Korsvoll - Dinamo Damefallet 2 1-1 (1-0)

Korsvollbanen, 31.7.2014
Treningskamp
Dommer: Dinamo Damefallet fant en dyktig fyr.
Tilskuere: 5.

Mål:

        1-0: Martin Kloster (7.)
        1-1: Dinamo Damefallet 2 (59.)

Gule kort: Gunnar Sjølie, Dinamo Damefallet 2 1 stk.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (3-5-2):

Mads Andreassen

Thomas Ingebretsen - Oscar Karlsrud - Jon Edmunn Sæter

Anders Jerkø - Magnus Jahrmann - Christian Andersson - Jostein Eidem - Martin Kloster

Gunnar Sjølie - Espen Bengtson

Innbyttere:
Lars Eriksen, Mathias Falch og Martin Nistad.

 

 

 

 

 

Godt grep: Dinamo Damefallet 2 måtte ta i bruk alle midler for å stoppe Martin Kloster, men de klarte ikke å hindre ham i å sette inn 1-0 tidlig i kampen. Alle foto: Bastian Fjeld, Norway Cup.

 

 

  

Uavgjort i første sommerkamp

Årets tredje møte med Dinamo Damefallet ble uvanlig målfattig til sommerkamp å være, noe vi blant annet kan takke keeperdebutant Mads Andreassen for.


Det har vært dårlig med sommerkamper i år, noe den fantastiske hetebølgen må ta noe av skylden for - om stranda noen gang har fristet mer enn Korsvollbanen, så må det ha vært denne sommeren.

Torsdag var vi endelig samlet til match igjen, og våre koselige naboer i Dinamo Damefallet 2 var motstander. Vi fikk en kjempefin start på kampen da Espen Bengtson spilte videre til Martin Kloster, som hadde spasert inn i feltet fra sin kantposisjon, og som fra syv meters hold plasserte ballen langs bakken og forbi keeper til 1-0. Vi ga nok litt ekstra mye fra start, ettersom fotograf Bastian Fjeld var tilstede og lovet nye profilbilder til alle som ønsket det.

 

 

 

 


1-0: Martin Kloster (utenfor bildet) ruller inn 1-0 før ti minutter er spilt.

 Vi hadde et visst overtak i starten, og Gunnar Sjølie var nær ved å score for første gang på minst ti år da han nesten skrudde en corner i mål midtveis i omgangen. Innbytter Lars Eriksen var også på hugget, og sånn som han løp, var det vanskelig å tro at den høytflyvende angriperen har tatt det med ro i sommer.

Midtbanetrioen vår var også i fin form, og spesielt ankeret, den hjemvendte Christian Andersson, la ned flerfoldige kilometer på Korsvollbanen denne varme torsdagskvelden. Anders Jerkø var også aktiv i sitt comeback, men et leit overtråkk gjør at han neppe blir å se på banen igjen med det aller første. Vi ønsker den trivelige angriperen god bedring!

 

 

 

 


Fortjente kontrakt: Mads Andreassen gjorde en meget god jobb som keeper, og flere supportere og medspillere ba ham om å signere en permanent kontrakt etter kampen.

 Helt bakerst stod den tidigere Stabæk-junioren Mads Andreassen, og debutanten viste tidlig prov på godt grep og stabilt keeperspill. Gjestene fra Damefallet gikk hardt ut etter hvilen, og da var det godt å se hvordan Andreassen gang på gang fanget ballen med den største selvfølge, som da han kom seg helt ned i sitt venstre hjørne og plukket et frispark som snek seg under muren.

Damefallets stifter, president og altmuligmann Torgrim Jablonski driblet seg forbi super-Mads én gang, men hva gjør vel det når man har folk som Jon Edmunn Sæter i forsvaret. Fjorårets bestemann kastet frem en lang tå, og jammen klarte han ikke å hindre baklengsmål.

 

 

 

 

 

Lang tå: Jon Edmunn Sæter viser frem viljen og tåen som var med på å sikre ham prisen som Årets spiller i 2013.

 Dessverre kunne verken Mads Andreassens hender eller Jon Edmunn Sæters tær redde oss noen minutter senere, da de hvitkledde kom seg gjennom forsvaret vårt og utlignet til 1-1. Ikke ufortjent, men likevel synd. Mads Andreassen ble fullt fortjent kåret til vår bestemann etter kampen.

Begge lag fikk et par store sjanser mot slutten, og på overtid styrte Espen Bengtson et innlegg fra Martin Kloster over mål. Kanskje burde han latt den gå gjennom feltet og til en umarkert Mathias Falch, som haltet rundt på fotballbanen for første gang på fem uker, ettersom stemplingen mot Kråkstad før ferien viste seg å resultere i en serie avrevne og strukne leddbånd.

 

 

 

 

Kunne avgjort: En god Espen Bengtson fikk sjansen til å avgjøre kampen til vår fordel like før slutt.

 Det siste som skjedde i kampen var at Martin Kloster selv satte fart mot Damefallets mål. Han hadde god fart og var på vei til å passere siste forsvarer da dommeren blåste av, og dermed endte det 1-1. Alt i alt et greit resultat, men vi skulle gjerne sett at vi fikk banket inn et par scoringer til. Kanskje klarer vi det mot Bøn førstkommende lørdag?Bildene nedenfor: I tur og orden finner du bilder av Lars Eriksen, en tørst Jon Edmunn Sæter, Magnus Jahrmann, Christian Andersson, Espen Bengtson og Thomas Ingebretsen.