Bislett - Korsvoll 2-1 (0-1)

Ferd stadion, 14.9.2013
Treningskamp
Dommer: Stein Langrusten.
Tilskuere: 4.

Mål:
 
        0-1: Thomas Arnulf (25.)
        1-1: Bislett (50.)
        2-1: Bislett (70.)
       
Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-4-2):

Christian Karlsrud

Åsmund Aarrestad - Thomas Arnulf - Oscar Karlsrud - Erik Børresen

Kjetil Kihlgren - Carsten Ekholt - Ulrik Børresen - Magnus Jahrmann

Håvard Hansen - Mathias Falch

Innbyttere:
Bastian Fjeld (frivillig ubenyttet), Ketil Blom Haugstulen og Henning Lefsaker. 

 

 

 

I skuddet: Thomas Arnulf var involvert i alle målene som kom på Ferd stadion denne lørdagen. Her forsøker han seg med et skudd i andre omgang. Alle foto: Bastian Fjeld og Ketil Blom Haugstulen.

  

 

Godt spill, men tap for Bislett

Thomas Arnulf spilte på godt og vondt en sentral rolle i begge ender av banen da vi tapte 1-2 for Bislett i en jevnspilt treningskamp, der vi var flinke til å spille langs bakken.

Først er det på sin plass å skryte av de som møtte opp til denne kampen. Klokken 14.00 er på ingen måte for tidlig for en kamp (Premier League begynner tidligere) hvis man faktisk vil spille fotball på en lørdag, og etter å ha vært oppe i 14 mann i troppen kvelden i forveien, var vi nede i ti mann et par timer før kampstart på grunn av latterlig sene og tvilsomme avbud. Heldigvis stilte flere spillere opp på kort varsel, slik at vi slapp å avlyse. Avbud på kampdag er noe av det kjipeste man kan gjøre når man er del av et lag, bare så det er sagt.

Tilbake til kampen: Vi har møtt Bislett mange ganger, og denne gangen var det en for oss ganske ny gjeng som inviterte til treningskamp på Ferd stadion. Kun et par kjente fjes var igjen fra laget som ble slått på Korsvollbanen i sommer, og disse spillerne holdt langt høyere kvalitet enn hva vi er vant til når det er kamp mot Bislett. Spesielt defensivt var dette Bislett-laget meget solide.

De hvitrøde spilte med fem på midten, ettersom de etter eget utsagn kjente spillestilen vår godt (fint hvis den som vet hvordan vi pleier å spille kan ta kontakt - vi er nysgjerrige!). Det hjalp ikke stort når vi hadde Ulrik Børresen og den gamle C-lagsstjernen Carsten Ekholt sentralt, og etter at Bislett hadde fått rast fra seg i åpningsminuttene, begynte vårt høye press etter hvert å gi enkelte resultater.

 

 

 

Til værs: Kjetil Kihlgren ga alt i duellene.
Det var mye rom på kantene, og Kjetil Kihlgren skjøt i tverrliggeren fra skrått hold etter å ha skåret inn fra høyre. Ekholt og Børresen hadde begge et par fine raid, mens Magnus Jahrmann flere ganger fikk lide for å være feilbeint spiller på venstrekanten.

Et par langskudd resulterte i flere hjørnespark. Det tredje var perfekt slått fra Ketil Blom Haugstulen, og Thomas Arnulf kunne rolig vende opp og trille inn 1-0 da han fikk stå alene i feltet. Midtstopperens første scoring siden han vendte hjem fra Trondheim i sommer.

Presset ble justert og forsøkt forbedret ytterligere etter pause, men det var likevel Bislett som kom til å få målene denne omgangen. En misforståelse i den bakre fireren ga vertene en billig redusering, og noe senere var Thomas Arnulf uvanlig uoppmerksom da han slapp Bisletts spiss igjennom igjen, slik at angriperen kunne sende hjemmelaget i ledelsen. Begge målene var utagbare for unge Christian Karlsrud, som stilte opp på kort varsel og gjorde en god jobb mellom stengene.

Vi jaget utligning, men Bislett hadde tre mann på to meter i forsvaret, så alle innlegg og høye fremspill ble stanget unna. Erik Børresen var flink i oppspillsfasen fra sin backposisjon, og resten av forsvaret var også ivrige etter å bli med opp. Henning Lefsaker slo et klassisk norsk innlegg bak mål fra god posisjon, mens Magnus Jahrmann enda en gang måtte betale prisen for å måtte avslutte med feil fot.

Dette ble en typisk dag da ting stokker seg foran mål, men selv om vi tapte 1-2, var vi særdeles flinke til å trille ball, både i den bakre fireren, på midten og ut på kantene. Vi får ta med oss det positive videre, for allerede på mandag er det ny kamp. Da drar vi til Borgen kunstgress for å møte Asker 3. Avspark der ute er kl.20.15. Vel møtt!

Til slutt nyter vi resten av bildene Bastian Fjeld, som var frivillig ubenyttet reserve, tok under kampen: