Korsvoll - Vinderen 2-8 (0-3)

Korsvollbanen, 3.7.2013
Treningskamp
Dommer: Anders Jerkø, Magnus Olsen, Didrik Skjelland og Johannes Hovda, Korsvoll IL.
Tilskuere: 1.

Mål:
 
        0-1: VSF (5.)
        0-2: VSF (10.)
        0-3: VSF (28.)
        0-4: VSF (57.)
        0-5: VSF (58.)
        0-6: VSF (64.)
        0-7: VSF (68.)
        1-7: Olav Bengtson (68.)
        2-7: Mathias Falch (79.)
        2-8: VSF (90.)

Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (3-5-2):

Erik Forsén

Didrik Skjelland - Christian Andersson - Thomas Arnulf

Magnus Jahrmann - Magnus Olsen - Johannes Hovda - Ulrik Anderssen - Marius Andersson

Gunnar Sjølie - Mathias Falch

Innbyttere:
Olav Bengtson, Ardit Dobroshi, Anders Jerkø og Robin Gjertsen.

 

Vinderen vant stort

Selv det dårlige været trakk opp helhetsinntrykket da årets sommersesong ble innledet med et grusomt tap.

Sommerferien er over oss, og det betyr at Korsvolllbanen står ledig og grønn og klar for treningskamper. Vinderen ble første motstander denne sommeren, og for vår del ble det en kjedelig opplevelse.

Gjestene vant 2-1 da de var her i april, og denne gangen hadde de fylt på med flere nye kvalitetsspillere, deriblant Espen Bengtson, som scoret tre mål, og en tidligere guttelandslagsspiller.

3-5-2 tok oss nesten til 5. divisjon i 2011, men dagens midtbanefemmer klarte ikke å stoppe VSFs to dirigenter, og etter to raske baklengsmål måtte vi legge om til 4-4-2.

Til pause stod det 3-0 til Vinderen, og i andre omgang kunne dagens hjelpetrener Henrik Gaudernack notere fire nye baklengsmål i svarteboka, før Olav Bengtson reduserte til 1-7 med et flott skudd fra omtrent 17 meters hold. Midtbanespilleren viste seg for første gang i karrieren som en målfarlig spiller i fjor sommer, og ser altså ut til å følge opp i år.

I denne perioden var vi på vårt beste, og Didrik Skjelland hadde et ålreit frisparkforsøk, mens Anders Jerkø, som for evig tid vil huskes for å ha satt inn C-lagets første mål gjennom tidene mot nettopp VSF, ikke traff godt nok da han ble vippet gjennom.

I det 79. minutt fikk Mathias Falch et sleivete utspill servert rett i beina av gjestenes keeper, og spissen la ballen over på venstrefoten og banket inn 2-7 med et lavt skudd ned i høyre hjørne.

Mot slutten fikk vi til mer etter at VSFs nye midtstopper forlot banen, men ettersom flere av våre egne spillere lå langt ute av posisjon, endte det i stedet med at de oransje kunne øke til 8-2 på overtid.

Dette var en fryktelig kjedelig kamp mot et lag som var mye bedre enn ventet. VSF står med 15 mål på ti seriekamper, men scoret åtte mot oss. Hadde de stilt med det samme laget hver eneste kamp i 6. divisjon, hadde de nok ikke ligget under streken, men kjempet i toppen. Kanskje VSF kan få en etterlengtet opptur i høst?

Av positive ting tar vi med oss at vi vant den siste fjerdedelen av kampen og at Gunnar Sjølie ikke ble utvist, og ikke minst at flere utenbysstuderende lokale ballbegavelser endelig var tilbake på Korsvollbanen. Thomas Arnulf, Didrik Skjelland, Christian og Marius Andersson, Ulrik Anderssen og Anders Jerkø er alle fine tilvekster om sommeren, og om vi er heldige, får vi kanskje se flere av dem på permantent basis etter hvert også, muligens allerede til høsten.

Sommerfotballen ruller videre onsdag om en uke. Da kommer Wam-Kam til Korsvollbanen.