Teisen 2 - Korsvoll 2-2 (0-1)

Bryn kunstgress, 2.9.2013
15. serierunde, 7. divisjon avdeling 2
Dommer: George Washington, Ready.
Tilskuere: 7.

Mål:
 
        0-1: Christian Eidsmo (27.)
        0-2: Thomas Meier Strømme (78.)
        1-2: Teisen 2 (80.)
        3-1: Teisen 2 (84)
       
Gule kort: Jonas Evensen, Jon Edmunn Sæter, Johannes Blåsternes, Christian Eidsmo, Korsvoll, Teisen 2 2 stk..
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-4-2):

Jonas Evensen

Greger Svenn - Erik Børresen - Jon Edmunn Sæter - Magnus Jahrmann

Kjetil Kihlgren - Johannes Blåsternes - Christian Eidsmo - Ketil Blom Haugstulen

Håvard Hansen - Thomas Meier Strømme

Innbyttere:
Mathias Falch og Åsmund Aarrestad. 

 

 

 

 

Uenige Johannes Blåsternes i diskusjon med Teisen 2s kaptein og dommeren. Dessverre ble hverken trusler eller stygge taklinger tatt alvorlig, og Teisen 2 slapp billig unna, samtidig som enkelte av våre spillere lot frustrasjonen gå utover nettopp dommeren, noe som straffet seg - en lei uvane vi må se å få bukt med. Alle foto: Mathias Falch. 

  

 

Sikret fornyet kontrakt med uavgjort

En disiplinert og taktisk godt gjennomført kamp sørget for uavgjort borte mot Teisen 2. Dermed er vi sikret 7. divisjonsspill også i 2014!

Vi visste at det neppe kom til å bli hyggelig å reise til Bryn kunstgress for å møte Teisen 2, noe den lave påmeldingen var med på å understreke.

Og det ble ikke videre hyggelig heller.

Det tok ikke lang tid før trusler som "Jeg skal vise deg hva smerte er" kom fra hjemmelaget, som for øvrig er et dyktig og ballspillende lag så lenge de ikke opplever motgang.

Vi stod for høyt med backrekken vår i åpningen, og kun et par meget gode redninger fra Jonas Evensen hindret baklengsmål. Etter hvert fikk vi orden på forsvarsfireren, samtidig som Johannes Blåsternes og Christian Eidsmo begynte å få kontroll på midtbanen. Spissene våre fikk derimot veldig lite å jobbe med.

I det 27. minutt fikk vi frispark omtrent midt i banen 25 meter fra mål. Christian Eidsmo traff ikke spesielt godt, men ballen føk over muren og gikk rett mot keeperen som ventet midt i mål. En liten sprett var nok til å utmanøvrere ham, og ballen lurte seg inn i nettmaskene bak den klønete burvokteren. 1-0!

Målet inspirerte oss, men vi var ofte for redde i duellspillet. Forrige kamps mange overfall og slag hadde akkurat den effekten Teisen 2 hadde håpet på, og de fikk ofte slippe til litt for lett, samtidig som også den ellers gode dommeren virket å være redd for å straffe dem. Ketil Blom Haugstulen ble forsøkt delt i to, men fikk ingenting, ettersom Teisen-spilleren etter sigende i alle fall hadde hatt en intensjon om å gå etter ballen. Regelverket kan med andre ord tolkes på mange måter. Keeper Evensen ble albuet og dyttet overende, og selv om det var dumt av ham å reagere med å kaste ballen på mannen bak voldshandlingen, kunne det godt blitt gitt et kort til den opprinnelige synderen også. 

 

 

 

 

 

Heldig: Vi har scoret mange frisparkmål i år. Christian Eidsmos 1-0-scoring mot Teisen 2 var utvilsomt av det heldige slaget, ettersom keeper fomlet ballen under seg da den traff ham der han stod midt i mål. Dette var Eidsmos andre frisparkmål for året.Det ble ampert og ganske skummelt utover i andre omgang etter hvert som stadig mer frustrerte Teisen 2-spillere oppførte seg stadig dårligere. Trusler og usportslig opptreden kjennetegner dessverre dette laget, og de tvang nærmest dommeren til å dele ut noen av de gule kortene vi fikk ved å omringe ham i opptil flere minutter av gangen hver gang de fikk frispark. Det var derfor ekstra deilig da Thomas Meier Strømme tok vare på den ene sjansen han hadde ventet på hele kampen. Med en mann i ryggen tok han ned et langt fremspill, vendte opp og banket ballen i mål via tverrliggeren tolv minutter før slutt.

Skader og mangel på innbyttere ødela for oss de siste ti minuttene, samtidig som Teisen 2 satte inn flere nye spillere, enda de kun stod oppført med én innbytter på dommerkortet.

I det 80. minutt unnlot dommeren å blåse etter en knallhard duell på midten. Helt uforståelig, all den tid vår spiller ble forsøkt myrdet og ingen Teisen-spillere var i nærheten av ballen. Hjemmelaget gikk rett i angrep og scoret. Et utrolig surt baklengsmål, som attpåtil aldri skulle vært godkjent.

Fire minutter senere måtte Evensen, som for øvrig var en av hovedårsakene til at vi faktisk holdt nullen såpass lenge som vi gjorde, plukke en ny ball ut av nettet, da han var uheldig å miste ballen etter et hjørnespark.

Vi fikk en farlig overgang avblåst for offside, selv om målscorer Meier Strømme var på egen halvdel da ballen ble spilt (!), men klarte samtidig å stoppe de siste angrepsbølgene fra et desperat Teisen-lag, som praktisk talt måtte vinne for å holde liv i opprykkshåpet.

Det ble ikke flere mål, og dermed endte det 2-2.

Ett poeng var samtidig nok til at vi nå har sikret plassen i 7. divisjon. Gratulerer til alle som har bidratt til at vi har nådd målet vårt om fornyet kontrakt!

Neste uke venter en forhåpentlig langt hyggeligere kamp og mer moro når Panzer kommer på besøk til Korsvollbanen kl.20.15. Vel møtt!