Korsvoll - Wam-Kam 1-3 (0-3)

Korsvollbanen, 10.7.2013
Treningskamp
Dommer: Martin Nistad, Korsvoll IL.
Tilskuere: 2.

Mål:
 
        0-1: Wam-Kam (9.)
        0-2: Wam-Kam (18.)
        0-3: Wam-Kam (42.)
        1-3: Magnus Jahrmann (82.)
       
Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-4-2):

Erik Forsén

Magnus Jahrmann - Christian Andersson - Thomas Arnulf - Emil Jacobsen

Gunnar Sjølie - Espen Bengtson - Andreas Gundersen - Kjetil Kihlgren

Anders Jerkø - Mathias Falch

Innbyttere:
Marius Andersson, Andreas Kjelstrup og Andreas Lausund.

 

 

 

Møtte veggen: Marius Andersson spilte store deler av kampen som én av to indreløpere i en defensiv 4-5-1-formasjon. Her i kamp mot Wam-Kams ubestridte ener. Alle foto: Øystein Bondhus, Wam-Kam

 

Forsvarskamp endte med tap

Vi forsvarte oss til et akseptabelt 1-3-tap mot solide Wam-Kam, og vant faktisk andre omgang 1-0 etter at Magnus Jahrmann scoret på den eneste virkelig klare sjansen vår.

Wam-Kam er et veldig godt fotballag, og til onsdagens treningskamp hadde de tatt utgangspunkt i førstelaget sitt når de kalte inn til kamp. Wam-Kams beste menn er på full fart mot 4. divisjon, så vi visste at dette kom til å bli tøft. I tillegg til et rekke kanoner fra førstelaget hadde de med et par ålreite andrelagsspillere og en nyinnkjøpt forsvarer som kommer rett fra 3. divisjon.

Vi stilte med seks mann fra den faste 7. divisjonstroppen vår, seks gamle helter som studerer utenbys, en førsteårssenior som har vært i Argentina det siste halve året, samt en midtbanespiller som kom rett fra ett år på fotballinjen ved Molde folkehøgskole.

 

 

 

Unngikk utvisning: Gunnar Sjølie i aksjon! Eks-keeperen fikk ikke rødt kort denne gangen.Vi gikk ut i en lav 4-4-2-formasjon, eventuelt 4-6-0, som Spania, minus alle pasningene og ballinnehavet. Ett minutt ut i kampen la vi om til en enda dypere 4-5-1, der ekstra oppmerksomhet ble gitt bortelagets monster av en midtbanespiller, Fillip Baarøy, som Korsfarerne kanskje husker best som mannen som plukket fire baller ut av nettet i 4-0-seieren vår over Oldenborg 2 i 2011. Ah, det var tider.

"Hvis vi klarer å holde nullen de første ti minuttene, er mye gjort. Da er det håp," sa trener Falch før kampen.

Det klarte vi nesten. Ni minutter etter avspark lå ballen i mål bak Erik Forsén, og ni minutter senere doblet Wam-Kam ledelsen sin da et skrått innlegg fra venstre gikk via et Korsvoll-bein og i mål.

I denne perioden ble vi direkte utspilt, og gjestene fikk gjøre som de ville. Vi hadde sjelden ballen, og nesten aldri på deres banehalvdel.

Det siste kvarteret var det tegn til forbedring og noe bedre trykk de gangene vi forsøkte å angripe og holde ballen i laget, men da vi omsider fikk presset frem en corner, sjansen vi ventet på, fikk vi ikke ballen inn i feltet.

Andreas Kjelstrup hadde et kort innhopp før han gikk i bakken og slo hodet, mens navnebror Lausund kom inn til sin første kamp for året. Godt å se legestudenten tilbake på Korsvollbanen!

I det 42. minutt gikk Wam-Kam opp til 3-0, da mannen som bor i Korsvolls vaffelsteker Astri Svendsens hus helt umarkert fikk banke et innlegg i mål med et godt utført volleyskudd. Kampen virket kjørt.

I andre omgang kom Christian Andersson opp på midtbanen. Thomas Arnulf fortsatte som forsvarssjef, og resten av laget jaget ballsikre motstandere.

Vi hang bedre med nå, og Wam-Kams spillere driblet nok litt for ofte de gangene de kunne spilt rundt oss. Vi fikk en avslutning på mål, samt et par nye hjørnespark og enkelte innkast høyt i banen.

Omtrent ti minutter før slutt trøkket vi på med nesten hele laget, og både Mathias Falch og Espen Bengtson forsøkte å dra til da ballen kom inn i Wam-Kams felt. Sleivsparkene deres førte ballen frem til Magnus Jahrmann, som kontant banket den i mål.

 

 

 

Synkronfotball: Skyyyyt! Espen Bengtson og Mathias Falch traff ikke rent, men de fikk sendt ballen videre til Magnus Jahrmann, som satte ballen under keeper og i mål.

 

 Mot slutten måtte allerede nevnte Baarøy, den ustoppelige giganten, ut med skade, slik at vi fikk avslutte i overtall. Da var det antydning til blå dominans i kveldssolen på Korsvollbanen, men vi kom ikke nærmere nye scoringer, og Wam-Kam kunne i stedet juble for en kontrollert 3-1-seier.

Vi får ta med oss at vi røk 0-5 i tilsvarende kamp i fjor, og at det sånn sett er en viss forbedring - vi vant tross alt andre omgang 1-0. Det er sterkt! 

Forhåpentlig vil vi få til mer neste gang de oransjekledde kommer til Korsvollbanen, for om to uker sender de en tropp med utgangspunkt i andrelaget sitt. Da blir det nok jevnere, og muligens muligheter for å få til noen ålreite angrep, et par pasningskombinasjoner og kanskje en Cruyff-vending.

Dagens Korsvoll-gutt var uten tvil dommer Martin Nistad, som kom rett fra Trondheim og gjorde en flott jobb som pipeblåser. Sporty gjort og bra dømt!

Vi avslutter med et jubelbilde for å vise at det tross alt var noe å glede seg over: