Korsvoll - Dinamo Damefallet 1-3 (0-2)

Korsvollbanen, 8.11.2013
Treningskamp
Dommer: Sigurd Løberg.
Tilskuere: 2.

Mål:

        0-1: Dinamo Damefallet
        0-2: Dinamo Damefallet
        1-2: Espen André Rødnes
        1-3: Dinamo Damefallet
        
Gule kort: Johannes Blåsternes og Lars Eriksen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (3-4-2):

Christian Karlsrud

Robin Gjertsen - Oscar Karlsrud - Jon Edmunn Sæter

Magnus Jahrmann - Johannes Blåsternes - Erik Nordby - Espen André Rødnes

Lars Eriksen - Mathias Falch

Innbyttere:
Christian Eidsmo kom rett fra jobb og inn i det 20. minutt, Adam Moshi over fra Dinamo Damefallet ved pause da Erik Nordby måtte gå.

 

  

Avsluttet 2013 med tap

Dårlig oppmøte og tilsvarende dårlig innsats gjorde at 2013-sesongen fikk en kjedelig utgang mot våre hyggelige naboer fra Damefallet. 

Korsvollbanen lå like grønn og fin som i sommermånedene enda kalenderen viste november, og alt lå til rette for en trivelig kamp mot Dinamo Damefallet. Dessverre var oppmøtet altfor dårlig, og selv om kampen begynte relativt tidlig, rakk flere å melde avbud i timene før avspark, naturligvis altfor sent til at det var tid til å kalle inn erstattere.

Det er meget dårlig gjort å svikte lagkamerater på denne måten, nær sagt uansett grunn til avbud, og neste sesong vil det føre til interne karantener.

Vi startet kampen med ti mann, og ble elleve da Christian Eidsmo kom rett fra jobb og inn på banen midtveis i første omgang. Da var det allerede 1-0 til gjestene, og etter at Oscar Karlsrud, som har spilt store deler av sesongen for nettopp Damefallet, styrte et innlegg i eget nett, kunne de hvitkledde gå til pause med 2-0.

Erik Nordby måtte gå i pausen, men Damefallets trener Jablonski var så grei at han lånte bort en spiller, slik at vi kunne spille elleve mot elleve etter hvilen. Takk!

Espen André Rødnes reduserte til 1-2 med det som skulle vise seg å bli årets siste C-lagsmål, før en heading snek seg inn i mål bak yngstebror Karlsrud.

Etter et par gule kort blåste dommeren av kampen, og vi måtte skuffet konstatere at vi aldri kom skikkelig i gang mot en overkommelig motstander. Damefallet stilte nemlig med flere prøvespillere og folk fra det planlagte andrelaget de ønsker å stille med i 2014, og vi burde ha klart å matche dem bedre. Ellers var en det en fin dag, og det er bare så altfor synd at ikke flere ville spille fotball.