Korsvoll - Wam-Kam 3 5-4 (2-1)

Korsvollbanen, 18.7.2013
Treningskamp
Dommer: Martin Nistad, Korsvoll IL.
Tilskuere: 0.

Mål:
 
        1-0: Christian Poppe
        2-0: Anders Jerkø
        2-1: Wam-Kam 3
        2-2: Wam-Kam 3
        3-2: Anders Jerkø
        4-2: Anders Jerkø
        5-2: Ulrik Anderssen
        5-3: Wam-Kam 3
        5-4: Wam-Kam 3
       
Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-4-2):

Leiv Jørgen Bakkerud

Vegard Enggrav - Stian Fjeldstad - Didrik Skjelland - Jon Olav Lynmo

Marius Andersson - Ulrik Anderssen - Christian Andersson - Christian Poppe

Anders Jerkø - Mathias Falch

Innbyttere:
Olav Bengtson, Olav Olseng og Magnus Olsen.

 

 

 

Årets første sommerseier

Anders Jerkø viste vei med sine tre scoringer da vi slo Wam-Kam 3 i en målrik og morsom kamp torsdag kveld.

Etter to strake tap i sommerkampene vant vi endelig igjen. I nydelig solskinn på Korsvollbanen ble Wam-Kam 3 slått 5-4, og alle var enige om at det var en fin kveld.

Wam-Kam 3 spiller i 8. divisjon og består stort sett av journalistikkstudenter, men for å stille lag til dagens kamp, trengte de hjelp fra medbrakte venner fra Jessheim-traktene, samt Ole-Vidar Jensen. Olav Olseng, Ulrik Anderssen og Christian Poppe måtte også i tur og orden ikle seg den svarte drakten for at Wam-Kam 3 skulle være elleve mann på banen. 

Vi fikk en flott åpning på kampen da Christian Poppe fikk ballen fra Ulrik Anderssen og dro til med godfoten 20 meter fra mål og førte oss i ledelsen med et susende langskudd omtrent ti minutter ut i kampen. På søndag står han på motstatt banehalvdel når vi møter FC Nordre Aker, som gjør sitt årlige comeback for denne ene kampen, men det var en annen tidligere FCNA-kjenning som kom til å stjele medienes oppmerksomhet denne kvelden. Anders Jerkø var i storslag foran kassa, og han skapte stadig hodebry for forvirrede journalistspirer.

Fem minutter etter Poppes kanonskudd kom Jerkø inn i feltet etter å ha fått ballen fra Anderssen, og fra skrått hold sendte han kula langs bakken og i mål til 2-0. Frekt! Også Jerkø ble assistert av Anderssen, som altså spilte andre halvdel av omgangen i svart.

Wam-Kam 3 reduserte ved Ole-Vidar Jensen før pause, men ellers var forsvaret vårt veldig solid, mye takket være godt spill fra Vegard Enggrav og hans kamerat Stian Fjeldstad, som mange kanskje husker fra A-laget for noen år tilbake - en klasseforsvarer.

Magnus Olsen hadde nærmest lovet scoring denne kvelden, og han fikk da også tre sjanser til å putte ballen i mål. Størst var muligheten han fikk mot slutten av første omgang, da han mottok et flatt Jerkø-innlegg på åpent mål og moste ballen over mål. Neste gang, Olsen!

I andre omgang utlignet Wam-Kam 3 til 2-2 ved reiseradioens Joakim Skavern, som for øvrig spilte og scoret i en internkamp for to år siden, men så viste Anders Jerkø at vi har all mulig grunn til å frykte ham foran søndagens kamp.

Først hælsparket han et innlegg i mål til 3-2, før han scoret igjen og sikret et fantastisk hat-trick! Ulrik Anderssen la på til 5-2 etter et flott soloraid, der han førte ballen opp og forbi flere journalister, før han plasserte den til side for keeper og i mål. Dessverre ble han skadet i samme situasjon, men ettersom han studerer medisin kan vi regne med å se ham på banen igjen allerede søndag kveld.

Mathias Falch rundet 200 C-lagskamper som førstemann i historien denne torsdagen, og fikk hele syv muligheter til å krone jubileet med en scoring. Fire skudd ble slått til corner, mens tre innlegg ble headet utenfor eller skutt i nettveggen.

Wam-Kam 3 fikk redusere to ganger bak Leiv Jørgen Bakkerud mot slutten av kampen, men vi stod imot sluttspurten deres og kunne med det feire årets første sommerseier. Det ble en jevn og underholdende kamp, sånn det gjerne blir når vi møter Wam-Kams 8. divisjonslag. Martin Nistad gjorde dessuten igjen en utmerket jobb som dommer, og kretsen burde snart få øynene opp for dette fremadstormende fløytetalentet.

Søndag står som sagt mye prestisje på spill idet vi møter våre gamle naborivaler fra FC Nordre Aker. Avspark er kl.18.00. Det er ventet å bli trangt om plassene på tribunen, så kom tidlig for å se oss hevne fjorårets 1-6-tap mot Eirik Garnås og co!