Korsvoll - Bislett 3-0 (0-0)

Korsvollbanen, 18.10.2013
Treningskamp
Dommer: Bisletts venn.
Tilskuere: 2.

Mål:

        1-0: Thomas Meier Strømme (12.)
        2-0: Ketil Blom Haugstulen (74.)
        3-0: Knut Mindrebø (90.+5)
        
Gule kort: Bislett 2 stk.
Røde kort: Bislett 1 stk.


Korsvoll (3-5-2):

Jon Liseth

Ole Korbøl - Ketil Haugstulen - Knut Mindrebø

Andreas Miguel - Magnus Olsen - Erik Nordby - Christian Eidsmo - Ole-Vidar Jensen

Thomas Meier Strømme - Mathias Falch

Innbyttere:
Petter Vermeli.

 

 

 

Løp mye: Ole Vidar Jensen spilte en god kamp på kanten mot Bislett.

 

  

3-0 over Bislett

Komfortabel seier over Bislett på Korsvollbanen. 

I mangel av andre alternativer startet vi med tre bak, slik at vi heller fikk overbefolket midtbanen, ettersom vi hadde flust med midtbanespillerre i kveldens tropp. Vi hadde ikke fått tak i keeper heller, men en sporty Jon Liseth tok plass i mål i førsteomgang, mens Knut Mindrebø og Magnus Olsen delte andreomgang.

De første 45 minuttene bød på mye morsom fotball, og en del sjanser. Spissene Mathias Falch og Thomas Meier Strømme sendte av gårde et par skudd hver, og Ole-Vidar Jensen forsøkte seg fra distanse, dog uten hell. Petter Vermeli og Andreas Miguel kom ofte rundt på kant, men vi fikk ikke omsatt innleggene til scoring.

Bislett hadde ikke all verden å stille opp med denne gangen. Laget deres var noe svakere enn da vi møttes på Ferd Stadion tidligere i høst, og selv om de ble presset bakover, var de var farlige på kontringer. Heldigvis var forsvarstrioen vår, anført av Ketil Haugstulen, flinke til å sideforskyve og holde seg på riktig side.

Etter en målløs førsteomgang løsnet det etter pause. Vi skapte mange sjanser, og begge spissene våre var flinke til å løpe seg fri. Thomas Meier Strømme ga oss ledelsen da han scoret fra skrått hold etter pause, før hans VSF-kollega Ketil Blom Haugstulen fulgte opp med et flott skudd etter en retur fra omtrent 17 meters hold, hans første Korsvoll-mål etter flere år som leiesoldat.

På overtid av overtiden - dommeren la til noen ekstra minutter fordi han syntes det var morsomt med fotball - var det nok en gjestespiller, Knut Mindrebø, en av Jon Liseths to venner fra Oslojuvelene, som sørget for nettsus da han fikk ballen over streken etter et innlegg fra venstre fra kameraten Andreas Miguel. 

Bislett fikk en spiller utvist for en stygg hevntakling etter pause, men bortsett fra det var dette en fin og hyggelig oktoberkamp.