Korsvoll - Fagerborg 3 5-1 (0-0)

Korsvollbanen, 24.8.2013
14. serierunde, 7. divisjon avdeling 2
Dommer: Philip Aarskog, Vålerenga.
Tilskuere: 10.

Mål:
 
        0-1: Fagerborg 3 (55.)
        1-1: Johannes Blåsternes (69.)
        2-1: Ole Olesen (71.)
        3-1: Espen André Rødnes (80.)
        4-1: Ola Jansen (83.)
        5-1: Mathias Falch (90.)
       
Gule kort: Christian Eidsmo, Espen André Rødnes og Johannes Blåsternes, Korsvoll, Fagerborg 3 1 stk.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-4-2):

Jon Liseth

Greger Svenn - Åsmund Aarrestad - Jon Edmunn Sæter - Magnus Jahrmann

Peder Nævestad - Johannes Blåsternes - Erik Nordby - Christian Eidsmo

Ola Jansen - Mathias Falch

Innbyttere:
Thomas Arnulf, Vegard Enggrav, Andreas Løvstad, Ole Olesen og Espen André Rødnes. 

 

 

 

 

Avspark: Spissduoen Ola Jansen og Mathias Falch sparket igang kampen. Mot Fagerborg 3 ble det nettkjenning på begge. Alle foto: Erik Forsén. 

  

 

For et lag, for en kveld

En fantastisk avslutning på kampen sikret storseier og en deilig revansj etter vårens forsmedelige overtidstap mot Fagerborg 3.

Et av vårens sureste tap var definitivt bortekampen mot Fagerborg 3, der de først sendte et innlegg rett i mål, før de skrudde en corner direkte i nettet på overtid. En revansje stod høyt på ønskelisten foran høstsesongen, og nå var dagen endelig kommet.

Det tok lang tid før målene kom denne mandagen, men når de først kom, tok det helt av på Korsvollbanen.

Det stod 0-0 til pause, men det var ikke mangel på dramatikk av den grunn. Jon Liseth hadde et par gode redninger da bortelagets spillere kom seg inn i feltet vårt, mens Jahrmann hadde et greit forsøk fra kanten av 16-meteren. Mathias Falch og Peder Nævestad kom nesten frem på et innlegg fra venstre, men ballen ble taklet unna i siste liten etter at den hadde passert keeper.

Ola Jansen ble felt av bakerste mann på vei alene gjennom, men dommeren hadde lagt igjen det røde kortet hjemme.

Etter pause lot vi Fagerborg 3 ta ledelsen på et hjørnespark, da en umarkert spiller fikk styre ballen i mål ved bakre stolpe. Markering er virkelig ikke vår greie.

Mot Nesøya i forrige uke kom vi voldsomt mot slutten, så også denne kvelden.

 

 

 

 

Spenstig: En halvskadet Jon Liseth er blitt keeper, og mot Fagerborg 3 viste volleyballtalentet at det ikke er noe galt med spensten.De ti tilskuerne fikk en forsmak på hva som var i vente da vi fikk en enorm trippelsjanse i det 63. minutt, der Christian Eidsmo blant annet traff tverrliggeren, og så, i det 69. minutt, satt ballen endelig klistret til nettmaskene. Erik Nordby spilte 45 grader ut til Johannes Blåsternes, som fra 20 meter sendte ballen ned i hjørnet og feiret foran sin utkårede og resten av hjemmefansen. En deilig scoring! Blåsternes står dermed med tre seriemål i år, like mange som han endte opp med da han ble vår mestscorende i serien i fjor. En flott illustrasjon på hvilke steg vi har tatt det siste året.

Utligningen ble startskuddet for 20 minutter tiki-taka og sambafotball. To minutter senere tok Ole Olesen, som endelig hadde fått litt fri fra innebandyen igjen, med seg ballen fra midtbanen. Han holdt seg på beina i en tøff duell, før han kom alene med keeper og la ballen til høyre for sisteskansen og i mål til 2-1!

Tre minutter senere headet Erik Nordby hardt fra kort hold, og bortelagets keeper måtte ut i full strekk for å hindre en ny scoring.

 

 

 

 

Dominerende: Ola Jansen (13) og Ole Olesen gjorde stort sett som de ville i andre omgang #nofilterI det 80. minutt kom 3-1-målet, da Ola Jansen slo en ball inn bak forsvaret, der Espen André Rødnes skar inn fra kanten og fikk flikket ballen i mål like foran en utrusende keeper. En nydelig pasning, og et smart innløp fra troppens yngstemann.

Ola Jansen var selv sist på 4-1-målet etter pasning fra Ole Olesen tre minutter senere, og den raske angriperen fikk dermed en fin avslutning på det som meget mulig var hans siste kamp for sesongen. Fremover er det innebandy som gjelder.

En halvskadet Mathias Falch hadde kommet inn igjen kvartert før slutt, og etter først å ha testet keeper med et hardt skudd fra 20 meter, fikk han omsider uttelling på overtid. Johannes Blåsternes spilte uegoistisk videre til spissen, som fra 16-meteren plasserte ballen hardt og kontant i høyre hjørne til 5-1.

For en maktdemonstrasjon dette ble! Etter Fagerborg 3s ledermål tok det helt av, og avslutningen på kampen var enorm. 

Vi tok en fortjent seier, som fort kunne blitt enda større om det ikke hadde vært for en god Fagerborg 3-keeper.

Neste uke er vi ute etter å revansjere et annet surt tap fra vårsesongen. Da reiser vi nemlig til Bryn kunstgress for å møte Teisen 2, laget som bokstavelig talt slo oss i vår. Avspark der er 20.15. Vel møtt!

 

 

 

 

Hedret: Assistenttrener Terje Christophersen mottok endelig det synlige beviset på at han ble kåret til Årets lagspiller i 2009.