Panzer - Korsvoll 3-4 (2-0)

Korsvollbanen, 12.6.2013
7. serierunde, 7. divisjon avdeling 2
Dommer: Steinar Jarkvam, Bækkelaget.
Tilskuere: 3.

Mål:
 
        1-0: Panzer (Str) (32.)
        2-0: Panzer (45.)
        2-1: Mathias Falch (47.)
        3-1: Panzer (51.)
        3-2: Jon Edmunn Sæter (54.)
        3-3: Espen Bengtson (56.)
        3-4: Mathias Falch (81.)

Gule kort: Christian Eidsmo, Panzer 2 stk.
Røde kort: Gunnar Sjølie.


Korsvoll (4-4-2):

Mats Felix Walschaerts

Greger Svenn - Simen Dyb Berg - Jon Edmunn Sæter - Åsmund Aarrestad

Christian Eidsmo - Johannes Blåsternes - Erik Nordby - Kjetil Kihlgren

Andreas Kjelstrup - Mathias Falch

Innbyttere:
Martin Kloster, Espen Bengtson og Gunnar Sjølie.

   

Snuoperasjon med ti mann

Det så mørkt ut da vi måtte spille den siste timen med ti mann og lå under 0-2, men som alle som har fulgt C-laget en stund vet, kommer man langt med høy innsats og godt humør - akkurat langt nok til å snu kampen og vinne 4-3 på Ekeberg!

Det har vært nok av motgang det siste året, men onsdag kveld snudde det da Panzer inviterte til utsatt kamp på Ekeberg.

Vi slet med det ujevne underlaget i begynnelsen, men det var likevel vi som fikk de første sjansene. Panzer er nemlig kjent for å stå veldig høyt med forsvaret uten å ha press på ballfører, noe som gjorde at Mathias Falch fikk muligheten til å gi oss en tidlig ledelse. Espen Bengtson fulgte opp med to veldig store sjanser da han kom inn midtveis i omgangen, men heller ikke han traff mål. Bengtson var sammen med Martin Kloster endelig i byen igjen etter endt semester i Trondheim, og begge var kjærkomne forsterkninger til en skadeplaget tropp.

Gunnar Sjølie kom inn på banen etter 26 minutter, ettersom kretsens behandling etter det uforklarlige røde kortet mot Teisen 2 har latt vente på seg. Dagens kamp varte i kun seks minutter for Sjølie, for i det 32. minutt fikk en Panzer-spiller avslutte fra to meters hold etter et hjørnespark, og eks-keeperen dasket til ballen for å beskytte magen sin. Et udiskutabelt rødt kort og straffespark til vertene.

Panzers straffeskytter moste ballen opp i krysset, 0-1, og det gjenstod 60 minutter - i undertall.

Vi fortsatte i 3-4-2 etter baklengsmålet for å opprettholde et visst trykk, men det var Panzer som fikk det neste målet. Ett minutt på overtid satte de et innlegg i mål, og dermed lå vi under 0-2 til pause.

Åpningskvarteret etter hvilen bød på mye underholdning. Vi trakk Martin Kloster mer inn i banen for å utnytte gjennombruddskraften hans, samtidig som Johannes Blåsternes ble flyttet ut på kanten for å bidra med sin gode innleggsfot. Det tok ikke mer enn to minutter før Mathias Falch kom seg foran forsvaret på ett av mange lange utspill fra Mats Felix Walschaerts, og spissen brukte høyrefoten til å lobbe inn 1-2.

Fire minutter senere gikk Panzer opp til 3-1 med et godt skudd fra kanten, før vi reduserte på ny bare tre minutter senere. Vi var flinke til å stå opp etter et godt angrep, og Falch slo ballen hardt mot mål fra kanten av 16-meteren. Ballen gikk via hårstråene til forsvarssjef Jon Edmunn Sæter, som samtidig var flink til å forstyrre keeper, og i mål, dog uten å skifte retning, og bodøværingen kunne juble for sitt første mål i blå drakt.

Ytterligere tre minutter senere smalt det igjen, da et langt oppspill fra samme Sæter ble møtt av Espen Bengtson, som vant duellen med keeper og stusset ballen i mål til 3-3! 

En enorm snuoperasjon var gjennomført, men vi ga oss ikke, og kjørte på for å få vinnermålet også.

Ni minutter før slutt slo Christian Eidsmo et flott frispark inn fra venstre, og Espen Bengtson forlenget den til Mathias Falch, som kom seg rundt oppasseren sin og fikk satt frem venstrebeinet. Ballen rullet sakte forbi keeper og i mål til 4-3! Vi hadde snudd 0-2 og 1-3 til 4-3, nå gjaldt det bare å stå løpet ut. Vi la om til 4-4-1, og etter klokt forsvarsspill og et par forspilte overgangsmuligheter kunne vi juble for årets tredje trepoenger! Den tredje seieren var også den som smakte best, for moralen og innsatsen vi viste etter utvisningen

Mandag venter en ny viktig kamp. Da går turen til Hemingbanen, der opprykksrivalene våre fra 2008-sesongen, Heming 2, venter kl.20.15. Tilsvarende oppgjør 16. mai 2008 endte med 5-4-seier og overlegen serieledelse i 8. divisjon. Nå kjemper vi begge på nedre halvdel av 7. divisjon, og kampen vil nok ikke bli noe mindre intens og spennende enn kampene for fem år siden. Vi sees!