Lyn 3 - Korsvoll 9-1 (5-1)

Kringsjå kunstgress, 15.3.2013
Treningskamp
Dommer: Dag Jørgen Magnussen, Skeid.
Tilskuere: 2.

Mål:
 
        1-0: Lyn 3
        2-0: Lyn 3
        3-0: Lyn 3
        3-1: Nikolai Kleivan
        4-1: Lyn 3
        5-1: Lyn 3
        6-1: Lyn 3
        7-1: Lyn 3
        8-1: Lyn 3
        9-1: Lyn 3   

Gule kort: Ingen.
Røde kort: Ingen.


Korsvoll (4-4-2):

Jonas Evensen

Greger Svenn - Oscar Karlsrud - Erik Børresen - Håvard Sæle

Håvard Hansen - Fredrik Saltbones - Magnus Olsen - Marius Andersson 

Mathias Falch - Nikolai Kleivan

Innbyttere:
Espen André Rødnes.

 

Forbedring mot Lyn 3

Vi hevet oss fra fjorårets 0-10 tap for Lyn 3. I år ble det bare 1-9.

Mandagens flotte 4-3-seier over Grua/Harestua viste at vi er på rett vei og at dette kan bli en grei sesong. Fredag var vi invitert til Lyns flotte anlegg på Kringsjå, der 8. divisjonslaget Lyn 3 ventet med en tropp spekket med kvalitet og spillere med bred erfaring fra 2. og 3. divisjon.

I fjor tapte vi 0-10 mot samme lag før seriestart, men kloke av skade og med en betraktelig bedre tropp enn sist, hadde vi et visst håp om et akseptabelt resultat. Vi gikk ut og la oss lavt i banen, men ble like fullt parkert av kjappe, tekniske og samspilte Lyn-spillere.

Et fint langskudd og ytterligere to vakre mål dalte inn bak keeperdebutant og prøvespiller Jonas Evensen, og dermed stod det plutselig 3-0 til vertskapet. Evensen spilte for øvrig veldig bra, og var blant vårt lags beste - en sporty type, som dessverre fikk frastjålet skoene sine - det er visst fortsatt dårlig økonomi i Lyn-land...

På 0-3 la vi oss enda typere i banen, samtidig som vi kjørte opp kantene for å stenge av mer for Lyns dyktige backer. Dette ga umiddelbart resultater, og vi fikk med ett mye rom å kontre i de gangene vi vant ballen. Et innlegg fra Håvard Hansen endte hos Nikolai Kleivan, som rolig trillet inn 1-3 nede ved stolperota.

Lyn 3 puttet to ganger til før pause, ettersom vi dessverre falt litt sammen igjen mot slutten av omgangen. Veteran og kaptein for anledningen, Marius Andersson, tok en tidlig påskeferie for å rekke denne kampen, men forlot banen etter eget ønske allerede etter en halvtimes spill. En trist start på 2013 for legenden.

Andreomgang ble en kald og ikke altfor spennende affære. Lyn 3 scoret fire mål etter vakre mønsterangrep, mens vi sløste bort flere gedigne muligheter. Håvard Sæle fikk aldri svingt ballen inn i feltet de gangene han kom på løp ute på kanten, og vi maktet rett og slett ikke å utnytte de mange overtallssituasjonene vi fikk. Fem mot tre, tre mot to og to mot én bør resultere i noe annet enn livsfarlige kontringer den andre veien.

Mot slutten fikk Håvard Hansen en løs ball servert rett i beina fra hjemmelagets keeper, men den målfarlige nordlendingen skjøt over. Mathias Falch rotet dessuten en retur fra et Kleivan-skudd utenfor da han egentlig bare trengte å styre ballen mellom stengene, så dermed ble det 1-9.

I fjor tapte vi derimot 0-10, så vi er på rett vei. Vi kommer neppe til å møte like gode lag som Lyn 3 senere i sesongen. Neste treningskamp går førstkommende onsdag borte mot Huk 2 på Bygdøhus.