et brudd i foten. Heldigvis går det greit å få seg en smell når man har så gode lagkamerater som det Gunnar har!

 Frigg 3 reduserte på ny syv minutter før slutt, men stopperparet Thomas Ingebretsen og Christian Eidsmo låste igjen helt etter dette, og vi var selv kun et par upresise avslutninger unna en ny scoring.

Med 3-2 og tre poeng sikret vi plassen i 7. divisjon. Ingen av lagene under streken kan ta oss igjen, men samtidig kan ikke vi ta igjen noen av lagene på opprykksplassene. Vi har rotet bort mange poeng i år, men sikret likevel plassen én runde tidligere enn i fjor - det tyder på at sesongen vår ikke har vært så altfor ille likevel. Med et par små justeringer og bedre oppmøte på trening og bortekamper kan vi kanskje få med oss en medalje i 2015.

Før den tid skal vi altså leke oss med sambafotball og lave skuldre de fire siste serierundene. Først ut er returmøtet med opprykksjagende Bislett, et lag vi slo 4-0 i vår, men også et lag som slo Nordby i forrige serierunde. Med bortekamp så sentralt som på Frogner stadion, er det vel lov å håpe på en bred og fyldig tropp og tre nye poeng? Avspark mandag er kl.20.15. Vel møtt!