Wam-Kam 2 - Korsvoll 4-3 (2-1)

Nordre Åsen kunstgress 2, 3.10.2013
Treningskamp
Dommer: Dag Jørgen Magnussen, Skeid.
Tilskuere: 9.

Mål:

        0-1: Thomas Arnulf (6.)
        1-1: Wam-Kam 2 (11.)
        2-1: Wam-Kam 2 (22.)
        2-2: Mathias Aakre (56.)
        3-2: Wam-Kam 2 (63.)
        3-3: Petter Vermeli (68.)
        4-3: Wam-Kam 2 (72.)
       
Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-4-2):

Erik Forsén

Åsmund Aarrestad - Thomas Arnulf - Jon Edmunn Sæter - Robin Gjertsen

Magnus Jahrmann - Jostein Eidem - Johannes Blåsternes - Mathias Aakre

Mathias Falch - Petter Vermeli

Innbyttere:
Ingen. 

 

 

 

Tungt: Johannes Blåsternes synes ikke det var spesielt gøy å spille mot Wam-Kam 2. Her depper han etter 1-1-målet. Foto: Øystein Hjelle Bondhus.

  

 

Ingen pasninger, ingen seier

Vi klarte sjelden å gjennomføre mer enn to trekk på rad, og dermed tapte vi en temmelig dårlig fotballkamp mot Wam-Kam 2.

Aller først. Fotball er et lagspill, og når man melder seg på, må man møte opp. I torsdagens treningskamp fikk vi en elendig inngang på kampen, da spillere uteble uten å si ifra. Dette svekker lagmoralen og ødelegger veldig for de som faktisk setter av kvelden sin til å spille ball. 

Nok om det. Etter å ha slitt med å få til noe de første minuttene, fikk vi en corner som aldri skulle vært corner etter seks minutters spill. Thomas Arnulf har vært en av våre aller beste denne høsten, og den hjemvendte profilen steg like godt til værs og headet inn Johannes Blåsternes' perfekt slåtte hjørnespark, slik at vi tok ledelsen.

Fem minutter senere var Blåsternes uheldig da han mistet ballen på midten. Wam-Kam 2-dirigenten på midten slo ut til venstrekanten, en av fire førstelagsspillere, som løp inn i feltet og satte ballen i mål via høyre stolpe.

Wam-Kams førstelagsspillere skulle vise seg å være meget avgjørende, for selv om de etter eget utsagn spilte på halv maskin, stod de frem i en ellers tam forestilling.

Midtveis i første omgang bannet hjemmelagets kamikazeforsvarer over en dårlig klarering, før han oppdaget at den gikk i en Korsvoll-fot og frem til en ledig spiss, som scoret sikkert.

Resten av omgangen forble sjanseløs og kjedelig, selv om vi ble snytt for en straffe etter en klar obstruksjon etter en corner.

I pausen måtte Jostein Eidem egentlig gi seg på grunn av skade, men uten innbyttere, og uten noen innbyttere å låne hos Wam-Kam 2, måtte han i stedet gå i mål. Det betydde at Erik Forsén fikk sin utespillerdebut, og i sin første kamp som utespiller på full bane gjorde keeperen en god figur. Forsén kom til to fine innlegg, og gjorde ellers en fin defensiv jobb. Samtidig gikk Thomas Arnulf opp på midten for å mannsmarkere vertenes sentrale midtbanespiller, også han fra førstelaget, noe som hjalp litt.

I det 56. minutt dro debutant Mathias Aakre seg inn i banen fra sin høyrekant, og nordlendingen, som i ungdommen spilte på lag med Jon Edmunn Sæter, samt den kanskje mer kjente Stefan Johansen, før han skjøt godt og presist ned i høyre hjørne. En hyggelig opplevelse for prøvespilleren!

Heller ikke nå tok det lang tid før Wam-Kam 2 scoret igjen. Deres spillende trener fikk ballen bak Robin Gjertsen, og ifølge dommeren hang en av stopperne våre igjen, slik at han det ikke var offside. Treneren slo til med et knallskudd, og dermed var de oransje igjen i ledelsen.

Dette skjedde i en av våre bedre perioder, der vi fikk til et par pasninger på rad og tidvis truet Wam-Kam 2-forsvaret. Mathias Falch, denne kvelden dessverre en blek skygge av hva han viste i serien, dempet ballen forbi den ene backen, før han vendte opp med en stopper i ryggen og skjøt. Skuddet ble blokkert og ballen føk opp i lufta, før kveldens andre prøvespiller, Petter Vermeli, tok returen på akrobatisk vis. Med noe som kunne blitt et brassespark la han seg flatt over og skjøt ballen ned i venstre hjørne til 3-3. En flott scoring!

Da våknet Wam-Kam 2s siste førstelagsspiller, høyrebacken, og med en toppfart vi sjelden har sett maken til, føk han over banen og kom først på et innlegg fra den spillende treneren.

Mot slutten var det mye rart å se i begge ender av banen, og Håvard Hansen, som har vært med oss flere ganger i år, kunne fort scoret et par mål for hjemmelget.

Kampen endte 4-3 til Wam-Kam 2, og dette må sies å være en liten nedtur etter alt det gode spillet vi har vist i år. I dag stemte nesten ingenting, men vi fikk oss i alle fall en treningsøkt. Hadde vi hatt et par innbyttere, slik vi trodde vi skulle ha, hadde vi kanskje vunnet...