Korsvoll - Dinamo Damefallet 2-4 (0-4)

Korsvollbanen, 1.5.2014
Treningskamp
Dommer: Ung lokal helt med assistentdommere.
Tilskuere: 2.

Mål:

        0-1: Dinamo Damefallet (Str) (19.)
        0-2: Dinamo Damefallet (26.)
        0-3: Dinamo Damefallet (39.)
        0-4: Dinamo Damefallet (43.)
        1-4: Carsten Ekholt (65.)
        2-4: Mathias Falch (79.)

Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-4-2):

Christian Poppe

Espen André Rødnes - Jon Eirik Liseth - Jon Stavnsborg - Leiv Jørgen Bakkerud

Kjetil Kihlgren - Johannes Blåsternes - Carsten Ekholt - Magnus Jahrmann

Lars Eriksen - Mathias Falch

Innbyttere:
Per Håkon Wergeland (Damefallets assistent gikk inn de siste 20. minuttene etter at Lars Eriksen måtte gå).

 

 

 

 

 

Dyktige fotballspillere: Dagens elleve utvalgte. Bak fra venstre: Jon Liseth, Mathias Falch, Carsten Ekholt, Magnus Jahrmann, Leiv Jørgen Bakkerud og Lars Eriksen. Foran fra venstre: Espen André Rødnes, Johannes Blåsternes, Jon Stavnsborg og Kjetil Kihlgren. Foran: Christian Poppe. Alle foto: Dinamo Damefallets medieavdeling

 

 

  

  

Oppløftende tap mot Damefallet

Vi lå under 0-4 til pause, men kunne ikke klage. Vi prøvde tross alt å spille fotball! I andre omgang var det enveiskjøring mot gjestenes mål, men vi fikk ikke sat inn mer enn to trøstemål. 


1. mai er arbeidernes dag. Korsvoll er en gammel arbeiderklubb, og flagget var heist høyt til værs utenfor klubbhuset. Straffesparket vi fikk tildelt etter ett minutts spill etter en hands gikk også høyt til værs, da Mathias Falch sendte keeperen feil vei, men ikke tok av seg ryggsekken da han skulle plassere ballen i mål. En fryktelig start, som ikke ble noe bedre da Jon Stavnsborg rev ned en av gjestenes angripere 15 minutter senere. Dinamo Damefallet fikk straffe av kampens aldersmessig alt annet enn myndige, men like fullt så myndige dommer, og en noe redusert Christian Poppe, måtte se ballen forsvinne i mål bak seg.

 

 

 

 

 

Straffedrama: Mathias Falch var uheldig og skjøt over da han bare skulle legge ballen midt i mål tidlig i kampen. Noe senere gikk gjestene opp i ledelsen etter at de fikk straffe for følgende forseelse.

 

 

 

 Pytt, pytt, det handlet i grunnen ikke om målene denne torsdagen. Vi var her for å bli bedre fotballspillere, og første bud var å bli bedre pasningsspillere. Spissene var flinke til å legge igjen til midtbanespillerne, som klarte å vri spillet på utsøkt vis. Bakerst turte vi å spille oss ut, og da gjorde det ikke så mye at Dinamo Damefallet styrte inn 2-0 bak Kjetil Kihlgren, som overtok keeperjobben midtveis i omgangen.

3-0 gikk via beina på Jon Stavnsborg og i mål, før 4-0 lurte seg inn like før pause da linjen vår var alt annet enn snorrett. Til tross for de mange baklengsmålene hadde vi spilt mye bedre enn i mandagens serieåpning. Vi lignet rett og slett på et fotballag der vi gang på gang klarte å holde ballen i laget over lengre perioder. Magnus Jahrmann kom til utallige innleggsmuligheter, og spesielt høyreback Espen André Rødnes imponerte med sine mange fine igangsettinger. Rødnes var så god at han fullt fortjent ble kåret til banens beste av en lokal jury etter kampen!

 

 

 

 

 

Keeperbytter: Vi hadde ikke keeper til kampen mot Dinamo Damefallet, men en sporty (og sliten) Christian Poppe tok opp hanskene og tok sin del av ansvaret. Slike gutter, det vil gamle Korsvoll ha!

 

 


Etter pause gikk Johannes Blåsternes i mål etter å gjort en kjempejobb sentralt før pause. Lite visste han at han nesten ikke kom til å ha noe å gjøre de neste 45 minuttene. Vi rullet opp flere gode angrep og presset de hvitkledde gjestene bakover. Spesielt de siste 25 minuttene var imponerende, og Carsten Ekholt, som bidro med ro, hodestyrke og godt overblikk, tente et ørlite håp om et storartet comeback da han styrte en Jahrmann-corner opp i nettaket. 

Christian Poppe kviknet litt til utover kampen, men det var tydelig at kvelden i forveien hadde vært såpass tung at den normalt så treffsikre skuddfoten aldri fant veien til nettmaskene. Han snublet på et indirekte frispark, mens et annet skudd ble blokkert av keeper. På returen dukket Mathias Falch opp, og spissen fikk igjen noe av selvtilliten da han lempet ballen opp i venstre hjørne og satte inn sin første retur for året til 2-4.

Det skortet ikke på sjanser til å utligne. Lars Eriksen var pigg og frisk helt til han måtte dra, men erstatteren Per Håkon Wergeland kom inn med ny energi, og dommerens eneste feil i kampen kom dessverre da han blåste frispark til oss etter at Wergeland kom seg på beina etter å ha blitt lagt ned av Damefallets keeper. Målet var nemlig vidåpent, men vi kan ikke klage. Dommeren var den beste vi har hatt i år, alderen til tross.

Damefallet greide å forsvare seg til seier, men dette var like fullt et oppløftende tap. Vi slo tilbake etter en tam serieåpning, og nå gjelder det bare å bygge videre på dette i kommende mandags seriekamp mot Mercantile. Den matchen spilles på Abildsø kunstgress kl.20.15. Vel møtt!