Korsvoll - Wam-Kam 2 2-1 (0-1)

Korsvollbanen, 30.3.2014
Treningskamp
Dommer: Hans Chr. Flytøren, MS.
Tilskuere: 3.

Mål:

        0-1: Wam-Kam 2 (31.)
        1-1: Christian Poppe (59.)
        2-1: Erik Nordby (Str) (62.)
        
Gule kort: Christian Poppe 2 stk, Christian Eidsmo, Wam-Kam 2 3 stk.
Røde kort: Christian Eidsmo, Wam-Kam 2 1 stk.


Korsvoll (4-4-1):

Andreas Løvstad

Mathias Falch - Johannes Blåsternes Jon Liseth - Jon Edmunn Sæter

Christian Eidsmo - Erik Nordby - Jostein Eidem - Christian Poppe

Andreas Kjelstrup

Innbyttere:
Espen André Rødnes (inn e/5.) og Tore Endre Eidem.

  

  

Mer bråk enn ball

Bråk og bruduljer preget dessverre kampen mot Wam-Kam 2. Vi vant 2-1, men dette var ikke en hyggelig kveld. 

Kampene mot Wam-Kam 2 pleier alltid å være hyggelige, men søndagens oppgjør ble alt annet enn vennskapelig. Det sa pang i hver duell, og etter hvert stopp i spillet var det kjefting og sutring fra begge lag. Det ble etter hvert temmelig ufint, og selv etter flere advarsler fra dommeren, som riktignok bemerket at han var sliten og aldri skulle dømt kampen, ble det ingen stopp på bråket. Til slutt smalt det da Johannes Blåsternes taklet en motspiller, som kastet seg over ham og forsøkte å drepe ham ved å presse hodet hans gjennom kunstgresset på Korsvollbanen. Christian Eidsmo fikk rødt kort, og den hissige wam-kammeren måtte også forlate banen. 

Slike episoder som den ovennevnte skal ikke forekomme på en fotballbane, og i alle fall ikke en treningskamp mellom to lag som må sies å være gode venner etter flerfoldige møter de siste sesongene. Det var riktignok med en del førstelagsspillere på Wam-Kam-laget vi møtte, og nå som de spiller i 4. divisjon, begynner nivåforskjellen å bli ganske stor, og kanskje var dette en medvirkende årsak til at temperaturen steg mer enn normalt denne marskvelden.

Christian Poppe fikk for øvrig to gule kort uten å forlate banen, mens en spiller som slo etter ham heller ikke fikk rødt. Det var med andre ord litt av en kveld!

Det ble spilt litt fotball også, og til pause ledet Wam-Kam 2 1-0 etter et flott langskudd som suste opp i venstre kryss bak Andreas Løvstad. Gode, gamle Løvstad var for øvrig meget sporty da han tok en for laget og tok plass mellom stengene, slikt blir satt pris på. Vi hadde et par greie muligheter til å utligne, men Christian Poppe og navnebror Eidsmo skjøt utenfor fra død vinkel, mens Mathias Falch bommet på et brassespark og Erik Nordby bare nesten fikk ballen i mål.

Wam-Kam 2 ble snytt for et straffespark, og de klagde derfor høylytt da vi fikk straffe et lite stykke uti andre omgang. Da hadde allerede Poppe utlignet etter at Poppe løp ballen i mål etter et flatt legg fra Falch, og nå kunne Nordby enkelt lempe ballen midt i mål fra krittmerket, og med det sikre oss en fin 2-1-ledelse.

Bakerst styrte Jon Liseth forsvarsfireren, og sammen stoppet de Wam-Kam 2s siste forsøk. I motsatt ende av banen holdt Andreas Kjelstrup på å punktere kampen etter et angrep han selv startet, men han skjøt dessverre over.

Vi vant 2-1, men kampen vil dessverre ikke bli husket for det som hadde med fotball å gjøre. Vi håper dette er første og siste gang det blir så dårlig stemning på Korsvollbanen i år, og håper også at Wam-Kam 2 kan komme tilbake senere i sesongen og at det blir langt hyggeligere da!