Korsvoll - Dinamo Damefallet 2 3-2 (1-1)

Vallhall, 14.3.2014
Treningskamp
Dommer: Philip Aarskog, Vålerenga.
Tilskuere: 10.

Mål:

        0-1: Dinamo Damefallet 2 (11.)
        1-1: Jostein Eidem (45.)
        2-1: Christian Poppe (53.)
        2-2: Dinamo Damefallet 2 (62.)
        3-2: Mathias Falch (75.)
        
Gule kort: Dinamo Damefallet 2 1 stk.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-4-2):

Aleksander Omtvedt

Åsmund Aarrestad - Johannes Blåsternes - Jon Edmunn Sæter - Johan Dolve

Ole-Vidar Jensen - Johannes Hovda - Erik Nordby - Christian Poppe

Jostein Eidem - Mathias Falch

Innbyttere:
Kjetil Kihlgren.

 

 

 

Under tak: Kampen ble spilt innendørs i Vallhall. Temperaturen var god, men luften var noe dårlig. Foto: Mediavdelingen.

 

  

Første seier i 2014

Fredag kveld ble Dinamo Damefallet 2 beseiret 3-2 i sommervarme Vallhall. 

Etter et treningsopphold på en måned i påvente av at lyset skal begynne å virke igjen på Korsvollbanen, inviterte vi Dinamo Damefallets nyopprettede andrelag til Vallhall for en vennskapelig treningskamp fredag kveld. Laget er satt sammen av gamle Lyn- og Korsvoll-helter, så det var flere kjente fjes i lagoppstillingen til de hvitkledde.

Det ble en temmelig jevnspilt kamp og en fin start på helgen, selv om vi fikk en håpløs start da Johannes Hovda klarerte en ball rett i beina på en motspiller, slik at den spratt i mål under Aleksander Omtvedt allerede etter elleve minutters spill. Det skal sies at ballen burde ha blitt rensket unna mye før, og at den opprinnelige sjansen Damefallet fikk, kom som et resultat av kluss i våre rekker.

Christian Poppe var nær sagt selvfølgelig en konstant trussel hver gang han skrudde på turboen ute på venstrekanten, og han stod da også bak de fleste mulighetene våre i første omgang. Ellers var Erik Nordby nær ved å heade en corner i mål, mens Johannes Blåsternes skjøt hardt, men for høyt de to gangene han forsøkte seg.

Dinamo Damefallet 2 kom også til et par farligheter etter det heldige ledermålet, men heller ikke de fikk uttelling. Etter mye frem og tilbake så gjestene ut til å kunne gå til pause med en ettmålsledelse, men like før dommeren blåste for pause fikk vi utligningen vår da Jostein Eidem for andre gang i år raget høyest på et hjørnespark og headet en perfekt corner fra førsteårssenior Johan Dolve i mål til 1-1.

I andre omgang åpnet vi en ganske bra, og unggutten Dolve slo en flott stikker frem til Poppe, som nok en gang parkerte oppasseren sin. Tidligere i kampen hadde mannen som ble kåret til Årets spiller i 2010 ofte skutt, men nå slo han hardt inn i feltet, der en Damefallet 2-forsvarer ikke klarte å stokke beina sine og snublet ballen i mål til 2-1. Poppe gjennomførte en meget god kamp, og han beviste gang på gang at han har fart og fysikk få kan matche på dette nivået.

Vi var ikke i ledelsen så altfor lenge, for etter at vi selv mente at vi ble snytt for et frispark på midten, var det bortelagets venstrevings tur til å imponere. Kantspilleren kom seg forbi forsvaret vårt, og med ett stod det 2-2.

Begge lag begynte å bli slitne nå, og slitasje og skader førte til at de hvitkledde måtte gjennomføre flere bytter. Vi hadde dessverre bare en innbytter, og noe senere måtte en opplagt Ole-Vidar Jensen forlate banen etter å ha tråkket over. Før han forlot banen rakk han derimot å se Mathias Falch sende oss i ledelsen igjen. Jon Edmunn Sæter slo opp til Poppe, som nok en gang banket ballen hardt foran mål, der Falch stakk forbi nærmeste midtstopper. Det første skuddet ble blokkert av en forsvarer, men fra liggende posisjon fikk fjorårets toppscorer kranglet ballen over streken til 3-2.

Nordby var nær ved å kopiere 3-2-scoringen neste gang Poppe la inn, men ballen gikk i en høy bue, før den ble klarert på streken. Dinamo Damefallet 2 ga ikke opp og kjempet til siste slutt, men da vartet vikarkeeper Aleksander Omtvedt opp med en fantastisk dobbeltredning. Omtvedt hadde tatt turen fra Stavanger for å få med seg denne matchen, og den ferske keeperen, som blant annet ble kåret til banens beste i seriekampen borte mot Øvrevoll Hosle 2 i fjor høst, gjorde det skarpt også denne kvelden, og han kunne konkludere med at det var verdt å ta turen fra Rogaland for å få med seg dette nervepirrende lokaloppgjøret.

De siste ti minuttene var det mange slitne bein og mye rart å se i Vallhall, og etter et par forspilte muligheter i begge ender av banen, var det over for denne gang. Dermed kunne vi juble for årets første seier. Vi skal i aksjon igjen allerede på mandag, og da går turen til Ullernbanen og Ullern 3. Avspark er klokken 20.30, vel møtt!