Stabæk 3 - Korsvoll 6-1 (3-0)

Nadderud kunstgress, 2.4.2014
Treningskamp
Dommer: Abbas Dini, Skeid.
Tilskuere: 7.

Mål:

        1-0: Stabæk 3 (4.)
        2-0: Stabæk 3 (21.)
        3-0: Stabæk 3 (44.)
        3-1: Christian Poppe (51.)
        4-1: Stabæk 3 (69.)
        5-1: Stabæk 3 (75.)
        6-1: Stabæk 3 (86.)

Gule kort: Johannes Blåsternes, Stabæk 3 3 stk.
Røde kort: Stabæk 3 1 stk.


Korsvoll (4-4-2):

Leiv Jørgen Bakkerud

Jonas Evensen - Jon Liseth - Jon Edmunn Sæter - Mathias Aakre

Magnus Olsen - Ulrik Børresen - Johannes Blåsternes - Gunnar Sjølie

Mathias Falch - Christian Poppe

Innbyttere:
Håvard Hansen.

 

 

 

 

På etterskudd: Vi var stort sett ett sekund for sent ute i kampen mot Stabæk 3. Alle foto: Håvard Hansen.

 

  

  

Seks i sekken mot Stabæk 3

Vi ble altfor gavmilde i eget forsvar da vi lot et teknisk overlegent og godt samspilt Stabæk 3-lag gjøre som de ville på vår halvdel. 

Stabæk 3 var nok skremte før møtet med oss, for dagen i forveien hadde medieavdelingen vår lagt ut en artig Twitter-melding om at Lionel Messi hadde signert for C-laget og var klar for kamp. Akkompagnert av et temmelig troverdig bilde av Messi i Korsvoll-drakt, var det sannsynligvis akkurat nok til at de begynte å lure på om dette faktisk kunne være noe mer enn en hysterisk aprilspøk.

Bærumsguttene oppdaget dessverre fort at det var Gunnar Sjølie, og ikke Messi, som løp rundt ute på kanten, og etter bare fire minutter spilte de seg gjennom forsvaret vårt og satte inn 1-0. Hjemmelaget var samspilt, teknisk og godt organisert, de var kort sagt et fotballag. Vi var dessverre ingen av delene, og brukte store deler av første omgang på å løpe mye og feil, stort sett uten ball. 

 

 

 

 

Stupte i det: Mathias Aakre ble plassert i en uvant backrolle, men ofret alt og spilte som en rutinert back.

 

 


1-0 ble til 2-0 etter en corner midtveis i omgangen, og en tredje scoring kom helt på tampen av omgangen. Da hadde Stabæk 3 allerede rukket å ha to annullerte mål, mens vi ikke hadde kommet stort nærmere enn et par langskudd og enkelte Poppe-raid. Den største sjansen fikk derimot nevnte Sjølie, som byttet plass med keeper Leiv Jørgen Bakkerud i pausen, da han tok ned ballen etter en corner. Helt upresset maktet han ikke å få kraft i skuddet, og ballen ble klarert på streken.

Andre omgang startet bedre. Vi fikk mer skikk på spillet vårt, presset lavere og gjorde et ærlig forsøk på å holde ballen i laget. Dette bar frukter nærmest umiddelbart, og Mathias Falch dempet ballen ned til spissmakker Christian Poppe, som hamret ballen inn i høyre hjørne. En fin redusering!

 

 

 

 

Målsnik: Christian Poppe opprettholdt det fine snittet sitt på ett mål per kamp i år da han banket inn trøstemålet vårt etter pause.

 Magnus Olsen fikk en fantastisk mulighet til å score sitt første spillemål da han ble servert på åpent mål, men veteranen sleivet og traff ikke ballen engang. Kan lillehamringen klare en scoring som ikke kommer på dødball før han når 100 C-lagskamper?

I andre halvdel av andre omgang rotet vi mye i eget forsvar. Tre ganger forsøkte vi å spille oss ut av umulige situasjoner enten ved å drible eller ved å slå farlige tversoverpasninger, og hver gang straffet vertene oss ved å rappe ballen og score. Ved siden av dette fikk de en mann utvist (de fikk sette inn en ny) og et par annullerte mål til, så det var ingenting å si på at de til slutt vant 6-1. Vi burde klart å putte på et par ganger mot slutten, som da vi ble snytt for straffe etter en klar hands på overtid, men til tross for flere lyspunkt og en relativt grei andre omgang var ikke dette en stor Korsvoll-dag. Det vi holdt på med var ikke stort til fotballspill sammenlignet med det Messi driver på med, det lignet mer enn noe annet på en forsinket aprilspøk.