Grüner 2 - Korsvoll 3-1 (1-1)

Korsvollbanen, 9.6.2014
7. serierunde, 7. divisjon avdeling 1
Dommer: Øyvind Tveter Martinussen, Skeid.
Tilskuere: 75.

Mål:

        1-0: Grüner 2 (7.)
        1-1: Håvard Hansen (30.)
        2-1: Grüner 2 (71.)
        3-1: Grüner 2 (90+3)

Gule kort: Grüner 2 1 stk.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-4-1):

Åsmund Aarrestad

Johan Dolve - Oscar Karlsrud - Jon Eirik Liseth - Mathias Falch

Håvard Hansen - Martin Kloster - Kjetil Kihlgren - Lars Eriksen

Ola Jansen

Innbyttere:
Oskar Larsson (inn i det 10. min).

   

  

  

Kjempet heroisk, men tapte

Tunge fravær gjorde at vi kun var ti mann fra start, men de elleve som til slutt stilte ikledd den blå drakten ga alt og var bare et par bommer på åpent mål unna poeng mot Grüner 2.


Noen timer før avspark i kampen mellom Rosenborg og Lillestrøm streiket Stefan Strandberg. Den tidligere U21-kapteinen nektet rett og slett å spille for Rosenborg. Kanskje var det på grunn av familiære årsaker. Kanskje var det på grunn av noe i kontrakten. Kanskje var det på grunn av det fine været. Det er vanskelig å si, men streiken inspirerte tydeligvis flere C-lagsspillere. Noen timer før avspark var troppen på 14 mann. Fem minutter før avspark var vi bare ti mann. Det var vi også frem til det 10. spilleminutt, da svenske Oskar Larsson fant veien opp fra Sofienbergparken og hoppet inn på venstrekanten. Problemet var bare at Lars Eriksen hadde pådratt seg en lei skade og trengte noen minutters pause, slik at vi måtte fortsette med ti mann helt til Eriksen hadde fått pleiet foten sin litt.

Skaden oppstod i duellen i forkant av vertenes 1-0-scoring. Hjemmelaget gikk nemlig knallhardt ut foran de mellom 70-100 hylende hjemmesupporterne, og etter fem minutters spill hadde de allerede rukket å få ett mål annullert og i tillegg klart å runde keeper og skyte i nettveggen. Vi levde farlig, men 1-0-scoringen kunne nok likevel blitt avblåst for tøft duellspill i feltet. Lars Eriksen, vår modige keeper Åsmund Aarrestad og flere Grüner 2-spillere kjempet foran mål, og til slutt fikk de pirket ballen over streken. En tung og unødvendig start på kampen.

Heldigvis kviknet vi litt til da vi ble fulltallige, og Martin Kloster, tilbake fra Trondheim og klar for fotball i blå drakt, dro av flere spillere og regisserte flere angrep, selv om den siste avgjørende pasningen ikke alltid fant veien til spissene våre.

Vi nærmet oss mål et par ganger, og Ola Jansen ble blant annet avblåst for noe som definitivt ikke var angrep på keeper. Da halvtimen var spilt var han derimot sentral i kampens store angrep, hvor han hælsparket ballen videre til Håvard Hansen, som kom på et godt løp fra dypet og plasserte ballen over keeper og i mål til 1-1. En nydelig scoring av mannen uten fotballstrømper!

Grüner 2 satte inn flere sterke angrepsvåpen mot slutten av omgangen, men vi forsvarte oss godt og gikk til pause på stillingen 1-1.

I andre omgang handlet fortsatt mye om Grüner 2, men selv om de hadde ballen mye, var vi flinke til å demme opp for de lange ballene som ble pumpet opp mot spissinnbytteren som kom inn, den selvtitulerte kongen av Grünerløkka.

Vi hadde flere gode overganger, men planen om å slå i bakrom på Ola Jansen ble aldri iverksatt på tilfredsstillende vis. I stedet var det Lars Eriksen som fikk de store sjansene servert. Han hadde allerede bommet på ballen to ganger foran mål da Ola Jansen rundet keeper og spilte inn, men heller ikke denne gangen fikk en uheldig Eriksen satt bredsiden til. Håvard Hansen forsøkte å følge opp, men heller ikke han fikk avsluttet før keeperen kom tilbake i mål.

Når man bommer på store sjanser, kommer det gjerne en scoring den andre veien. Et langt kast endte i nok en tøff duell, der to-tre Grüner 2-spillere klatret til værs på både oss og hverandre og kjempet ballen i mål, nok en gang i overkant tøft duellspill. Selv om dommeren ikke straffet dem, men oss, fikk de straffen sin i form av en kollisjon hvor han som løp feirende av sted plutselig oppdaget at han hadde brukket en tann.

Vi flyttet opp flere spillere i sluttminuttene i jakten på ett poeng, men ble i stedet straffet på overtid, da vi rotet oss bort i eget forsvar og de utnyttet det horrible pasningsspillet på best mulig vis og økte til 3-1.

Tapet var for så vidt greit ut fra spill, men vi hadde mer enn nok av store sjanser til å få med oss poeng. Samtlige elleve kjempet heroisk i finværet foran de mange tilskuerne, og det er bare så synd at ikke flere kunne stille. Med like bred tropp som sist, kunne dette fort blitt tre poeng. På torsdag begynner VM, på lørdag skal det kjempes om bydelstronen da FC Nordre Aker kommer på sitt årlige besøk kl.16.45, og neste uke skal vi gjennom to seriekamper. Det blir mye fotball fremover, vel møtt!