Korsvoll - Bislett 4-1 (1-1)

Korsvollbanen, 30.7.2013
Treningskamp
Dommer: En venn av Bislett.
Tilskuere: 2.

Mål:
 
        0-1: Bislett (24.)
        1-1: Espen Bengtson (44.)
        2-1: Christian Andersson (53.)
        3-1: Mathias Falch (79.)
        4-1: Mathias Falch (89.)
       
Gule kort: Bislett 2 stk.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-4-2):

Aleksander Omtvedt

Olav Bengtson - Jostein Eidem - Åsmund Aarrestad - Greger Svenn

Espen André Rødnes - Christian Andersson - Erik Nordby - Marius Andersson

Espen Bengtson - Mathias Falch

Innbyttere:
Ulrik Anderssen, Christian Eidsmo, Andreas Kjelstrup, Martin Kloster og Peder Nævestad.

 

 

Viktig utligning: En munter gjeng feirer 1-1-målet like før pause.

 

  

Knuste Bislett i den årlige sommerkampen

Etter flere forspilte sjanser slo vi til etter pause og sikret en komfortabel seier mot våre trofaste sparringspartnere fra Bislett.

Bang, bang, bang! Det tok ikke lang tid før de første sjansene smalt over eller utenfor mot Bislett tirsdag kveld. Tradisjonelt sett har vi hatt et godt tak på de stort sett trivelige britene, og åpningen i årets tradisjonsrike sommerkamp bar bud om en ny triumf. 

Bislett etterlot mye bakrom og rom på kantene, og det var en fryd å angripe, selv om presisjonen sviktet i avslutningsøyeblikket. Dermed gikk det som det pleier, og gjestene tok ledelsen 1-0 på et av sine første skikkelige angrep etter 24 minutters spill. Sesongdebutant Aleksander Omtvedt, tilbake etter endt bachelorgrad i Stavanger, var sjanseløs på skuddet.

Dommeren hadde allerede lagt lista høyt ved å ikke vise ut en spiller som sparket ned en for anledningen veldig god Martin Kloster, som stod frem som en mannlig Ingvild Stensland, og han fulgte opp i samme stil da Marius Andersson ble snytt for straffe etter en soleklar hands i feltet, en episode som ble fulgt opp av en serie ukvemsord i retning vår daværende kaptein. 

Espen Bengtson, Marius Andersson, Mathias Falch, Martin "Stensland" Kloster og Andreas Kjelstrup burde og kunne alle ha scoret, og når førstnevnte først fikk kjempet ballen i mål, trengte han hjelp fra motstanderne. 44 minutter var spilt da spissen skjøt og kjempet godt i feltet, og til slutt beinet en Bislett-forsvarer i mål til 1-1. 

 

 

 

Akrobatisk: Espen Bengtson med ett av mange skuddforsøk i første omgang.I andre omgang virket Bislett noe piggere, men etter at Christian Andersson satte inn 2-1 hadde vi full kontroll. I det 53. munutt skjøt storebror Marius via ne motspiller, og i feltet fikk lillebror Andersson vendt opp og vippet ballen til høyre for keeper - hans tredje for året.

Jostein Eidem måtte dessverre ut med overtråkk igjen, men heldigvis hadde Christian Eidsmo rukket opp til banen etter en sen jobbvakt, så vi hadde friske bein å slenge innpå. Eidsmo hadde mye energi etter en lang ferie, og med fint driv og engasjement fikk han opp tempoet på midtbanen enda et hakk. I det 79. minutt kjempet han seg forbi flere forsvarere før han i kjent stil avsluttet med utsiden. Skuddet gikk rett på Bisletts keeper, for øvrig den beste keeperen de har stilt med mot oss noen gang, men på returen var Mathias Falch, som allerede hadde brent flere muligheter, våkent frempå og bredsidet ballen i mål til 3-1. 

 

 

 

Viste gryende form: Andreas Kjelstrup leverte årsbeste på topp mot Bislett, og spissen var ikke langt unna scoring.Det var ikke bare Eidsmo som imponerte. Erik Nordby viste god form etter flere ukers ferie, det samme gjorde Peder Nævestad, som kommanderte forsvaret på imponerende vis da han fikk tillit i en uvant midtstopperposisjon.

De siste ti minuttene ble det veldig mørkt da digre tordenskyer samlet seg over Korsvollbanen. Lyn og tordendrønnene kom stadig nærmere, og dette var nok med på å skremme slitne Bislett-bein til å gjøre flere feil. Det åpnet seg enda større rom for våre sultne angripere. Marius Andersson var nær årets første scoring, og Åsmund Aarrestad avsluttet et par gode raid med frekke skudd. Espen André Rødnes viste seg som en farlig kontringsspiller, men det var til slutt Espen Bengtson som spilte fri spissmakker Falch ute til høyre i det 89. minutt. Falch vippet med seg ballen og forsøkte å lobbe da keeper fosset ut, men han fikk ikke strukket ut foten skikkelig, og ballen humpet i stedet til høyre for keeper og ned i hjørnet til 4-1.

 

 

 

I begivenhetenes sentrum: Marius Andersson ble hetset og hatet av motstanderne da han ropte på straffespark, men sorry, Bislett, det er ikke lov å stoppe ballen med hendene i eget felt når du ikke er keeper.Regnet lot vente på seg til etter at dommeren hadde blåst av, og vi kunne dra hjem med et smil om munnen etter god innsats og en fin seier. Sommerstallen har virkelig begynt å finne formen - synd ferien snart er over. 

Fredag går turen ut av byen og til Holterbanen, der vi møter ubeseirede Holter fra Akershus' 9. divisjon, laget til Håvard Sæle, kantspilleren som har spilt både med og mot oss tidligere i sesongen. Avreise er kl.17.30 fra Korsvollbanen.