Bygdø Monolitten 2 - Korsvoll 5-0 (0-0)

Ferd stadion, 23.3.2013
Treningskamp
Dommer: Hans Chr. Flytøren, MS.
Tilskuere: 0.

Mål:
 
        1-0: BMIL 2
        2-0: BMIL 2
        3-0: BMIL 2
        4-0: BMIL 2
        5-0: BMIL 2

Gule kort:
Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-4-2):

Mats Felix Walschaerts

Rasmus Bjerre - Jostein Eidem - Lars Gjesvik - Christian Brækken

Håvard Sæle - Ulrik Anderssen - Ketil Haugstulen - Kjetil Kihlgren 

Mathias Falch - Ola Jansen

Innbyttere:
Lars Eriksen, Henning Lefsaker, Gunnar Sjølie og Greger Svenn.


 

 

Full sprekk etter pause

Vi tok en tidlig påskeferie og imponerte aldri mot Bygdø Monolitten 2, som etter 45 målløse minutter scoret fem ganger etter pause.


Påskesol, plussgrader, fantastiske Ferd Stadion og 15 mann i kamptroppen. Mats Felix Walschaerts var tilbake mellom stengene for første gang siden juni i fjor, og Ola Jansen var omsider helt frisk og klar for fotball igjen etter et langt år preget av innebandy og sykdom. Alt lå med andre ord til rette for en fin kamp mot Bygdø Monolitten 2, men det viste seg tidlig at vi manglet trøkk og innsatsvilje, og hjemmelaget fikk mye tid og rom til å spille rundt oss.

 
Uvant syn (over): BMILs keeper prøvde seg på et frispark, ett av få morsomme innslag før pause. Ferievikar (under) Ulrik Anderssen var hjemme i Oslo på påskeferie, men klarte ikke å forhindre et nytt stortap.

 Førsteomgang var fryktelig kjedelig, ettersom ingen av lagene maktet å få til det helt store. Hjemmelaget var en munter og fin gjeng, og deres solide sentrallinje fikk stort sett gjøre som de ville, mens vi slet med for store avstander mellom lagdelene, noe som førte til at vi var i undertall nesten uansett hvor på banen vi befant oss. Det stod 0-0 til pause, og i et forsøk på å vinne midtbanekampen la vi om til 4-3-3.

Vi øynet en viss forbedring i spillet etter formasjonsendringen, men så gikk hjemmelaget opp til 1-0. 1-0 ble til 2-0, før årets klareste ikke-mål ble godkjent. Ballen var spilt forbi Mats Felix Walschaerts da Greger Svenn stod alene igjen med to angripere, og da den ene spilte videre til den andre, var vedkommende dermed i offside. Offside, trodde vi, da dommeren blåste, før vi skjønte at han faktisk markerte for scoring, attpåtil uten at ballen på dette tidspunktet hadde gått i mål. Vi prøvde å forklare dommeren reglene, men han bare lo. Slike episoder går greit i treningskamper, men det er likevel bittert at ingenting ser ut til å gå vår vei i år heller.
God pasningsfot (over): Jostein Eidem forsøker seg med et fremspill. Sørgelig alene (under): Mats Felix Walschaerts var tilbake i mål, men ble veldig ofte veldig alene bak der.


Samtidig skal det sies at det burde være mulig å få inn et par mål mot et lag som stiller med utespillere i mål, ettersom det er naturlig å anta at disse ikke er så altfor gode keepere, men da må man først klare å treffe mål. Det greide ikke vi, og ved siden av et par blokkerte langskudd, var det Gunnar Sjølie som kom nærmest scoring da han avsluttet en fin overgang med å skyte i nettveggen.

Bygdø Monolitten 2 spiller i rød- og blåstripede drakter, og kanskje var det derfor vi lot dem fremstå som om de var Barcelona. Selv klarte vi ikke treffe medspillere på selv de enkleste pasninger, og forsvaret vårt sprakk helt opp mot slutten, og et fornuftig og velspillende hjemmelag fikk leke inn 4-0 og 5-0, før dommeren blåste av.

Etter en veldig fin start på 2013-sesongen har vi nå falt ned et par hakk, og det er mye å rette på før alvoret begynner. Etter påsken kommer tradisjonen tro treningene og treningskampene på rekke og rad, før serien starter om like over én måned.

God påske!


 


Holding (over): Dommeren ser den andre veien, da er det bare å ta alle midler i bruk for å begrense tapet. Fotball er gøy (under): Enkelte smil var å spore til tross for tapet.