Ullern 3 - Korsvoll 5-2 (2-0)

Ullernbanen, 17.3.2014
Treningskamp
Dommer: Philip Aarskog, Vålerenga.
Tilskuere: 2.

Mål:

        1-0: Ullern 3 (2.)
        2-0: Ullern 3 (5.)
        2-1: Christian Poppe (59.)
        2-2: Mathias Falch (72.)
        3-2: Ullern 3 (82.)
        4-2: Ullern 3 (84.)
        5-2: Ullern 3 (89.)
        
Gule kort: Johannes Blåsternes 2 stk, Ullern 3 3 stk.
Røde kort: Johannes Blåsternes.


Korsvoll (4-4-2):

Erik Forsén

Åsmund Aarrestad - Jon Edmunn Sæter - Oscar Karlsrud - Johan Dolve

Kjetil Kihlgren - Johannes Hovda - Johannes Blåsternes - Christian Poppe

Jostein Eidem - Mathias Falch

Innbyttere:
Magnus Jahrmann, Espen André Rødnes og Gunnar Sjølie.

 

  

Tapte etter en time i undertall

De ti første og de ti siste minuttene var grusomme, men vi hevet oss etter at vi ble redusert til ti mann og var lenge fullt på høyde med Ullern 3 til tross for utvisningen. 

Et par plussgrader, flomlys og en strålende grønn kunstgressbane, det var det som møtte oss da vi dro til Ullernbanen for å spille utendørs for første gang denne våren. Ullern 3 spiller til daglig et hakk over oss i divisjonssystemet, men da de scoret på sine to første angrep i kampen, begynte vi å lure på om vi møtte feil Ullern-lag.

Så gode var de kanskje ikke, men de hadde flere gode ballspillere og et kompromissløst stopperpar som gjorde det vanskelig for oss. Samtidig er det at vi slipper inn mål i åpningsminuttene ikke akkurat et ukjent fenomen, så det var ingen grunn til panikk til tross for marerittåpningen. 

Etter hvert kom vi mer og mer inn i kampen, og da første halvdel av første omgang var unnagjort, begynte vi så smått å spille oss frem til et par gode innlegg og et par hjørnespark. På dette nivået er det som kjent nærmest aldri umulig å snu kampen, uansett hvor mye man ligger under, men så smalt det på midten. Begge lag hadde allerede fått hvert sitt gule kort da Johannes Blåsternes kastet seg inn i en takling på midten. Motstanderen svarte med å gå rett i strupen på Blåsternes, og begge ble belønnet med gult kort. Det var bare det at vår midtbanekriger allerede stod oppført med ett gult. Dommeren dro opp det røde, og selv om Ullern 3 ba om at vi kunne få sette inn en ny spiller, nektet dommeren. Den siste timen måtte dermed spilles ti mot elleve, og som om ikke det var nok, måtte fjorårets forsvarsbauta Jon Edmunn Sæter forlate banen med skade.

En av fjorårets beste kamper kom borte mot Panzer, da vi slo tilbake i undertall og vant etter at røde-Gunnar fikk sitt andre røde på en uke. Gunnar Sjølie var med for første gang i år denne kvelden, og i andre omgang bidro han med flere gode involveringer. Han ble spilt gjennom to ganger, men heller ikke i kveld fikk eks-keeperen sin første scoring som seniorspiller.

Christian Poppe vet derimot meget godt hvor målet står, og å ha løpt fra Ullern 3s høyreback en rekke ganger, klarte han endelig å skjære langt nok inn til at han kunne sikte mot Poppe-hjørnet. Ballen snek seg under keeper og i mål, og dermed lå vi kun ett mål bak.

Vi var i støtet, og selv om hjemmelaget fortsatt var tøffest i duellspillet, ble vi mye flinkere til å plukke opp andreballene. Rundt midtveis i omgangen fikk vi frispark til venstre utenfor 16-meteren omtrent 20 meter fra mål. Mathias Falch, som satte inn fire frispark i fjor, riktignok fra motsatt side, dunket til og sendte ballen knallhardt til høyre for muren og opp i nettaket til 2-2.

Vi kjørte på for å få med oss vinnermålet, men etter et par forspilte sjanser gikk luften ut av ballongen. De siste ti minuttene sprakk vi opp defensivt, og 2-2 ble til 3-2 og 4-2, før de lempet en løs ball inn i venstre hjørne til 5-2 minuttet før slutt. Flere av disse målene var altfor enkle, men å jage i undertall hadde tæret på kreftene, så konsentrasjonen og vurderingsevnen var ikke helt på topp i sluttminuttene. Vi fikk oss likevel en god økt mot en motstander som holdt et godt nivå, og vi spilte tidvis mye bedre enn i fredagens kamp mot Dinamo Damefallet 2. Det er fortsatt tidlig på året, så det er fortsatt all mulig grunn til å tro at vi går nok et stort C-lagsår i møte!