Korsvoll - Setra 6-4 (3-4)

Korsvollbanen, 16.6.2014
8. serierunde, 7. divisjon avdeling 1
Dommer: Rachid Amroun, Frigg.
Tilskuere: 9.

Mål:

        0-1: Setra (8.)
        1-1: Martin Kloster (9.)
        1-2: Setra (19.)
        1-3: Setra (24.)
        2-3: Ole Olesen (29.)
        3-3: Jostein Eidem (39.)
        3-4: Setra (42.)
        4-4: Ola Jansen (70.)
        5-4: Christian Poppe (77.)
        6-4: Christian Poppe (79.)

Gule kort: Oscar Karlsrud, Setra 2 stk.
Røde kort: Setra 1 stk.


Korsvoll (3-5-2):

Gunnar Sjølie

Åsmund Aarrestad - Jon Eirik Liseth - Oscar Karlsrud

Leiv Jørgen Bakkerud - Magnus Jahrmann - Erik Nordby - Martin Kloster - Ole Olesen

Jostein Eidem - Ola Janseh

Innbyttere:
Ulrik Anderssen, Mathias Falch, Christian Poppe og Jon Stavnsborg.

 

 

  

  

Tre poeng etter timålsthriller

Setra ledet tre ganger etter dårlig markering, men en imponerende sluttspurt etter pause gjorde at poengene ble igjen på Korsvollbanen.


De første 45 minuttene i mandagens seriekamp var ikke all verden. Det var mye rot på midtbanen, og selv om trebackslinjen fungerte bra i åpent spill, ble vi hardt straffet på dødballer.

Etter åtte minutter hadde vi sendt opp litt for mange spillere, og da Setra vant ballen og kjørte en rask overgang, kom de plutselig med to spillere mot vikarkeeper Gunnar Sjølie. 0-1, og en skuffende start på kampen. Skuffelsen ble snudd til ellevill jubel like etter, da hjemvendte Martin Kloster kjempet godt i motstatt felt og lurte inn 1-1.

Ti minutter senere fikk vi dessverre en reprise på 0-1-scoringen, for gjestene var sikre alene med keeper også denne gangen. Bare fem minutter senere gjorde vi alt annet enn å markere motstanderne våre da de fikk corner, og en totalt upresset Setra-spiller kunne styre inn deres tredje for kvelden.

Ole Olesen svarte med en vakker redusering etter en fin enkeltmannsprestasjon i det 29. minutt, der han briljerte med et par lekre finter og piruetter i Setras felt, før han banket ballen i mål.

Årets VM har blitt hyllet som en målrik fotballfest, og vi var ikke stort dårligere på Korsvollbanen denne mandagen. Jostein Eidem løp halvmaraton i helgen, men hadde akkurat nok krutt i støvlene til å skyve inn 3-3 etter pasning fra Olesen før han måtte byttes ut.

Det gikk mot pause på stillingen 3-3, men så glapp markeringen nok en gang på et hjørnespark, og Setra lempet inn 4-3.

Andre omgang ble ikke like målrik, men målene som kom, kom i det minste riktig vei.

Etter 70 minutter tok Martin Kloster med seg ballen fra egen halvdel og forbi tre-fire motstandere, før han slo en perfekt stikker til Ola Jansen, som endte måltørken sin da han plasserte ballen nede til høyre og i mål til 4-4.

Setra pådro seg et rødt kort noen minutter senere, og selv om de forsøkte å mure igjen, var ikke det nok for å stoppe Christian Poppe. I løpet av to minutter banket han ballen knallhardt i mål to ganger fra omtrent samme posisjon, et utrolig innhopp fra talentet som bare spilte én omgang i dag fordi han er kalt inn til B-kamp senere i uken.

Setras gule kort ble for øvrig forsøkt plassert på våre spillere etter kampen, men vi fikk ryddet opp i dette. Dommeren nektet også å føre opp det røde kortet deres, noe som for så vidt var greit, ettersom det virket noe streng, selv om taklingen på Martin Kloster var altfor hard. 

Med dagens seier holder vi de andre lagene i bunnkampen på avstand, og det kan være lurt når vi vet hvor dårlige vi er til å stille lag på bortekamper og attpåtil skal gjennom to slike den neste uken. Torsdag møter vi nemlig Ørn Kristiania på Ekeberg kl.20.15, og påfølgende mandag venter Kråkstad på Kråkstad gress. Etter det tar vi ferie fra seriespillet.