Bygdø Monolitten 2 - Korsvoll/Vinderen SF 7-3 (4-1)

Ferd Stadion, 6.4.2013
Treningskamp
Dommer: Dag Jørgen Magnussen, Skeid.
Tilskuere: 0.

Mål:
 
        1-0: BMIL 2
        2-0: BMIL 2
        3-0: BMIL 2
        3-1: Jostein Tenmann
        4-1: BMIL 2
        5-1: BMIL 2
        6-1: BMIL 2
        6-2: Jostein Eidem
        7-2: BMIL 2
        7-3: Mathias Falch 

Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll/Vinderen SF (3-2-3-2):

Mathias Falch

Kim Ringstad Schultz - Lars Gjesvik - Jon Edmunn Sæter

Johannes Blåsternes - Eric Breit

Jakob Myking - Ketil Blom Haugstulen - Remi Jørgensen 

Thomas Meier Strømme - Jostein Tenmann

Innbyttere:
Robert Andersen, Ulrik Anderssen, Jostein Eidem og Sjur Enli Haddeland.

 

BMIL 2 vant igjen

To mot en pleier å være rått parti, men selv om vi slo oss sammen med Vinderen, klarte vi ikke å slå Bygdø Monolitten 2, som denne gangen vant 7-3.

Vi er kanskje ikke så gode lenger, men vi er populære. Hyggelige, dog litt for gode, Bygdø Monolitten 2 var nemlig tydeligvis så fornøyde etter kampen vi spilte mot dem for to uker siden at de like godt sendte oss en mail i påskeferien og ba om en ny lørdagsmatch. På grunn av supersøndagen mot Wam-Kam 7. april klarte vi ikke å stille lag alene, så vi bestemte oss for å slå oss sammen med våre venner i Vinderen, som gladelig stilte opp på kort varsel.

Tanken om å gå ut i suksessformasjonen 3-2-3-2 fra vår siste solide sesong, nesten-opprykksåret 2011, viste seg å være best som tanke, for mangelen på samspill og drøssevis av lange baller fra hjemmelaget overrumplet oss totalt i åpningsminuttene. Førsteomgangs keeper Mathias Falch var heller ingen optimal løsning, og selv om han reddet BMIL 2s første skudd, kunne han ikke hindre at returen ble satt i mål. Kort tid etter ble 1-0 til 2-0, og etter et kvarters spill stod det 3-0. 

Jostein Tenmann reduserte da han tok ned ballen i feltet og la den i venstre hjørne etter en corner, men vi ble fortsatt overkjørt i banespillet. Hjemmelaget kom stadig i overtall etter lange oppspill, og vi ble nødt til å legge om til 4-5-1, som etter BMIL 2s 4-1-mål etter hvert også ble til 4-4-2 ved pause.

I andreomgang skiftet kampen karakter. Vi fokuserte på å holde ballen langs bakken og forsøkte å spille oss ut av eget forsvar og å komme rundt på kantene. Thomas Meier Strømme var nær å lobbe ballen i mål ved to anledninger, mens Ulrik Anderssen, som lovet å komme tilbake fra Bergen og ta Korsvoll til nye høyder når han er ferdig med å studere om et par år, hadde mange fine løp og innlegg fra venstrekanten.

Med tanke på hvordan de tre foregående omgangene mot BMIL 2 hadde vært, var andreomgang en stor opptur, faktisk så stor at vi velger å si at vi var det beste laget de siste 45. Dessverre fortsatte hjemmelaget å score mål, og kampen var punktert og avgjort for lengst da Jostein Eidem møtte et innlegg på 16-meteren med et akrobatisk sprang som lot tankene vandre hen til Copacabana og paraplydrinker, og som fikk ballen til å dale inn i nettet på utsøkt vis. Eidem kommer til å dominere i år!

BMIL 2 kom seg opp i totalt syv scoringer, før Mathias Falch skjøt i stanga og i en motspiller ut til corner. Hjørnesparket fra Ketil Blom Haugstulen headet han selv i mål, og dermed ble resultatet 7-3 til Bygdø Monolitten 2.