Korsvoll - Teisen 2 1-2 (0-0)

Korsvollbanen, 3.6.2013
6. serierunde, 7. divisjon avdeling 2
Dommer: Abbas Dini, Skeid.
Tilskuere: 12.

Mål:
 
        1-0: Jon Liseth (60.)
        1-1: Teisen 2 (68.)
        1-2: Teisen 2 (87.)

Gule kort: Teisen 2 4 stk.
Røde kort: Gunnar Sjølie, Teisen 2 3 stk (1 stk til innbytter).


Korsvoll (4-4-2):

Greger Svenn

Espen André Rødnes - Jon Edmunn Sæter - Jon Liseth - Rasmus Bjerre

Magnus Jahrmann - Christian Eidsmo - Johannes Hovda - Gunnar Sjølie

Lars Eriksen - Mathias Falch

Innbyttere:
Kjetil Kihlgren, Andreas Kjelstrup (frivillig ubenyttet), Erik Nordby, Magnus Olsen og Mats Felix Walschaerts.

 

 

Skrudde'n som Beckham: Jon Liseth scoret sitt første mål for Korsvoll med et herlig frispark i andre omgang. Alle foto: Medieavdelingen v/Andreas Kjelstrup m/venner.

  

En mørk dag for fotballen

Vold og generelt dårlig oppførsel fra motstanderlaget og deres fans preget det som skulle vært en fotballkamp mot Teisen 2.

Første omgang ble ekstremt oppstykket grunnet gjentatte protester og klager fra Teisen 2, som benyttet enhver anledning til et par minutter med kverulering og sjikanering av dommeren. Dommeren måtte dessuten flere ganger bort til benken deres for å jage vekk tilskuere, som til stadighet var ute på banen og oppe i ansiktet på dommeren. Det er ikke urimelig å anta at over halvparten av omgangen gikk med til slike unødvendige episoder, mens minst ti minutter til gikk med til de mange dødballsituasjonene. Det ble med andre ord ikke spilt mye fotball, men de to spissene våre hadde hvert sitt skudd over mål, mens Lars Eriksen dessuten fikk et meget godt løp feilaktig avblåst for offside.

 

 

Verdens beste keeper: Greger Svenn måtte steppe inn mellom stengene frem til Mats Felix Walschaerts kom fra bandytest i andre omgang. Backen gjorde som vanlig en meget god jobb som keeper, selv om han var uheldig ved 1-1-scoringen.

 

Ettersom vikarkeeper Greger Svenn som vanlig var til å stole på, stod det 0-0 til pause. De tilreisende Teisen 2-tilhengerne hadde endelig satt seg på tribunen og fortsatte sjikanen av dommeren derfra.

Vi slo mye langt, og sjelden veldig presist. Midtbanen rakk ikke å flytte etter når ballen bare ble pumpet frem og tilbake, og dermed fikk vi ikke utrettet stort. Vingene og backene kom aldri med i spillet, og det luktet en stund 0-0 av dette oppgjøret. 

Da steg Jon Liseth frem. Stopperen har imponert med sin presise venstrefot tidligere i sesongen, og nå klemte han til på et frispark fra godt over 20 meter. Ballen satt klistret til krysset, og dermed ledet vi 1-0! En meget god følelse med tanke på hvordan bortelaget oppførte seg - det var som om de ikke var interesserte i å spille fotbal. Vi har nå scoret direkte fra frispark i fire kamper på rad!

 

 

 

Teknikk: Jon Liseth drar av en mann på midtbanen.

 


Så ble det lille som var igjen av fotballspill satt i skyggen av totalt uakseptabel oppførsel av Teisen 2s spillere. De slo og sparket etter oss flere ganger, og en av de hissigste fikk et velfortjent rødt kort for både overfall og munnbruk. En Teisen 2-innbytter hadde for øvrig allerede blitt utvist for meget grov munnbruk allerede. Greger Svenn var deretter uheldig da han skulle plukke ned et fremspill like før han ble erstattet av den sent ankomne Mats Felix Walschaerts, og gjestene fikk ballen servert og en enkel jobb med å utligne til 1-1.

 


 

Tøffe tak (over): Magnus Jahrmann og Lars Eriksen i duell med to motstandere. Sjeldent syn (under): Rasmus Bjerre slår ballen fremover en av få ganger den faktisk var i spill denne mandagen.

 Idet kampen gikk inn i det 85. minutt kom et av de groveste overfallene i Korsvollbanens historie. Gunnar Sjølie var i duell med en motspiller, men måtte slippe ballen ut til innkast nede ved gjestenes cornerflagg. De skumpet borti hverandre ved et uhell, men Teisen 2-spilleren tente på alle plugger, kastet ballen og slo ned Sjølie med knyttet neve, før han satte seg over samme mann og fortsatte å slå mot hodet hans. Vi fikk heldigvis fjernet overfallsmannen, men han rakk likevel å sparke Sjølie i ryggen. Flere andre slag ble delt ut uten at dommeren fikk det med seg, og flere tilskuere kom også til for å slåss. Dette var bare trist og sørgelig, og det endte med kun ett rødt kort til Teisen 2, samt ett til Sjølie. Forstå det den som kan. Dommeren viste ingen tegn til å stoppe kampen da det var såpass få minutter igjen, og dermed måtte vi fullføre for å ikke tape på walk-over.

Typisk nok scoret Teisen 2 vinnermålet noen minutter senere, og at de i det hele tatt feiret dette målet som de gjorde, understreker bare hvor skruppelløse og usportslige de er. Det er greit at de følte seg forfulgt av dommeren, men det er ikke så rart med tanke på hvordan de oppførte seg. Alle avblåsningene kom dessuten stort sett som et resultat av Teisen 2s oppførsel, og de skal være glade for at de slapp unna med bare to utvisninger.

Saken ligger inne hos kretsen og skal behandles på torsdag, og vi håper de gjør det eneste riktige - slike lag har nemlig ingenting i serien å gjøre.

Torsdagens kamp mot Panzer er utsatt til onsdag om én uke, det betyr at neste seriekamp er hjemme mot serieleder Asker 3 mandag kl.20.15. Da får vi håpe at det blir rom for mer fotball, og at det faktisk kommer en gjeng som er interessert i å spille kamp.