Korsvoll - Frigg 3 1-3 (0-1)

Korsvollbanen, 23.3.2014
Treningskamp
Dommer: Driton Jashari, Ski.
Tilskuere: 2.

Mål:

        0-1: Frigg 3 (35.)
        1-1: Magnus Jahrmann (Str) (82.)
        1-2: Frigg 3 (85.)
        1-3: Frigg 3 (90+2)
        
Gule kort: Jon Liseth og Christian Eidsmo.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-4-2):

Erik Forsén

Ole-Vidar Jensen - Oscar Karlsrud - Jon Liseth - Johan Dolve

Kjetil Kihlgren - Erik Nordby - Christian Eidsmo - Magnus Jahrmann

Jostein Eidem - Mathias Falch

Innbyttere:
Lars Eriksen og Andreas Kjelstrup.

 

 

 

Mye dueller: Det ble mange dueller i kampen mot Frigg 3. Her rager Jostein Eidem høyest i en duell med den gamle kjenningen Robin Gjertsen. Alle foto: Andreas Kjelstrup.

 

 

  

Lite å juble for i årets hjemmedebut

En Jahrmann-straffe var det eneste å klappe for da vi tapte 1-3 for avdelingskollega Frigg 3 i årets første kamp på Korsvollbanen. 

Endelig var Korsvollbanen klar for å ønske oss velkommen til en ny sesong på eget gress. Søndagskampen så lenge ut til å bli avlyst da Wam-Kam 2 trakk seg, men heldigvis stilte Frigg 3 opp på kort varsel. De klarte nesten å samle en ellever, men ved hjelp av våre gjestespillere DJ-stjernen Håvard Hansen og 2. divisjonsspilleren Magnus Moan, fikk de en grei tropp på tolv mann, og når vi i tillegg klarte å lokke en dommer opp fra det årlige dommerseminaret i Sarpsborg, var det duket for 90 minutter deilig fotball. Håpet vi.

Vi hadde som mål å få opp selvtilliten og sjanseproduksjonen etter en foreløpig svak vår, men Frigg 3s bakre firer, anført av Robin Gjertsen, Magnus Jahrmanns samboer, klarte de rødkledde gjestene å rydde opp. 

 

 

 

Nykommer: Førsteårssenior Johan Dolve gjorde nok en gang en bra jobb ute på backen.

 I bunn og grunn skjedde det veldig lite spennende i denne kampen. Det var en av de søndagene hvor ingen av lagene kommer skikkelig i gang, og hvor det ikke skjer all verden foran noen av målene, rett og slett den obligatoriske kjedelige oppkjøringskampen som i beste fall ender opp med å kunne klassifiseres som en ålreit joggetur.

Frigg 3 tok ledelsen og så lenge ut til å beholde den kampen ut, men det siste kvarteret presset vi litt hardere, og da Magnus Jahrmann ble lagt i bakken av sin gode venn og samboer i det 82. minutt, fikk han selv muligheten til å utligne fra straffemerket. Straffesparket ble satt perfekt inn i venstre hjørne, og det ble noen spennende sluttminutter.

 

 

 

Godt raid: Christian Eidsmo, her med ballen rundt midtbanen, hadde et fint raid i første omgang.Dessverre scoret Frigg 3 like etter utligningsmålet vårt, og på overtid kontret de inn 3-1. Årets hjemmedebut ble dermed en relativt trist affære, så nå er det bare å rette blikket fremover mot en uke fylt med trening og en ny kamp søndag om en uke.