Korsvoll - FK Brosundet 1-7 (1-3)

Korsvollbanen, 10.4.2013
Treningskamp
Dommer: Ukjent (bekjent av Brosundet)
Tilskuere: 1.

Mål:
 
        0-1: Brosundet
        0-2: Brosundet
        0-3: Brosundet
        1-3: Lars Eriksen
        1-4: Brosundet
        1-5: Brosundet
        1-6: Brosundet
        1-7: Brosundet 

Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-4-2):

Gunnar Sjølie

Åsmund Aarrestad - Johannes Blåsternes - Jon Edmunn Sæter - Rasmus Bjerre

Christian Eidsmo - Johannes Hovda - Jostein Eidem - Marius Andersson 

Mathias Falch - Lars Eriksen

Innbyttere:
Lars Gjesvik, Peder Nævestad, Magnus Olsen og Greger Svenn.

 

Stortap mot Brosundet 

Årets første seier på Korsvollbanen lar vente på seg. Onsdag vant Brosundet 7-1 i en kamp som likevel inneholdt mye positivt sett med C-lagsøyne.

Brosundet er en Oslo-klubb for innflyttede ålesundere. De stilte i oransje drakter, akkurat som hjemstedets mer berømte fotballag, og det mangler ikke på ambisjoner hos gjengen som ble stiftet - og rykket opp - i fjor. I år er opprykk nok en gang målet, og det var derfor spennende å måle krefter mot et av 7. divisjons antatte topplag.

Vi har foreløpig ikke noe mål om opprykk, men før avspark satte vi oss i det minste tre mål for kampen, hvor hovedmålet var at vi skulle forsøke å spille oss ut bakfra.

Vi lot Brosundet trille mye ball på egen halvdel, det blir tross alt sjelden farlig når motstanderne har ballen i eget forsvar, og de gangene de angrep hadde forsvaret vårt grei kontroll. Alt i alt startet kampen ganske bra, selv om vi var heldige da Gunnar Sjølie, som steppet inn i mål da ingen keepere meldte seg til tjeneste, slapp rødt kort etter å ha tatt ballen med hendene utenfor 16-meteren.

Det tok et kvarter før nullen sprakk, og som så mange ganger i fjor var det etter markeringssvikt. Markeringen glapp på et frispark, og en Brosundet-spiller fikk stange inn 1-0. Kort tid etter skjedde akkurat det samme etter en ny dødball. 2-0. Vi lærer visst aldri. Før neste kamp må dette bli tatt tak i!

3-0 kom etter at Sjølie, som ellers hadde mange fine redninger og en god blanding av korte og lange utspill, kom på halvdistanse og fikk en ball headet i en bue over seg.

Fremspillene stemte ikke helt denne kvelden, men ti minutter før pause traff endelig Jostein Eidem da han fikk skrudd en fin ball inn i bakrommet bak Brosundets forsvar, der Lars Eriksen endelig ble venn med ballen igjen og lobbet inn 1-3.

Spillet vårt begynte å ta form, men så kom skadene. Christian Eidsmo og Marius Andersson ble begge tvunget til å ta pauser midtveis i førsteomgang, mens assistkongen Jostein Eidem måtte takke for seg minuttet før pause. I andreomgang hadde vi et par veldig fine pasningskombinasjoner, der vi holdt ballen i laget i flere trekk. Vi kom oss kanskje ikke over midtbanen, men ærlig talt, et sted må man begynne.

For vår del ble andreomgang en sjansefattig affære, og Peder Nævestad ute på høyrekanten fikk knapt en ball å jobbe med. Foran vårt mål var det derimot stadig mer aktivitet, og 1-4 kom etter et angrep langs vår venstreside, 1-5 da en spiss kom alene med Sjølie. 1-6 var ekstra bittert, ettersom både stangen, Sjølie og Jon Edmunn Sæter klarte å stoppe de første forsøkene, før ballen til slutt dessverre lurte seg i mål. 1-7 kom helt mot slutten. Samtidig som målene rant inn, skjønte vi etter hvert også hvorfor Brosundet av andre lag er blitt kalt Brølsundet, uten at det er noe poeng å bruke mer energi på det. 

Hvordan gikk det så med delmålene vårer? Vi klarte å spille oss ut bakfra flere ganger, faktisk så ofte at Brosundet måtte sette et unaturlig høyt press hver gang vi hadde fem-meter. Siste halvdel av første og første halvdel av andre inneholdt mange gode tendenser, og spillet vårt ser faktisk bedre ut enn i fjor. Ellers gjelder det å få basisferdighetene på plass, og allerede søndag får vi en ny anledning til å øve på pasninger og mer til. Da går nemlig turen til Nadderud, der vi møter Stabæk 3.